Maak nu een keuken of badkamer afspraak - Wooning
Terug
Sluiten

Maak een afspraak bij Wooning

Op zoek naar deskundig advies?

Er zijn in onze showrooms altijd voldoende ervaren adviseurs aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Maar wil je er zeker van zijn dat al je vragen beantwoord worden? Maak dan vooraf een afspraak met een adviseur naar keuze. Zo kunnen we echt alle tijd voor je nemen om in alle rust de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan telefonisch contact op via 010 - 2696 306.

  • ook afspraken buiten openingstijden mogelijk
  • gratis tekening en 3D ontwerp

Waar kan onze adviseur mee helpen?

We reserveren tijd in een van onze zes vestigingen om je uitgebreid te informeren en te adviseren. Onze adviseur laat je de showroom zien aan de hand van jouw smaak. Tijdens jouw persoonlijke adviesgesprek maken wij gratis en vrijblijvend een tekening en een 3D ontwerp en natuurlijk ga je naar huis met een heldere prijsindicatie. Kun je overdag niet? Geen probleem, speciaal op afspraak kun je ook 's avonds terecht. Wij blijven dan langer voor je open.

Veilig bezoek aan onze winkels
We houden tijdens een afspraak in de showroom uiteraard gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM.

Vul het formulier in voor een afspraak Stap 1
Bekijk onze collecties in de showroomStap 2
Gratis tekeningStap 3
Gratis 3D ontwerpStap 4
Ontvang een heldere prijsindicatieStap 5
Maak een afspraak bij jou thuisOok mogelijk
Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Bas M

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis