Granieten aanrechtblad | Maak van je huis een Wooning
Terug
Sluiten
image

Granieten aanrechtblad

Uniek in kleur en structuur

Een granieten aanrechtblad is een honderd procent natuurlijk product waardoor elk aanrechtblad uniek is. De kleur en de structuur van elk blad is net even anders. Bovendien zorgt dit natuursteen aanrechtblad voor een luxe en natuurlijke uitstraling in je keuken en gaat het duurzame materiaal jarenlang mee. Lees meer over de eigenschappen van een granieten aanrechtblad.

De eigenschappen van graniet

Hard en sterk materiaal

Graniet is een hard materiaal met een open structuur wat betekent dat je bij bepaalde lichtinval putjes ziet. Dat zorgt voor de natuurlijke uitstraling van het blad. Graniet is een natuurproduct waardoor elk blad verschillend van kleur en structuur is. Zo weet je zeker dat jouw aanrechtblad uniek is. Graniet kan op verschillende manieren bewerkt worden. Je kunt het bijvoorbeeld laten polijsten waardoor het oppervlak minder poreus wordt en daardoor vlekbestendiger. Er zijn ook bewerkingen zoals gezoet of antiek waardoor je een natuurlijke uitstraling creëert maar die minder vlekbestendig zijn.

Volop keuze in graniet

Kies jouw favoriete kleur

Kies de dikte en afwerking van het aanrechtblad. De maximaal mogelijke lente bij graniet is 2 m 75. Het blad is verkrijgbaar in verschillende diktes en met speciale afwerkingen als een waterkering of een rand met fijne of grove groeven. Je kunt kiezen voor een glanzende of matte afwerking van het blad, voor de tekening en de kleurschakering. Graniet kun je perfect combineren met een klassieke of landelijke keuken waar graniet oorspronkelijk thuishoort. Maar ook in een moderne keuken zorgt deze natuursteen voor afwisseling en een speels effect.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs die je graag alles vertelt over de eigenschappen, het onderhoud en de mogelijkheden van graniet.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE