Badkamer inspiratie
Terug
Sluiten
image

Badkamer inspiratie

Een badkamer kopen is niet in een handomdraai gedaan. Er komt veel bij kijken. Bij Wooning helpen we je de badkamer uit te zoeken die volledig aansluit bij jouw smaak, budget en ruimte. We hebben immers al meer dan 55 jaar ervaring! Lees verder en laat je inspireren.

TIPS VOOR JE BADKAMER

Bij Wooning denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld over hoe je de ruimte van je badkamer efficiënt kunt benutten. Als je wat minder ruimte in je badkamer hebt, kun je ervoor kiezen om een bad en douche in één te combineren. Zo hoef je je bad niet vaarwel te zeggen. Ook kun je slim gebruik maken van je badkamerwand door er nissen in te maken. Hierin kun je je badkamerspullen opbergen. Dit is niet alleen makkelijk, maar zorgt ook voor een strak uiterlijk in je badkamer. Vergeet niet dat de ruimtes boven het toilet en het bad ook benut kunnen worden door gebruik te maken van planken of kasten. Lees hier hoe je nog meer uit je badkamer kunt halen.

Exclusieve badkamers

Wil je net een stapje verder gaan met je badkamer en een wellnessgevoel creëren? Bij Wooning kun je ook terecht voor de wat meer exclusieve badkamermeubels. Maak van iedere douchebeurt een unieke ervaring door te kiezen voor een stortdouche. Wil je echt ultiem kunnen ontspannen na een lange werkdag? Dan is een stoomdouche of zelf een sauna misschien wel wat voor je. Onze adviseurs kunnen je voorzien van meer informatie over de extra mogelijkheden in je badkamer. Bekijk ook eens onze luxe collectie badkamertegels.

 

Badkamer verbouwen

Het verbouwen van je badkamer is vaak een onderschat proces. Wij helpen je graag zodat je een zorgeloze verbouwing hebt. Dit kunnen we op verschillende manieren doen. Allereerst kun je dankzij de 3D-ontwerper van Wooning kijken naar de juiste indeling voor jouw badkamer, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast denken onze adviseurs in de showrooms met je mee. Ze voorzien je van persoonlijk advies en kijken met je naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over de mogelijkheden en inspiratie opdoen voor je badkamer? Maak dan een afspraak op maat in één van onze showrooms. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te inspireren. 

 

Wil je alvast thuis oriënteren?

Het is natuurlijk ook mogelijk om je thuis alvast te oriënteren. Bestel hiervoor ons magazine vol ideeën en keuze uit verschillende soorten badkamertegels. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TEGEL-TRENDS EN INSPIRATIE