Terug
Sluiten
image

Design badkamers

Comfortabel en luxe

Een design badkamer is een exclusieve en unieke badkamer die een gevoel van luxe geeft. Deze badkamerstijl heeft een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een trendy inrichting. De badkamer wordt ingericht met bijvoorbeeld originele badkamermeubels of tegels voor een bijzondere sfeer of met de laatste trends op het gebied van sanitair. Wil jij graag van je badkamer een trendy ruimte maken? Bij Wooning helpen we je er graag bij. Lees hier wat de mogelijkheden zijn om je eigen design badkamer in te richten of bekijk de luxe design badkamers uit het assortiment van Wooning.

Welke badkamer vind jij het mooist?

Kies jouw stijl

Luxe badkamer design

Vind jouw droombadkamer bij Wooning

Luxe is een onderdeel van de design badkamer. Een trendy en luxe badkamer design is op vele manieren mogelijk. Zo zijn er steeds weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wellnesstrends voor luxe in de badkamer. Denk aan de Sunshower of een bubbelbad om te ontspannen in de badkamer. Maar ook de inrichting en de materialen zorgen voor het luxe gevoel. Italiaanse design badkamers zijn bijvoorbeeld het toonbeeld van luxe badkamers door de natuurlijke kleuren en materialen die gebruikt worden in combinatie met de bekende Italiaanse, trendy inrichting. Bij Wooning kun je terecht voor deze Italiaanse en diverse andere design badkamerontwerpen.

Badkamer met designmeubelen

Een design badkamerstijl creëer je door het toevoegen van designmeubelen. Met bijvoorbeeld een design badkamermeubel zet je al gauw de toon van je design badkamer. De meubels vallen namelijk niet alleen op vanwege hun strakke vormgeving, maar ook vanwege hun aparte en originele ontwerp. Denk hierbij aan een onderkast in een unieke kleur of opvallend materiaal in combinatie met een bijzondere wastafel. Het is niet alleen het badkamermeubel dat zorgt voor de designlook, het is ook de combinatie met sanitair en design badkameraccessoires die voor de trendy look zorgt. Zo creëer je met designkranen en bijvoorbeeld opbouwkommen een compleet design badkamermeubel.

Bekijk de badkamercollectie
Badkamers
collectie
bekijk de

Badkamers

De meest inspirerende badkamercollectie van Nederland
Maak van je huis een Wooning
Ontwerp je eigen badkamer
ontwerp
badkamer
je eigen

Ontwerp je eigen badkamer

Badkamers in alle stijlen en voor ieder budget
Gratis online tool, geen download nodig!

Luxe badkamer

Met een luxe badkamer profiteer je van pure wellness in huis. Het is de ideale plek om te ontspannen en je voor te bereiden op een nieuwe dag. In een luxe badkamer worden vaak de sferen van de wellness overgebracht. Dit zorgt voor een ultiem gevoel van ontspanning. Zo zorgen de masserende, krachtige of ontspannende waterstralen van een regendouche voor een heerlijke douchebeurt. Wil je naast een lekker relaxed gevoel er ook gezond uitzien? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een sunshower in je badkamer. Je ontspant er tijdens het douchen je spieren mee en sunshowers met UV-straling zorgen bovendien voor een bruin kleurtje.

Meer design badkamers zien bij Wooning?

Ontvang ons gratis magazine

Heb jij interesse in een klassieke badkamer en wil je graag inspiratie opdoen voor de inrichting van een sfeervolle, nostalgische badkamer? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Het blad staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze badkamercollectie.