Terug
Sluiten

Badkamer inspiratie

Ben jij van plan om een badkamer te kopen of vind je het leuk om badkamer inspiratie op te doen? Dan helpt deze inspiratie pagina van Wooning je een eind op weg. Je vindt hier namelijk veel badkamer voorbeelden, inspiratie en ideeën voor badkamers. Ben je op zoek naar extra badkamer inspiratie en ideeën? Lees dan ook onze blogs. Bij Wooning helpen we je een badkamer uitzoeken die volledig aansluit bij jouw smaak, budget en beschikbare ruimte. We hebben immers al meer dan 55 jaar ervaring! Lees verder en laat je inspireren.

Badkamerstijlen

Er zijn veel badkamertrends, maar grofweg zijn badkamers onder te verdelen in een aantal stijlen. Wooning geeft je per badkamerstijl verschillende voorbeelden, inspiratie en ideeën. Hierbij kun je denken aan stoere betonlook badkamer ideeën en industriële badkamer ideeën, wat echte badkamertrends van 2023 zijn. Ben jij liefhebber van een tijdloze uitstraling? Dan geeft Wooning je graag klassieke badkamer voorbeelden en landelijke badkamer ideeën. Maar we geven je ook moderne badkamer inspiratie, luxe badkamer voorbeelden en design badkamer inspiratie voor wat meer strakke badkamer ideeën. Andere inspiratie voor badkamertrends vind je op deze pagina vol badkamertrends.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

 • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
 • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Onderdelen van de badkamer

De badkamer bestaat uit verschillende onderdelen en we kunnen ons voorstellen dat je per onderdeel wel wat inspiratie wilt opdoen. Wooning biedt je graag de inspiratie waar je naar op zoek bent, zoals:

 • Badkamertegels inspiratie. Tegels spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer in een badkamer. Kijk hier voor badkamerinspiratie van tegels
   
 • Inspiratie voor badkamer inrichting. Je kunt de badkamer op allerlei manier inrichten. Ben je op zoek naar badkamer inrichting voorbeelden? Bekijk dan onze pagina met badkamer indelingen.
   
 • Inloopdouche inspiratie. Wil jij een badkamer met douche en wil je badkamer met inloopdouche inspiratie opdoen? Lees dan verder op deze pagina.
   
 • Badkamermeubel inspiratie. Een badkamermeubel maakt of breekt de badkamerinrichting. Daarnaast is de functie van een badkamermeubel onmisbaar. Neem hier een kijkje voor onze badkamercollecties voor badkamermeubels ideeën.

Grootte van de badkamer

Badkamers komen in allerlei soorten en maten. Voor elke grootte is er een passende badkamer te maken.

 • Ideeën voor kleine badkamers. Heb jij een badkamer met weinig ruimte en inspiratie nodig over hoe je de ruimte zo efficiënt mogelijk indeelt zonder in te leveren op comfort? Lees dan op onze “kleine badkamer inspiratie” pagina meer over kleine badkamer inspiratie.
   
 • Ideeën voor grote badkamers. Een grote ruimte betekent ook ontelbaar veel mogelijkheden. Het kan dan ook moeilijk zijn om keuzes te maken voor een grote badkamer. Neem een kijkje tussen onze badkamercollecties voor grote badkamer inspiratie.

Kom langs in de showroom

Wil jij een nieuwe badkamer kopen en wil je daarvoor badkamer inspiratie opdoen? Kom dan langs in een van onze vestigingen  en laat je inspireren door onze badkamercollecties. In de badkamerwinkel tref je diverse badkamers aan. Je kunt ook onze gratis inspiratie magazine boordevol inspiratie, tips en trends raadplegen. Die kun je lekker op je gemak thuis op de bank doorbladeren.