Design badkamers – Wooning
Terug
Sluiten
image

Design Badkamers

Comfortabel en luxe

Design badkamers staan voor hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een trendy inrichting. Een exclusieve en unieke badkamer die een gevoel van luxe geeft. Bijvoorbeeld met originele badkamermeubels of tegels voor een bijzondere sfeer of met de laatste trends op het gebied van sanitair. Wil jij graag van je badkamer een trendy ruimte maken? Bij Wooning helpen we je er graag bij. Lees hier wat de mogelijkheden zijn om je eigen design badkamer in te richten of bekijk de design badkamers uit het assortiment van Wooning.

Design badkamermeubels

Alle mogelijkheden op een rijtje

Met een design badkamermeubel zet je al gauw de toon van je design badkamer. De meubels vallen namelijk niet alleen op vanwege hun strakke vormgeving, maar ook vanwege hun aparte en originele ontwerp. Denk hierbij aan een onderkast in een unieke kleur of opvallend materiaal in combinatie met een bijzondere wastafel. Het is niet alleen het badkamermeubel dat zorgt voor de designlook, het is ook de combinatie met sanitair en design badkameraccessoires die voor de trendy look zorgt. Zo creëer je met designkranen en bijvoorbeeld opbouwkommen een complete design badkamermeubel.

Luxe badkamer design

Vind jouw droombadkamer bij Wooning

Luxe is een onderdeel van de design badkamer. Een trendy en luxe badkamer design is op vele manieren mogelijk. Zo zijn er steeds weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wellnesstrends voor luxe in de badkamer. Denk aan de Sunshower of een bubbelbad om te ontspannen in de badkamer. Maar ook de inrichting en de materialen zorgen voor het luxe gevoel. Italiaanse design badkamers bijvoorbeeld zijn het toonbeeld van luxe badkamers door de natuurlijke kleuren en materialen die gebruikt worden in combinatie met de bekende Italiaanse, trendy inrichting. Bij Wooning kun je terecht voor deze Italiaanse en diverse andere design badkamerontwerpen.

Meer badkamerdesign bekijken?

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw eigen design badkamer? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Het staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze design collectie.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE