Terug
Sluiten

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Keukencollectie

Hier kun je ons uitgebreide assortiment op je gemak bekijken. Zo bepaal je welke keukenstijl het beste bij je past en kun je je laten inspireren door de talloze mogelijkheden. Bovendien kun je iedere keuken naar jouw eigen smaak aanpassen door te variëren met kleur, werkbladen en materialen. Op deze manier maakt Wooning het mogelijk om voor iedereen een keuken op maat aan te bieden. Kies je liever niet voor een standaardmodel en wil je graag zelf je keuken ontwerpen? Dat kan bij Wooning! Maak gebruik van onze 3D planner en ontwerp de keuken van jouw dromen online. Je kunt kiezen uit een ruime keuze aan diverse stijlen en kleuren, waardoor je gemakkelijk je perfecte keuken ontwerpt.

Dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken

Voor jouw nieuwe keuken kun je altijd terecht bij Wooning; al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan keukens, inbouwapparatuur en diverse werkbladen vind je jouw droomkeuken. Van landelijke tot industriële keukens en van modern tot een klassiek design, bij Wooning vind je het allemaal. Niet alleen kun je kiezen uit verschillende stijlen en kleuren, maar ook bieden wij verschillende prijsklassen aan bij Wooning. Zo ben je zeker van de juiste keuze voor een nieuwe keuken die binnen jouw budget past.