Terug
Sluiten
image

Grohe sanitair

Ontworpen om een leven lang mee te gaan

Grohe is een toonaangevend sanitairmerk op het gebied van kranen en douches. Het merk is in 1936 opgericht door Friedrich Grohe en inmiddels uitgegroeid tot grootste merkfabrikant van kranen ter wereld. De kranen voor badkamers, toiletten en keukens zijn stuk voor stuk van buitengewone kwaliteit en voorzien van een inspirerend design. Wil je meer weten over Grohe? Lees dan verder.

ALLES VOOR JOUW BADKAMER EN TOILET

Een Grohe kraan biedt alles wat jij nodig hebt in jouw badkamer en toilet. Combineer een luxe Grohe douchekraan met een bijpassende Grohe thermostaatkraan of Grohe mengkraan voor in de douche. Ook biedt Grohe diverse wastafelkranen en badkranen. Een Grohe badkraan biedt optimaal comfort tijdens jouw badsessie. Kortom, Grohe heeft alles in huis voor wastafels, baden, douches en toiletten. Daarnaast heeft het hoogwaardige sanitairmerk een volledig assortiment accessoires om jouw badkamer compleet te maken. Denk hierbij aan handdoekhouders, toiletborstelsets, zeepdispensers of overige Grohe onderdelen. Grohe is er voor jouw gehele badkamer.

KWALITEIT, TECHNOLOGIE, DESIGN EN DUURZAAMHEID

De vier kernwaarden van Grohe zijn kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. In ieder product komen deze waarden terug. Alleen de beste, kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt en gecombineerd met een inspirerend, prijswinnend design. Daarbij worden moderne en geavanceerde technologieën toegepast om duurzaamheid te garanderen. Het sanitair van Grohe is ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Grohe SmartControl

Grohe SmartControl laat je kennismaken met een compleet nieuwe douche-ervaring. Met slechts één druk op de knop regel jij de straalsoort, de temperatuur en het volume van het water van jouw Grohe regendouche. Kies voor een extra harde straal en laat de drukte van de dag wegmasseren. Ga voor een stortvloed aan regen of juist voor een fijne regendouche. Geniet altijd van jouw ideale watertemperatuur. SmartControl is een nieuwe manier om met knoppen jouw douche te personaliseren.

MAAK VAN JE HUIS EEN WOONING MET GROHE KRANEN

Bij Wooning slaag je gegarandeerd wanneer je op zoek bent naar een Grohe kraan. We bieden een ruim assortiment voor ieder budget én iedere smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE