Industriële badkamers - Wooning
Terug
Sluiten
image

Industriële badkamers

Breng de industriële sfeer naar boven

De industriële badkamerstijl kenmerkt zich door zijn robuuste vormgeving en stoere en minimalistische elementen. De industriële badkamermeubels zijn vaak voorzien van een opvallend en origineel ontwerp. De robuuste vormgeving wordt vaak gecreëerd door bijvoorbeeld het gebruik van houten materialen met een ruwe afwerking. Denk hierbij aan dichte onderkasten van massief hout of open ontwerpen van dikke, houten planken. Ook badkamermeubels in betonlook afgewerkt met hout zijn het toonbeeld van een industrieel uiterlijk: ruwe materialen gecombineerd met stijlvolle en warme accessoires. Ook stalen elementen zien we veel terug in deze badkamerstijl. Combineer de industriële badkamermeubels met waskommen of wastafels en kranen in een donkere kleur als zwart of grijs, en je industriële look is helemaal af.

Welke badkamer vind jij het mooist?

Kies jouw stijl

INDUSTRIËLE BADKAMERVERLICHTING EN ACCESSOIRES

De juiste accessoires zorgen voor een finishing touch

Industriële badkamerlampen en accessoires maken jouw badkamerstijl helemaal af. Industriële verlichting heeft niet alleen een stijlvolle uitstraling die past bij de badkamerstijl, maar zorgt ook voor een aangename sfeer. Opbouw plafondspots bijvoorbeeld dragen bij aan het industriële uiterlijk en zorgen voor een gezellige verlichting. Deze spots zijn bovendien zeer praktisch, omdat je met meerdere spots deze naar wens kunt richten zodat je overal waar nodig goede verlichting hebt. Maar niet alleen spots zijn een mogelijkheid, ook hang- of wandlampen van bijvoorbeeld metaal of staal zorgen voor een industriële look, net als LED-lampen waarin je de spiraalvormige draad ziet. Kies jouw favoriete industriële lamp in de badkamer voor een complete look.

LANDELIJK, INDUSTRIËLE BADKAMER

De industriële badkamer komt veel overeen met de landelijke badkamerstijl. Aangezien de industriële badkamerstijl een donkere en stoere uitstraling heeft, wordt dit vaak gecombineerd met warme elementen. En deze warme elementen zijn typisch voor de landelijke badkamer. Een landelijk, industriële badkamer kenmerkt zich dus ook door de stoere, industriele elementen gecombineerd met een warme, landelijke finishing touch. Zijn de landelijke elementen iets voor jou? Bekijk dan ook eens de landelijke badkamers van Wooning.

BETONNEN, INDUSTRIËLE BADKAMER

Beton is een materiaal dat we vaak terugzien in de industriële badkamerstijl. De robuuste uitstraling van beton past goed in de industriële badkamer. Combineer het beton met houten materialen en andere warme kleuren, zodat je van jouw badkamer een echte wellness ruimte maakt. Past de uitstraling van beton ook in jouw badkamer? Bekijk dan ook eens de betonlook badkamers van Wooning.

Meer industriële badkamers bekijken?

De juiste accessoires zorgen voor een finishing touch

Ben je op zoek naar inspiratie voor badkamers met een industrieel uiterlijk? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamer voorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis magazine.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE