Industriële badkamers: stoer en trendy - Wooning
Terug
Sluiten
image

Industriële badkamers

Stoer & Trendy

Industriële badkamers staan bekend om de stoere en ruimtelijke sfeer. Door het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en beton krijgt een industriële badkamer ook een sfeervolle look. Zo geniet je van een heerlijke ambiance om helemaal tot rust te komen. Dus, word je warm van een hippe, stoere en sfeervolle uitstraling? Kies dan voor een industriële badkamer! We vertellen je graag meer over de kenmerken van deze badkamerstijl.

Een robuuste basis, een ruimtelijk resultaat

De industriële badkamer is gebaseerd op de sfeer in oude fabrieken of andere grote, ruimtelijke panden. Om deze sfeer goed over te kunnen brengen, wordt er vaak gewerkt met rauwe en grove materialen. Denk hierbij aan hout, beton en metaal. Om de industriële sfeer optimaal te kunnen beleven, is het daarnaast belangrijk om de hoogte van je badkamer te benadrukken. Dit kan bijvoorbeeld door het plafond een lichtere kleur te geven dan de muren of door de nadruk te leggen op verticale spullen, zoals een langwerpige spiegel.

Een sfeervol geheel

Omdat een badkamer vaak wordt gebruikt om even lekker tot rust te komen, is het belangrijk dat er een prettige en warme sfeer in de ruimte heerst. Maar wat maakt een industriële badkamer nu tot een sfeervol geheel? Vaak zijn dit warme kleuren, zoals grijs, bruin en donkergroen in combinatie met  natuurlijke materialen, zoals hout en beton. Uiteraard zijn accessoires ook zeer sfeerbepalend. Deze mogen dan ook zeker niet worden vergeten.

Maak je industriële badkamer compleet met de juiste accessoires

De juiste accessoires maken de industriële badkamer helemaal af. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen vitrinekast waar je je handdoeken in op kunt bergen, een metalen emmer als prullenbak en een grove hanglamp boven je wastafel. Daarnaast mag een plantje in dit type badkamer ook niet ontbreken.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE