Industriële badkamers - Wooning
Terug
Sluiten
image

Industriële badkamers

Stoer & Trendy

Een industriële badkamer is een sfeervolle en bovendien stoere badkamer. Een industriële stijl zien we niet alleen in keukens en andere ruimtes, ook in de badkamer speelt deze trend een steeds grotere rol. Industriële materialen als metaal, ruw hout of beton vormen de basis van deze trendy stijl. Kleed je de ruimte daarnaast aan met tegels in aardetinten als bruin en grijs, dan krijgt je badkamer, samen met warme verlichting, een aangename sfeer. Ben je op zoek naar inspiratie? Lees hier onze suggesties voor het inrichten van jouw industriële badkamer of bekijk de industriële badkamers uit het assortiment van Wooning.

Industriële badkamermeubels

Breng de industriële sfeer naar boven

Badkamermeubels in industriële stijl zijn vaak opvallende en originele ontwerpen. Ze kenmerken zich door een robuuste vormgeving in bijvoorbeeld hout met een ruwe afwerking. Denk hierbij aan dichte onderkasten van massief hout of open ontwerpen van dikke, houten planken. Ook badkamermeubels in betonlook afgewerkt met hout zijn het toonbeeld van een industrieel uiterlijk: ruwe materialen gecombineerd met stijlvolle en warme accessoires. Combineer deze industriële badkamermeubels met waskommen of wastafels en kranen in een donkere kleur als zwart of grijs, en je industriële look is helemaal af.

Badkamerverlichting industrieel

Industriële badkamerlampen zorgen voor een bijpassende verlichting en geven de ruimte bovendien een aangename sfeer. Opbouwplafondspots bijvoorbeeld dragen bij aan het industriële uiterlijk en zorgen voor een gezellige verlichting. Deze spots zijn bovendien zeer praktisch, omdat je met meerdere spots deze naar wens kunt richten zodat je overal waar nodig goede verlichting hebt. Maar niet alleen spots zijn een mogelijkheid, ook hang- of wandlampen van bijvoorbeeld metaal of staal zorgen voor een industriële look, net als LED-lampen waarin je de spiraalvormige draad ziet. Kies jouw favoriete industriële lamp in de badkamer voor een complete look.

Meer industriële badkamers bekijken?

De juiste accessoires zorgen voor een finishing touch

Ben je op zoek naar inspiratie voor badkamers met een industrieel uiterlijk? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamervoorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis.

 

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE