Terug
Sluiten
image

Kies je aanrechtblad

Maak van je huis een Wooning

Een aanrechtblad is de finishing touch van jouw keuken, waarmee je de uitstraling van de ruimte grotendeels bepaalt. De keuze in aanrechtbladen is groot. Hierdoor kies je eenvoudig de kleur en het materiaal dat je mooi vindt en dat bij je keukeninterieur past. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling en specifieke eigenschappen. Lees meer over de mogelijkheden en de eigenschappen van de diverse soorten aanrechtbladen.

Ontwerp je eigen keuken

Wil je weten hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw keuken in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Voor iedere stijl een aanrechtblad

Een aanrechtblad is zeer bepalend voor de uitstraling van je keuken. Zo creëer je met een houten aanrechtblad een ambachtelijke, landelijke sfeer. Een marmeren aanrechtblad geeft meer de indruk van een klassieke keuken. Daarnaast heb je de keuze uit een mat of glanzend aanrecht. Een aanrecht in hoogglans zien we vaker terug in luxe en moderne keukens. Matte aanrechtbladen hebben een uniek en dof design, wat perfect past bij een landelijke of industriële keuken. Hierdoor geef je keuken de stijl die jij wilt met het type aanrechtblad naar jouw keuze.

Stoot- of krasvast?

Uiteraard zit er meer verschil in de diverse materialen dan enkel het bepalen van de stijl. De materialen hebben uiteenlopende eigenschappen, waardoor het ene blad beter tegen krassen of stoten bestand is dan een ander type aanrechtblad. Bovenstaande pagina's geven meer inzicht in de eigenschappen van de verschillende materialen.

Onderhoud

Het is erg belangrijk dat jouw aanrechtblad het juiste onderhoud krijgt. Hierdoor zul je langer genieten van jouw keuken. Ieder type aanrechtblad vraagt een andere manier van onderhoud. Een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor een granieten aanrechtblad, kan juist een bijtende werking hebben op een ander type blad. Zorg daarom dat je de juiste onderhoudset in huis haalt. Op de bovenstaande pagina’s ontdek jij per type aanrechtblad wat de juiste manier van onderhouden is. 

Kom inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar jouw perfecte aanrechtblad en benieuwd naar de producten van Wooning? Breng een bezoek aan een van onze showrooms voor meer informatie en inspiratie. Maak een afspraak met een van onze specialisten, zij laten je graag alle mogelijkheden zien. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE