Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Granieten aanrechtblad

Uniek in kleur en structuur

Met een granieten aanrechtblad krijgt jouw keuken een exclusief en uniek uiterlijk. Graniet is een honderd procent natuurproduct. Daarom is de kleur en structuur van elk blad nét even anders. Bovendien heb je de keuze uit veel kleurcombinaties en de manier van oppervlakte- en randafwerking, zodat je het blad helemaal naar jouw wensen aanpast. Lees meer over granieten werkbladen en hoe je jouw unieke werkblad creëert.  

De unieke eigenschappen van graniet

Hard en sterk materiaal

Graniet is een natuurlijk product, een stollingsgesteente dat onder hoge druk ontstaat diep in onze aardkorst. Daarom is het zo bijzonder stevig en duurzaam. Het is een van de hardste materialen en dat heeft als voordeel dat de kans op beschadigingen heel klein is. Het mooie van een granieten aanrechtblad is bovendien dat elk blad verschillend van kleur en structuur is. Net als in de natuur zie je bij een bepaalde lichtval kleine oneffenheden als putjes, krasjes of doffe plekjes. Dit zorgt voor die prachtige, natuurlijke en unieke uitstraling en geeft je keuken een authentieke look.

 

Volop keuze in kleuren en afwerking

Kies jouw favoriete kleur

Graniet is verkrijgbaar in zeer veel kleurcombinaties, van natuurlijk en zacht tot contrasterende kleuren. Bovendien is het granieten materiaal ook te gebruiken voor de achterwand, vensterbank, stollenwand en spoelbak zodat je een geheel in je keuken creëert. Graniet kan je op verschillende manieren laten bewerken. Een gepolijst oppervlak bijvoorbeeld is minder poreus en daardoor vlekbestendiger. Met een gezoete, antieke of leather afwerking creëer je een matte, nog natuurlijkere uitstraling, maar deze zorgt er wel voor dat het blad minder vlekbestendig is.

 

Onze tips voor onderhoud

Tips voor een granieten aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad is een echte aanwinst voor je keuken waar je jarenlang plezier van hebt. Net als elk natuurproduct, vraagt ook graniet om gebruiks- en onderhoudsvoorschriften, al zijn deze niet heel ingewikkeld. Zo raden we je aan altijd een snijplank te gebruiken en onderzetters neer te leggen onder hete en ijskoude producten. Ga niet op het werkblad zitten of staan en verwijder vlekken, vuil en vloeistoffen als vet, thee en rode wijn meteen. Voor het dagelijks onderhoud is schoonmaken met een vochtige doek met zacht schoonmaakmiddel voldoende en twee keer per jaar onderhouden met een speciaal middel dat we meeleveren voor een vuilafstotende werking.


 

Bezoek een van onze showrooms

Ben je nieuwsgierig naar onze collectie granieten aanrechtbladen? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de mogelijkheden. Een van onze specialisten adviseert je graag en beantwoordt al je vragen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE