Terug
Sluiten

Showroom keukens

Kortingen tot wel 70%

Op zoek naar een passende, maar voordelige keuken? Neem dan eens een kijkje bij onze showroomkeukens!

Showroomkeukens in verschillende stijlen en prijsklassen

Net als bij op maat gemaakt keukens, kun je bij onze showroomkeukens kiezen uit een ruime collectie en verschillende stijlen. Kijk op onze website voor het aanbod showroomkeukens dat op dit moment te koop is. Je zult zien dat je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment in alle stijlen en verschillende prijsklassen.

De showroomkeuken op maat gemaakt

De showroomkeuken is een kant-en-klare keuken, maar dat betekent niet dat deze keuken niet aan te passen is. Omdat iedere ruimte andere afmetingen heeft, bieden wij de mogelijkheid de showroomkeuken op maat aan te passen. Ook de opstelling kan aangepast worden. Zo weet je zeker dat jouw keuze voor een showroommodel achteraf geen problemen oplevert.

Liever andere apparatuur?

Showroomkeukens zijn in de winkels compleet uitgerust met keukenapparatuur. Ook daar bieden we de mogelijkheid om een aanpassing aan te brengen. Zo kan het zijn dat je liever op gas kookt dan op inductie. Dat vinden wij geen probleem. In overleg met jou passen we de apparatuur naar wens aan.

Wat kost een nieuwe keuken?

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is het handig om te weten wat jouw keukenwens kost. Met de online Budgetplanner van Wooning heb je binnen enkele minuten een prijsindicatie – zonder rekenmachine. 

  • GRATIS TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG
  • STEL JE EIGEN KEUKEN SAMEN EN ONTVANG DIRECT EEN PRIJS