Terug
Sluiten

Bereken direct de kosten van je keuken

In een aantal stappen tot een heldere prijsindicatie

Wanneer je een nieuwe keuken wilt kopen is het fijn om te weten op wat voor kosten je kunt rekenen. De kosten planner van Wooning helpt je hierbij!

  1. Selecteer je opties
  2. Geef de afmetingen van je ruimte door
  3. Ontvang direct een totaalprijs

Start de keuken budgetplanner


Aanhef
Aanhef*

GDPR checkbox*

 

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

 

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Hoe werkt de kosten planner?

Als je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, heb je vaak al een idee van het budget hiervoor. Wat de kosten planner doet, is aan de hand van het bedrag dat jij invult, berekenen of al jouw keuzes binnen je budget passen. Zo weet je of bijvoorbeeld de stijl en de apparatuur die je kiest voor jou een mogelijkheid zijn en of er misschien onverwachte extraatjes zijn die je toe kunt voegen!

Zorg, voordat je de kosten planner invult, dat je de afmetingen van je keuken weet. Met de hoogte van je budget in gedachten kun je beginnen. Je vult je beschikbare keukenbudget in waarna je de mogelijkheid krijgt keuzes te maken. Stapje voor stapje ontwerp je jouw keuken door te kiezen voor de stijl, het meubilair, de apparatuur, het blad, de kranen en noem maar op. Tijdens het invullen zie je welk bedrag er nog over is en aan het einde krijg je een totaal en indicatief overzicht van de kosten. Zo gemakkelijk is het!

Geef je beschikbare budget aanStap 1
Bepaal je keukenstijlStap 2
Voer de afmetingen van de ruimte inStap 3
Bepaal de opstelling van je keukenStap 4
Kies het gewenste type keukenkastenStap 5
Ontvang een helderdere budgetindicatieStap 6

Meer informatie?

Met de budgetplanner ga je goed voorbereid op zoek naar een nieuwe keuken. De prijzen zijn indicatief en gebaseerd op adviesprijzen. Ze geven een goed idee wat jouw mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn. Wil je graag hulp bij het verkrijgen van een kostenindicatie of wil je een concrete offerte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij onze showrooms. Zij helpen je graag verder.