Terug
Sluiten

Wat kost een keuken?

In een aantal stappen tot een heldere prijsindicatie

Wat kost een keuken eigenlijk? Het is de eerste vraag die door je hoofd spookt wanneer je besluit een nieuwe keuken te kopen. Het beantwoorden van deze vraag is niet eenvoudig. Wooning helpt je inzicht te geven op alle vragen. Wel zo prettig als je alle kosten op een rijtje hebt! Met de budgetplanner van Wooning stel je stapsgewijs jouw nieuwe keuken samen. Op basis van je keuzes ontvang je een prijsindicatie van jouw nieuwe keuken. De budgetplanner van Wooning, helder en duidelijk!

  • selecteer je opties
  • geef de afmetingen van je ruimte door
  • ontvang direct een totaalprijs

Start de keuken budgetplanner

Nieuwsbrief
Voorwaarden*

Om uw online veiligheid te waarborgen is Wooning aangesloten bij CBW-erkend

Hoe werkt de budgetplanner?

De keuze voor de opstelling bepaald voor een groot deel de kosten van de keuken. Een simpele  opstelling valt natuurlijk goedkoper uit dan een kookeiland met bar. Heb je wat meer ruimte en behoefte aan meer luxe in je keuken? Extra inbouwapparatuur of een duurder merk keukenapparatuur kan extra kosten met zich meebrengen.  

Naast de soort badkamer zijn de gebruikte materialen ook van invloed op wat de badkamer kost. Een vrijstaand fornuis, een granieten werkblad of houten fronten geven jouw keuken een uniek karakter, maar zie je ook terug in de prijs. Raadpleeg daarom de budgetplanner van Wooning om een prijsindicatie te krijgen van de verschillende mogelijkheden en te bekijken of dit binnen jouw budget past!

Geef je beschikbare budget aanStap 1
Bepaal je keukenstijlStap 2
Voer de afmetingen van de ruimte inStap 3
Bepaal de opstelling van je keukenStap 4
Kies het gewenste type keukenkastenStap 5
Ontvang een helderdere budgetindicatieStap 6

Op zoek naar deskundig advies?

De budgetplanner is een prima vertrekpunt om tot een indicatie voor jouw keukenbudget te komen. De prijzen zijn natuurlijk wel indicatief en gebaseerd op de adviesprijzen van Wooning. Met een ruime keuze aan stijlen, frontjes en A-merken in keukenapparatuur vind je altijd de keuken die helemaal bij je past. Heb je liever wat hulp van een adviseur bij het opzetten van een kostenindicatie of wil je een heldere offerte in handen hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
 

Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Kim Y

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis