Aanrechtbladen - Wooning
Terug
Sluiten
image

Kies je aanrechtblad

Maak van je huis een Wooning

De keuze in aanrechtbladen is groot. Je kiest voor een kleur en het materiaal dat je mooi vindt en dat bij je keukeninterieur past. Maar welke wordt het dan? Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling maar ook zijn specifieke eigenschappen. Lees meer over de mogelijkheden en de eigenschappen van de diverse soorten aanrechtbladen.

Ontwerp je eigen keuken

Wil je weten hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw keuken in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Granieten aanrechtblad

Voor een natuurlijke en luxe uitstraling kies je voor een granieten aanrechtblad. Geen enkel blad is hetzelfde omdat het een natuurproduct is. Er zijn eindeloos veel kleurschakeringen mogelijk. Graniet is een natuursteensoort die enigszins poreus is. Vlekvorming voorkom je door het blad extra te polijsten.

Composiet aanrechtblad

Krachtig, kleurvast en waterdicht zijn de kenmerkende eigenschappen van composiet. Composiet is een mengsel van verschillende componenten die zorgen voor een natuurlijke uitstraling en talloze kleurschakeringen van het aanrechtblad. Bovendien is het materiaal kras- en hittebestendig.

Betonnen aanrechtblad

Een aanrechtblad van beton past bij veel keukenstijlen. Het past bij een industriële en stoere stijl vanwege het materiaal, maar ook bij een klassieke of landelijke keuken past de neutrale kleur van beton. Beton wordt gegoten waardoor het blad gemakkelijk in de door jouw gewenste vorm te maken is. Laat je het poreuze beton behandelen met een beschermlaag, dan krijgen vlekken geen kans.

Kunststof aanrechtblad

Kunststof biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor je aanrechtblad. Bovendien zijn de mogelijkheden op het gebied van kleur en detaillering eindeloos met kunststof en zijn deze bladen in diverse stijlen verkrijgbaar.

Houten aanrechtblad

Voor een warme en authentieke uitstraling in je keuken is hout de ultieme keuze. Bovendien valt hout perfect te combineren met veel materialen en kleuren. Hout is een natuurlijk materiaal dat onderhoud vraagt zoals regelmatig oliën en bij vlekken meteen schoonmaken. Hiermee voorkom je dat het blad uitdroogt en dat vlekken erin trekken.

Kom inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar jouw perfecte aanrechtblad? Breng een bezoek aan een van onze showrooms voor meer informatie en inspiratie. Maak een afspraak met een van onze specialisten, zij laten je graag alle mogelijkheden zien.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE