Terug
Sluiten
image

Marmerlook tegels

Voor als je écht iets tijdloos wilt

Marmerlook tegels geven een klassieke draai aan jouw interieur. De marmerlook tegels hebben dezelfde uitstraling als echt marmer, maar bieden extra voordelen. Je geniet namelijk van een natuurlijke uitstraling in de woonkamer, badkamer of keuken en daarnaast zijn de keramische marmerlook tegels ook nog eens gebruiksvriendelijk. Deze tegels zijn minder gevoelig voor krassen, vlekken of zuurhoudende middelen. Benieuwd geworden naar deze trend? Wooning vertelt je graag meer over de diverse mogelijkheden van marmerlook tegels.

Marmerlook tegels voor ieder interieur

Marmerlook tegels ogen modern, zijn tijdloos en worden vaak geassocieerd met luxe en comfort. Deze tegel is dan ook in ieder interieur toe te passen. Veel voorkomende kleuren van marmerlook tegels zijn zwart, wit en verschillende grijstinten. De witte marmerlook tegel zorgt voor een rustgevende uitstraling, ideaal voor in een strak en modern interieur. De beige marmerlook tegels passen zowel in een klassiek als modern interieur. Houd je meer van een zachte uitstraling, dan zijn de grijze marmerlook tegels een goede keuze.

Om je interieur wat unieker te maken kun je ook kiezen voor zwarte marmerlook tegels. Deze zwarte marmerlook tegels zijn ideaal voor in een industrieel interieur. Bij een industriële stijl wordt veelal gebruik gemaakt van donkere kleuren en ruwe materialen zoals beton of grof bewerkt hout.  Ook is het mogelijk om voor matte marmerlook tegels te gaan. Matte marmerlook tegels zijn erg populair aangezien deze duurzamer zijn. Dankzij de ruime keuze kies je eenvoudig de kleur die aansluit op jouw wensen.

Marmerlook tegels als wandtegels of vloertegels

Marmerlook tegels zijn niet alleen te gebruiken als vloertegels, maar ook als wandtegels komen deze geheel tot zijn recht. De marmerlook keramische tegels kunnen worden geplaatst in de keuken, badkamer of het toilet. Marmerlook tegels zijn in diverse formaten beschikbaar.

Wooning heeft zowel grote als kleine marmerlook tegels in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor marmerlook tegels van 60x60 cm waarmee je de ruimte wat groter doet ogen. Maar ook marmerlook tegels van 60x120 cm zijn mogelijk. Wil je vrijblijvend persoonlijk advies over jouw vloer? Plan een adviesgesprek!

 

Ben je benieuwd geworden naar de marmerlook tegels van Wooning?

Tegels bepalen de uitstraling van jouw interieur, het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken. Bij Wooning kun je terecht voor kwalitatieve en stijlvolle tegels. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van marmerlook tegels? Kom dan eens een kijkje nemen in een van onze winkels of maak online een afspraak. De adviseurs van Wooning adviseren en inspireren je graag over alle mogelijkheden en de nieuwste trends voor jouw ideale woning.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE