Terug
Sluiten
image

Sanitairwinkel Wooning

Sanitairwinkel Wooning is de specialist van Rotterdam en omstreken. Wij leveren al ruim 50 jaar badkamers en kunnen deze tevens voor je monteren. Bezoek onze sanitairwinkel om inspiratie op te doen of vraag advies aan onze specialisten.

ONLINE SANITAIRWINKEL

In onze online sanitairwinkel kun je met de 3D ontwerper direct aan de slag. Met de uitgebreide mogelijkheden van de planner stel je heel makkelijk je eigen badkamer samen. In de online sanitairwinkel kies je een badkamerstijl, sanitair en de indeling. Eenvoudiger kan niet!

UITGEBREID ASSORTIMENT

Veel mensen denken bij sanitair alleen aan de wastafel, toilet, douche en het bad. Maar ook het leertje in de kraan en de vlotter in de spoelbak horen erbij. In onze sanitairwinkel vind je daarom een uitgebreid assortiment. Zo weet je zeker dat je ook de spullen voor de aanleg van je badkamer kunt vinden.

COMPLETE SANITAIRWINKEL

De sanitairwinkel van Wooning mag met recht compleet genoemd worden. Niet alleen qua onderdelen, maar ook qua stijlen. Want of je nu een landelijke badkamer zoekt of juist een moderne, bij onze sanitairwinkels vind je precies wat je zoekt. Kom maar eens langs in een van onze showrooms en ontdekt het zelf. Laat je tevens inspireren door de prachtige badkamers in de showroom van onze sanitairwinkels. Zo kun je direct ervaren hoe je toekomstige badkamer er wellicht uit komt te zien.

DE SANITAIRWINKELS VAN WOONING

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken vind je in onze sanitairwinkels alles wat je nodig hebt. Maak voor een deskundig advies op maat een afspraak in onze showroom met een van onze specialisten.