Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten

Sanitairmerken bij Wooning

Maak van je huis een Wooning

De sanitairmerken bij Wooning lopen uiteen van Grohe tot Duravit en van Geberit tot Villeroy & Boch. Ben je op zoek naar sanitair van een specifiek merk voor in jouw badkamer of toilet? Wooning biedt merken in talloze stijlen en uitvoeringen en binnen ieder budget. Lees hier meer over de merken uit ons aanbod.

PRODUCTEN IN TALLOZE STIJLEN EN UITVOERINGEN

In het assortiment van Wooning vind je talloze sanitairmerken, zoals de bekende merken Grohe, Duravit, Villeroy en Boch en Sealskin. Ook voor diverse andere sanitairmerken kun je bij ons terecht. Al deze topmerken bieden stuk voor stuk sanitairartikelen van topkwaliteit. Hierdoor heb je extra lang plezier van jouw badkamer. De producten uit het assortiment van Wooning zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en formaten. Hierdoor vind je altijd een product dat volledig aansluit op jouw wensen. De collectie van Wooning is altijd up-to-date, waardoor je verzekerd bent van de nieuwste technologieën en de laatste trends.

Binnen ieder budget

In het uitgebreide assortiment van Wooning worden diverse merken in verschillende prijsklassen aangeboden. Hierdoor vind je altijd het product dat aansluit op jouw wensen en past binnen het vooraf opgestelde budget. Ons doel is dan ook dat iedere klant met een glimlach onze winkel verlaat. Kom je er zelf niet goed uit? Laat dan een badkameradviseur van Wooning met je meedenken over slimme opties voor jouw badkamer of toilet.

 

Bezoek onze sanitairwinkel of vraag een magazine aan

Wil je meer informatie of inspiratie over de sanitairmerken van Wooning? Vraag ons gratis magazine aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit merk. In het magazine kun je de verschillende sanitairmerken van Wooning bekijken. Bezoek onze sanitairwinkel of badkamerwinkel in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE