Klassieke badkamers
Terug
Sluiten
image

Klassieke badkamers

Ontdek de elegantie

Klassieke badkamers kenmerken zich door hun authentieke en tegelijkertijd rijke en luxueuze uitstraling. Hoogwaardige materialen zoals hout, marmer en natuursteen mogen dan ook zeker niet ontbreken in een klassieke badkamer. Houdt u ervan om tot rust te komen in een warme en elegante omgeving? Dan is een klassieke badkamer ongetwijfeld iets voor u. We vertellen u graag meer over de kenmerken van deze badkamerstijl.

Lichte kleuren en hoogwaardige materialen

Wanneer u een klassieke badkamer binnenstapt, ervaart u direct een gevoel van luxe en elegantie. De hoogwaardige materialen hebben hier veel invloed op. Zo past een marmeren tegelvloer perfect in het plaatje van een klassieke badkamer. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals een zwart-witte tegelvloer of een effen natuursteentegel. Wilt u de luxueuze sfeer extra bevorderen? Kies dan ook voor wandtegels. Wanneer u een wat speelser effect wilt creëren kunt u hiermee bijvoorbeeld één derde deel van de muur betegelen. Om vervolgens een warme sfeer aan het geheel te geven, wordt er veel gewerkt met zachte tinten, zoals beige. Deze zorgen tevens voor een open en ruimtelijke uitstraling.

Sierlijke accessoires

Sierlijke accessoires mogen in een klassieke badkamer niet ontbreken. Deze maken de klassieke look namelijk helemaal af. Voorbeelden waaraan u kunt denken, zijn een bad met klassieke pootjes, een wastafelkast met sierlijke handgrepen, een elegante wastafelkraan met bijvoorbeeld X-grepen en uiteraard een prachtige, misschien ietwat kitscherige, spiegel voor de finishing touch.

Dé ideale ontspanningsruimte

De combinatie van luxe en warmte maakt de klassieke badkamer een ideale ontspanningsruimte. Ziet u uzelf al languit liggen in dat heerlijke bad na een drukke werkdag? Uiteraard kunt u uw badkamer zo luxe maken als u zelf wilt, want ook met een klein budget zijn er volop mogelijkheden om uw badkamer een klassieke uitstraling te geven.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE