Showroomkeukens tegen scherpe prijzen - Wooning
Terug
Sluiten
image

Showroomkeukens tegen scherpe prijzen

Kortingen tot wel 70%

Showroomkeukens maken om de zoveel tijd plaats voor keukens uit de nieuwe collectie. Daarom profiteer je van hoge kortingen op onze showroomkeukens. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige keuken tegen een korting die op kan lopen tot wel 70%. Heb je interesse? Lees hier wat de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat.

Showroomkeukens in verschillende stijlen en prijsklassen
Net als bij op maat gemaakt keukens, kun je bij onze showroomkeukens kiezen uit een ruime collectie en verschillende stijlen. Kijk op onze website voor het aanbod showroomkeukens dat op dit moment te koop is. Je zult zien dat je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment in alle stijlen en verschillende prijsklassen.

De showroomkeuken op maat gemaakt

De showroomkeuken is een kant-en-klare keuken, maar dat betekent niet dat deze keuken niet aan te passen is. Omdat iedere ruimte andere afmetingen heeft, bieden wij de mogelijkheid de showroomkeuken op maat aan te passen. Ook de opstelling kan aangepast worden. Zo weet je zeker dat jouw keuze voor een showroommodel achteraf geen problemen oplevert.

Liever andere apparatuur?

Showroomkeukens zijn in de winkels compleet uitgerust met keukenapparatuur. Ook daar bieden we de mogelijkheid om een aanpassing aan te brengen. Zo kan het zijn dat je liever op gas kookt dan op inductie. Dat vinden wij geen probleem. In overleg met jou passen we de apparatuur naar wens aan.

Dezelfde service

Kies je voor een showroomkeuken? Dan kun je rekenen op de service die je van ons gewend bent. Wij zorgen voor het vervoer en montage van de keuken, net zoals we dat bij een op maat gemaakte keuken doen.  

Wat kost een nieuwe keuken?

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is het handig om te weten wat jouw keukenwens kost. Met de online Budgetplanner van Wooning heb je binnen enkele minuten een prijsindicatie – zonder rekenmachine. 

  • GRATIS TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG
  • STEL JE EIGEN KEUKEN SAMEN EN ONTVANG DIRECT EEN PRIJS