Terug
Sluiten
image

Complete badkamers

Alles op een plek

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Wooning vind je alles voor een complete badkamer. Van baden en wastafels tot wand- en vloertegels en badkamermeubels. Zo vind je op één adres alles wat je nodig hebt om je badkamer compleet te maken. Lees hier meer over de collectie badkamers van Wooning.

Kies je stijl

De badkamer is een plek waar je onbewust aardig wat tijd doorbrengt. Je maakt je klaar voor de dag of voor je welverdiende nachtrust. Maar het is ook de plek om even te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Daarom is het van belang dat je een badkamerstijl kiest waar je je prettig bij voelt. Bij Wooning bieden we complete badkamers in diverse stijlen, van modern en landelijk tot industrieel en luxe. Onze collectie sanitair, tegels en meubilair is verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen zodat je jouw complete en unieke badkamer samen kunt stellen.


Ontwerp je eigen badkamer

Wil je een idee krijgen hoe jouw complete badkamer eruit komt te zien? Ontdek alle mogelijkheden met onze online 3D-ontwerptool. Je maakt online vast een ontwerp van jouw ideale badkamer. Je kunt bijvoorbeeld spelen met de ruimte voor de meest efficiënte indeling zodat al het sanitair en de meubels die je wenst, passen. Bovendien kies je voor een inrichting naar jouw smaak. Neem je ontwerp mee bij een bezoek aan de showroom zodat onze adviseurs ermee aan de slag kunnen.

Volledige montage

Heb je bij Wooning alles gevonden voor jouw complete badkamer? Dan rest alleen nog de montage. Dat is geen probleem. Bij Wooning verzorgen onze badkamervakmensen de volledige montage zodat je er geen omkijken naar hebt en geniet van een gedegen geïnstalleerde badkamer.

 

Bekijk complete badkamers

Wooning is dé badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms of bestel ons gratis magazine voor inspiratie van jouw complete badkamer.