Klassieke badkamers – Wooning
Terug
Sluiten
image

Klassieke badkamers

Ontdek de elegantie

De klassieke badkamer staat in het teken van nostalgie en elegantie. Een authentieke uitstraling in combinatie met hoogwaardige materialen zorgt voor een luxueuze uitstraling. In een klassieke badkamer geniet je van comfort in combinatie met elegantie. Wil je meer weten over klassieke badkamers? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden bij Wooning.

Kom tot rust in een klassieke badkamer

Ontspan en geniet

De badkamer is bij uitstek dé ruimte in het huis waar je geniet van ontspanning. In een klassiek bad op pootjes zak je heerlijk weg na een lange dag. Ook de rest van de elegantie in de badkamer draagt bij aan jouw ontspanning. Een stukje luxe zorgt voor rust. Hoe luxe jij de badkamer maakt, hangt geheel af van jouw smaak en budget. Ook met een klein budget zijn er volop mogelijkheden om jouw klassieke badkamer tot de ultieme ontspanningsruimte te maken.

Lichte kleuren en hoogwaardige materialen

Het gevoel van luxe en elegantie

Hoogwaardige materialen zorgen voor het gevoel van luxe en elegantie in jouw klassieke badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van marmer, natuursteen of een prachtige tegelvloer. Deze materialen zijn niet alleen zeer geschikt voor de badkamervloer, maar ook de wand kun je betegelen. Grote tegels zorgen voor een rustgevende en elegante uitstraling. Zachte aardetinten of de kleur wit passen perfect in het plaatje van een klassieke badkamer. Maak de badkamer compleet met klassiek sanitair en verlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badkamermeubel met een houtlook of een klassiek, wit model.

Elegante accessoires voor de juiste afwerking

Sierlijk en stijlvol

Accessoires mogen in een klassieke badkamer niet ontbreken. Ze zorgen namelijk voor het sierlijke en elegante karakter waar een klassieke badkamer om bekend staat. Kitscherige accessoires mogen in deze stijl: hoe sierlijker, hoe beter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan badpootjes, (douche)kranen, handgrepen van de badkamerkastjes of zelfs een elegant closet. Jij bepaalt helemaal zelf in welke mate jij de accessoires de stijl van jouw badkamer laat bepalen.

Meer klassieke badkamers zien bij Wooning?

Bestel ons gratis magazine

Ontdek de mogelijkheden van een klassieke badkamer bij Wooning. In ons gratis magazine lees je alles over de mogelijkheden en vind je volop inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Praktische tips van onze adviseurs, de nieuwste trends en inspirerende sfeerbeelden en voorbeelden helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE