Terug
Sluiten
image

Bruine keukens

Maak van je huis een Wooning

Bruine keukens stralen warmte en sfeer uit. De kleur is huiselijk. Door de talloze verschillende tinten en stijlen bruin past een bruine keuken in vrijwel elk interieur. Ben je op zoek naar een bruine keuken of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan verder!

Verschillende tinten bruin

Er zijn veel tinten bruin die verschillende uitstralingen hebben in de keuken. Een donkerbruine keuken straalt bijvoorbeeld warmte uit en creëert een huiselijke sfeer. Een lichtbruine keuken oogt juist heel modern en strak. Wanneer je een industriële of landelijke sfeer wil creëren is een houten bruine keuken een goede optie.

Bruine landelijke keuken

Een bruine keuken past heel goed in een landelijk interieur. Denk aan een donkerbruine keuken of juist een houten bruine keuken. Dat zijn echte voorbeelden van landelijke bruine keukens, deze ademen de landelijke sfeer. Combineer een bruine houten keuken met een zwart keukenblad of zwarte keukenkastjes en landelijker dan dat krijg je het niet! Een andere optie is een keuken in landelijk bruin, deze kleur zorgt voor natuur in je keuken.

 

Moderne bruine keuken

Ook in een modern interieur past een bruine keuken. Kies voor een hoogglans bruine keuken en ervaar hoe strak en stijlvol jouw keuken kan zijn. Een bruine hoogglans keuken is strak en past daardoor goed in een modern interieur. De sfeer die de kleur bruin uitstraalt is rustgevend en huiselijk. Of combineer de bruine kleur met metaal of marmer en creëer een industrieel bruine keuken. De stoere uitstraling van een bruine industriële keuken past bij een stoere sfeer in je huis. 

Mat bruine keuken

Een mat bruine keuken is fenomenaal in de uitstraling. Deze stoere combinatie straalt energie uit. Tegelijk is een een keuken in mat bruin ook strak en rustig. Gecombineerd met stijlvolle details is een bruine, matte keuken in elk interieur een prachtige ruimte.

Bruin kookeiland

Wanneer je genoeg plek hebt in je keuken, kun je ervoor kiezen om een bruin kookeiland te plaatsen. Een kookeiland is het middelpunt van je keuken en een kookeiland in het bruin is een ware eyecatcher. Een bruine keuken met kookeiland oogt strak en tegelijk ook knus. Reden genoeg om te kiezen voor een bruine keuken met keukeneiland!

Bruine rechte keuken

De meest standaard keuken is een rechte keuken in het bruin. De bruine rechte keuken is een simpel maar mooi exemplaar. Zeker wanneer je jouw keuken simpel maar strak wil houden is een recht bruine keuken een goede keuze.

Bruin keukenblok

Een van de simpele manieren om van jouw keuken een bruine keuken te maken is een bruin keukenblok. Door een keukenblok in de bruine kleur te plaatsen krijgt de keuken meteen een andere sfeer.

Kleine bruine keuken

Zelfs wanneer je een kleine keuken hebt, kun je een prachtige bruine keuken creëren. Denk aan kleine keukenapparaten in het bruin.

U-keuken bruin

Wanneer je een open keuken hebt, maar deze toch wil afschermen van de woonkamer is een bruine U-keuken een goede optie. Deze ruim opgezette bruine keuken heeft een U vorm, waardoor je alles binnen handbereik hebt. 

Bruine hoekkeuken

Een van de meest voorkomende vormen keuken, is de bruine hoekkeuken. Deze heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een hoek. Een hoekkeuken in het bruin kun je indelen zoals je zelf wil. Een lange kant met een bruin keukenblok of een gave donkerbruine koelkast aan de korte kant? Het kan allemaal in een bruine hoekkeuken.

Parallel bruine keuken

Wanneer je een lange, smalle keuken hebt is een parallel bruine keuken voor jou de beste optie. In een bruine parallelle keuken heb je aan beide kanten keukenkastjes, waardoor je genoeg opbergruimte hebt. Een parallel keuken in het bruin ademt sfeer en is knus, waardoor je met veel plezier in jouw bruine keuken bent!

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Is een bruine keuken iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen hiervoor? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Wooning. Hier ontdek je talloze bruine keukens, maar ook laten de adviseurs je graag alle andere mogelijkheden zien.

Het uitgebreide advies is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis!