Terug
Sluiten

Badkamerstijlen voor iedere Wooning

Kies jouw persoonlijke badkamerstijl

Badkamerstijlen bepalen de sfeer in je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke, landelijke, industriële of moderne badkamer of ga voor een combinatie van verschillende badkamerstijlen. Badkamers worden steeds meer een plek om te ontspannen, waar je de deur op slot doet en even tijd voor jezelf neemt. Kies daarom een badkamer die precies aan jouw smaak voldoet en waar je je thuis voelt. Lees meer over de uitgebreide keuze en trends in badkamerstijlen bij Wooning of bestel ons gratis magazine voor meer inspiratie.

Ontwerp je eigen badkamer

Wil je weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw badkamer in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Modern, klassiek en landelijk

Of je nou een grote of kleine badkamer hebt, alle badkamerstijlen zijn mogelijk in iedere ruimte. Houd je van strak en overzichtelijk? Dan kom je uit op een moderne badkamer met strakke meubels en sanitair. Aan het andere eind van het spectrum staat de stijlvolle, klassieke badkamer met bijvoorbeeld marmer of een tegelvloer in een klassiek patroon. Met een warme, landelijke badkamer kies je voor een tussenvorm met natuurlijke materialen en kleuren. Ook landelijke details als pootjes onder het bad en meubels met grepen en sierranden horen bij een landelijke uitstraling.

Industrieel en betonlook

De industriële badkamer is een populaire badkamerstijl die we steeds vaker terugzien in Nederlandse huishoudens. De industriële badkamerstijl maakt gebruik van donkere kleuren en ruwe materialen zoals beton, rvs of grof bewerkt hout. Industrieel staat synoniem voor functioneel en tierlantijnen zal je er daarom niet snel vinden. Wil je een iets minder sobere uitstraling maar houd je van stoer? Dan kun je met betonlook veel kanten op. Combineer je de betonlook badkamer met hout of zachte tinten, dan straalt je badkamer warmte uit.

Luxe, design badkamers

Een badkamer met een fijne sfeer en persoonlijke stijl is sowieso al een dagelijkse luxe. Maar de liefhebber van bijvoorbeeld luxueus sanitair als stoomcabines of bubbelbaden en designmeubels, kan genieten van een uitgebreide badkamercollectie bij Wooning. Waarom zou je niet je eigen privé wellness in huis willen? Is deze luxe stijl wat voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen de luxe, design badkamers van Wooning.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE