Terug
Sluiten

Ontwerp zelf je nieuwe keuken of badkamer in 3D

Wil je weten hoe jouw nieuwe keuken of badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw droomkeuken of -badkamer in te richten. Je kunt eindeloos varieren in werkbladen, kasten, baden of badmeubels.

Enkele handige tips

Waar moet je op letten als je aan de slag gaat met het 3D ontwerp van jouw nieuwe keuken? De basis van je ontwerp is het maken van een logische en functionele keukenopstelling. Het belangrijkste is een effectieve afstand tussen de koelkast, spoelbak en kookplaat. In een functionele keuken worden deze namelijk het meeste gebruikt. Creëer in het 3D ontwerp van jouw keuken daarnaast ook genoeg ruimte op het aanrecht en om spullen op te bergen, het zal je kookplezier vergroten!

Zo werkt het

Zelf een 3D keuken of badkamer ontwerpen is misschien wel het leukste om te doen in de zoektocht naar jouw keuken of badkamer. Met een 3D ontwerp doe je ongetwijfeld veel creatieve ideeën en nieuwe inzichten op. Bij het maken van een 3D ontwerp van jouw keuken of badkamer kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Met dit 3D programma wordt het een stuk gemakkelijker om jouw droomkeuken of -badkamer samen te stellen. Je kunt verschillende meubelen, werkbladen en keukenfronten uitproberen en variëren in veelgebruikte materialen en kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Inspireer jezelf door nu met dit 3D programma van Wooning aan de slag te gaan! Hieronder hebben we kort de stappen beschreven die je doorloopt om tot jouw ontwerp te komen. 

Voer de maten en vorm van uw ruimte inStap 1
Plaats deuren en ramenStap 2
Plaats sanitair en kasten in de ruimteStap 3
Kleed de de muur en vloer aan met tegels of behangStap 4
Bekijk het resultaat in een 3D weergaveStap 5
Sla het ontwerp op of deel het met je vriendenOok mogelijk

Neem je ontwerp mee naar de winkel

Ben je tevreden over het 3D ontwerp dat je van jouw keuken hebt gemaakt? Wooning nodigt je uit om met het uitgeprinte ontwerp naar een Wooning vestiging te komen om jouw 3D ontwerp te vergelijken met de keukens uit onze keukencollectie. Een keukenspecialist loopt daarnaast graag het ontwerp met je door om je waar nodig te voorzien van handige tips en advies over de laatste keukentrends. Het 3D ontwerp wordt daarmee nog realistischer. En jij bent klaar om de volgende stap te zetten op weg naar jouw droomkeuken of badkamer! Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en maken daar vervolgens een ontwerp van. En dat geheel vrijblijvend.