Badkamerstijlen in alle prijsklassen - Wooning
Terug
Sluiten
image

Badkamerstijlen in alle prijsklassen

Kies jouw persoonlijke badkamerstijl

Badkamerstijlen bepalen de sfeer in je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke, landelijke, industriële stijl of een combinatie van verschillende badkamerstijlen. Badkamers worden steeds meer een plek om te ontspannen, waar je de deur op slot doet en even tijd voor jezelf neemt. Kies daarom een badkamer die precies aan jouw smaak voldoet en waar je je thuis voelt. Lees meer over de uitgebreide keuze en trends in badkamerstijlen bij Wooning of  bestel ons gratis magazine voor meer inspiratie.

Modern, stijlvol en warm

Of je nou een grote of kleine badkamer hebt, voor de keuze van je inrichting maakt dat geen verschil. Voor de ruimte zijn afwegingen als bijvoorbeeld wel of geen bad van belang en het formaat van de douche. Ga je op zoek naar een badkamerstijl, dan gaat het om smaak. Houd je van strak en overzichtelijk? Dan kom je uit op een moderne badkamer met strakke meubels en sanitair. Aan het andere eind van het spectrum staat de stijlvolle, klassieke badkamer met bijvoorbeeld marmer of een tegelvoer in een klassiek patroon. Met een warme, landelijke badkamer kies je voor een tussenvorm met natuurlijke materialen en kleuren. Ook landelijke details als pootjes onder het bad en meubels met grepen en sierranden horen bij een landelijke uitstraling.

Industrieel en betonlook

Een industriële badkamer maakt gebruik van donkere kleuren en ruwe materialen zoals beton, rvs of grof bewerkt hout. Industrieel staat synoniem voor functioneel en tierlantijnen zal je er daarom niet snel vinden. Wil je een iets minder sobere uitstraling maar houd je van stoer? Dan kun je met betonlook veel kanten op. Combineer je betonlook met hout of zachte tinten, dan straalt je badkamer warmte uit.

Luxe en design

Een badkamer met een fijne sfeer en persoonlijke stijl is sowieso al een dagelijkse luxe. Maar de liefhebber van bijvoorbeeld luxueus sanitair als stoomcabines of bubbelbaden en desginmeubels, kan genieten van een uitgebreide badkamercollectie bij Wooning. Waarom zou je niet je eigen privé welness in huis willen?

Ontwerp je eigen badkamer

Wil je weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw badkamer in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER