Terug
Sluiten

Welk budget heb ik nodig voor mijn nieuwe keuken?

Een prijsindicatie binnen een paar stappen

‘Wat kost een keuken’ is misschien wel de eerste vraag die in je opkomt als je denkt aan de aanschaf van een nieuwe keuken. Met de handige budgetplanner van Wooning krijg je op basis van jouw wensen een overzicht van wat een nieuwe keuken kost. In zes eenvoudige stappen bepaal je aan de hand van de planner hoe je je keuken inricht en krijg je een helder overzicht van de kosten. Lees hier hoe de budgetplanner jou kan helpen om tot een goede keuze te komen.

  • selecteer je opties
  • geef de afmetingen van je ruimte door
  • ontvang direct een totaalprijs

Start de keuken budgetplanner

GDPR checkbox*

 

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

 

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Hoe werkt de budgetplanner?

Als je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, heb je vaak al een idee van het budget hiervoor. Wat de budgetplanner doet, is aan de hand van het bedrag dat jij invult, berekenen of al jouw keuzes binnen je budget passen. Zo weet je of bijvoorbeeld de stijl en de apparatuur die je kiest voor jou een mogelijkheid zijn en of er misschien onverwachte extraatjes zijn die je toe kunt voegen!

Zorg, voordat je de budgetplanner invult, dat je de afmetingen van je keuken weet. Met de hoogte van je budget in gedachten kun je beginnen. Je vult je beschikbare keukenbudget in waarna je de mogelijkheid krijgt keuzes te maken. Stapje voor stapje ontwerp je jouw keuken door te kiezen voor de stijl, het meubilair, de apparatuur, het blad, de kranen en noem maar op. Tijdens het invullen zie je welk bedrag er nog over is en aan het einde krijg je een totaal en indicatief overzicht van de kosten. Zo gemakkelijk is het!

Geef je beschikbare budget aanStap 1
Bepaal je keukenstijlStap 2
Voer de afmetingen van de ruimte inStap 3
Bepaal de opstelling van je keukenStap 4
Kies het gewenste type keukenkastenStap 5
Ontvang een helderdere budgetindicatieStap 6

Meer informatie?

Met de budgetplanner ga je goed voorbereid op zoek naar een nieuwe keuken. De prijzen zijn indicatief en gebaseerd op adviesprijzen. Ze geven een goed idee wat jouw mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn. Wil je graag hulp bij het verkrijgen van een kostenindicatie of wil je een concrete offerte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij onze showrooms. Zij helpen je graag verder.