Terug
Sluiten
image

Porcelanosa

Voor een heerlijke wellness met Spaanse sferen

Porcelanosa is van oorsprong een Spaans merk, maar is tegenwoordig al jaren bekend op de internationale markt. Dit merk zien we voornamelijk terug in de badkamer, maar ook biedt het merk een grote diversiteit voor in de keuken. Innovatie en kwaliteit zijn de speerpunten van Porcelanosa en dat is goed terug te zien in het assortiment. Het merk gaat mee met de laatste trends en biedt producten waar je jarenlang van geniet. Wil je meer weten over de badkamerproducten van Porcelanosa? Lees dan snel verder en ontdek!

EEN COMPLETE INRICHTING VAN JOUW BADKAMER

Het brede assortiment van Porcelanosa biedt alles voor de complete inrichting van jouw badkamer. Het merk is dan ook niet voor niets al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van badkamervoorzieningen. Van badkuipen en douches tot kranen en sanitairvoorzieningen, je vindt het gegarandeerd in het assortiment van Porcelanosa. Ook kun je hier terecht voor een breed scala aan badkameraccessoires. Je vindt hierdoor eenvoudig en snel alles voor jouw badkamer én zorgt met de stijlvolle producten voor een uniforme uitstraling.

VOOR IEDERE BADKAMER EEN GEWENST MODEL

De modulaire ontwerpen van bijvoorbeeld badkamerkasten zijn voorzien van een grote opslagcapaciteit die zich aanpast aan iedere badkamerruimte. Voor kleinere badkamers zijn er bovendien speciale modellen met een kleinere afmeting. Groot of klein, voor iedere badkamer zijn er voldoende mogelijkheden om uit te kiezen.

DE DIVERSE SERIES VAN PORCELANOSA

Iedere serie uit het assortiment van Porcelanosa heeft een eigen stijl. Hierdoor is er altijd een serie te vinden die de stijl biedt waar jij naar op zoek bent. De serie Attica heeft bijvoorbeeld een minimalistische en elegante stijl. Dat aan ieder detail is gedacht zie je aan de prachtige afwerking. Deze serie is geschikt voor een moderne of klassieke badkamer. De badkamerelementen uit de Vitra serie zijn juist voorzien van enkele stoere elementen. Hierdoor is deze collectie zeer geschikt voor een industriële of design badkamer. Dit is slechts een kleine greep uit het brede aanbod van Porcelanosa.

VRAAG ONS GRATIS MAGAZINE AAN

Wil je meer informatie of inspiratie over het Spaanse tegelwerk van Porcelanosa? Vraag ons gratis magazine aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit merk. In het magazine kun je de verschillende producten van Porcelanosa bekijken. Ook kun je langskomen in een van onze vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE