Grohe
Terug
Sluiten
image

Grohe sanitair: ontworpen om een leven lang mee te gaan

Grohe is toonaangevend op het gebied van kranen en douches. Het merk is in 1936 opgericht door Friedrich Grohe en inmiddels uitgegroeid tot grootste merkfabrikant van kranen ter wereld. De kranen voor badkamers en keukens, thermostaatkranen en douches zijn stuk voor stuk van buitengewone kwaliteit en voorzien van een inspirerend design. Wil je meer weten over Grohe? Lees dan verder.

Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid

De vier kernwaarden van Grohe zijn kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. In ieder product komen deze waarden terug. Alleen de beste, kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt en gecombineerd met een inspirerend, prijswinnend design. Daarbij worden moderne en geavanceerde technologieën toegepast om duurzaamheid te garanderen. Het sanitair van Grohe is ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Grohe SmartControl

Grohe SmartControl laat je kennismaken met een compleet nieuwe douche-ervaring. Met slechts één druk op de knop regel jij de straalsoort, de temperatuur en het volume van het water. Kies voor een extra harde straal en laat de drukte van de dag wegmasseren. Ga voor een stortvloed aan regen of juist voor een fijne neveldouche. Geniet altijd van jouw ideale watertemperatuur. SmartControl is een nieuwe manier om met knoppen jouw douche te personaliseren.

Alles voor jouw badkamer

Van (digitale) kranen en douchesystemen tot aan handdouches en reservoirs. Grohe heeft alles in huis voor wastafels, baden, douches en toiletten.  Daarnaast heeft het hoogwaardige sanitairmerk een volledig assortiment accessoires om jouw badkamer compleet te maken. Denk hierbij aan handdoekhouders, toiletborstelsets en zeepdispensers. Grohe is er voor jouw gehele badkamer.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE