Keuken en badkamer magazine aanvragen - Wooning
Terug
Sluiten

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Maak van je huis een Wooning

Laat je inspireren met het gratis inspiratie magazine van Wooning - boordevol trends, tips en inspiratie. Dit magazine geeft je een goed beeld van alle mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Bekijk onze keuken- en badkamercollectie en lees de ervaringen van onze klanten. Hieronder geven we je alvast een kleine sneak preview.  Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning inspiratie magazine aan.  

  • pagina's boordevol trends, tips en inspiratie
  • de complete collectie
  • tips van onze adviseurs

Ja, stuur mij het gratis magazine

Selecteer een magazine*
GDPR checkbox*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Sneak preview van het magazine

Of je nu op zoek bent naar een keuken of badkamer, in het inspiratie magazine van Wooning vind je wat je zoekt. Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op, over de onderwerpen die je terugvindt in het Wooning magazine.

Het warme Wooning welkomstgevoelPagina 4
Wooning in het hart van RotterdamPagina 5
Niet te missen Wooning-trendsPagina 6
Nuchtere sterrenkok gaat voor betaalbaarPagina 8
Badkamer-specialist Danny Dos SantosPagina 10
Familiekeuken vol handighedenPagina 12
Keukenadviseur Mourad en YahyaouiPagina 15
Keukens in de spotlightPagina 16
De praktische badkamers voor het hele gezienPagina 20
Badkamers in de spotlightPagina 24
Tegels in overvloedPagina 28
Groot, groter, grootst: Wooning BergschenhoekPagina 30
Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Bas M

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis