Porcelanosa staat voor innovatie - Wooning
Terug
Sluiten
image

Porcelanosa

Spaanse Oorsprong

Porcelanosa is van oorsprong een Spaans merk, maar is tegenwoordig al jaren bekend op de internationale markt. Innovatie en kwaliteit zijn de speerpunten van Porcelanosa. Daarnaast biedt het merk een grote diversiteit voor zowel de keuken als de badkamer. Wil je meer weten over de badkamerproducten van Porcelanosa?

De complete inrichting van jouw badkamer

Al meer dan 25 jaar is Porcelanosa de expert op het gebied van badkamervoorzieningen. Het brede assortiment biedt alles voor de complete inrichting van jouw badkamer. Van badkuipen en douches tot kranen en sanitairvoorzieningen. Daarnaast kun je bij Porcelanosa terecht voor een breed scala aan badkameraccessoires. Dankzij het uitgebreide assortiment vind je eenvoudig en snel alles voor jouw badkamer én zorg je voor een uniforme uitstraling. De modulaire ontwerpen van bijvoorbeeld badkamerkasten zijn voorzien van een grote opslagcapaciteit die zich aanpast aan iedere badkamerruimte. Voor kleinere badkamers zijn er bovendien speciale modellen met een kleinere afmeting. Groot of klein, voor iedere badkamer zijn er voldoende mogelijkheden om uit te kiezen.

Welke serie kies jij?

Porcelanosa heeft een breed assortiment met verschillende series. Iedere serie heeft een eigen stijl. Hierdoor is er altijd een serie te vinden die de stijl biedt waar jij naar op zoek bent. De serie Attica heeft een minimalistische en elegante stijl. Dat aan ieder detail is gedacht zie je aan de prachtige afwerking. Deze serie is geschikt voor een moderne of klassieke badkamer. De badkamerelementen uit de Vitra serie, daarentegen, zijn voorzien van enkele stoere elementen. Hierdoor is deze collectie zeer geschikt voor een industriële of design badkamer. Dit is slechts een kleine greep uit het brede aanbod van Porcelanosa.

Bezoek onze showroom

Wil je het Spaanse tegelwerk van Porcelanosa met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan onze Wooning showroom in Rotterdam. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw badkamer. Met maar liefst 55 jaar ervaring weet Wooning jou te helpen om van jouw huis een Wooning te maken.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE