Terug
Sluiten
image

Sealskin bij Wooning

Bij Sealskin, het Waalwijkse sanitairmerk, ben je verzekerd van producten van topkwaliteit. Baden, whirlpools, douches en badkamerdecoratie zijn voorbeelden van producten die te vinden zijn in het assortiment van Sealskin. Aangezien dit merk continu innoveert en meegaat met de laatste trends, ben je verzekerd van een uniek en uitgebreid assortiment. Lees hier meer over het merk en de producten van Sealskin.

Het assortiment van Sealskin

Sealskin biedt een uitgebreid assortiment aan sanitairproducten. Het merk besteedt niet alleen aandacht aan de grote sanitaire producten, zoals de Sealskin douchecabines, douchewanden en baden, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan accessoires. Denk hierbij aan Sealskin douchegordijnen, badmatten en douchegordijnstangen. Op deze manier zorg je ervoor dat je badkamer een stijlvol geheel vormt.

Alles in één en de nieuwste designs

Tegenwoordig is het een trend om bij het samenstellen van je badkamer op zoek te gaan naar de zogenaamde totaaloplossing. Comfort speelt hierbij een erg grote rol. Producten moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten ook daadwerkelijk iets toevoegen aan je badkamer. Sealskin speelt hierop in. Een voorbeeld is de keuze voor een dubbele wasbak met een badmeubel en badkamerspiegel. Dit is erg handig als je op zoek bent naar een badkamer die geschikt is voor een gezin met kinderen. Je kunt de badkamer op die manier namelijk met verschillende mensen tegelijk gebruiken. Ook staat bij Sealskin betrouwbaarheid, service en innovatie voorop. Het sanitairmerk besteedt dagelijks aandacht aan het optimaliseren van de nieuwste technieken. Daarnaast vindt het sanitairmerk het erg belangrijk om mee te gaan met de tijd. Bij Sealskin zie je daarom de nieuwste ontwerpen in het assortiment. Op die manier willen ze het maximale bieden.

VRAAG ONS GRATIS MAGAZINE AAN

Wil je meer weten over het sanitairmerk Sealskin? Vraag het gratis magazine aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit merk. In het magazine kun je de verschillende producten van Sealskin bekijken en de producten kiezen die het beste bij jouw badkamerwensen passen. Ook kun je langskomen in één van onze vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE