Klassieke badkamers – Wooning
Terug
Sluiten
image

Klassieke badkamers

Ontdek de elegantie

Klassieke badkamers zijn sfeervolle badkamers met ‘ouderwets’ sanitair in een modern jasje, zoals een bad op pootjes van moderne kwaliteit. Met meubels en tegels in klassieke stijl herleef je de luxe en charme van weleer. De badkamers in klassieke stijl van nu zijn weliswaar ingericht volgens de nieuwste standaarden, maar behouden nog steeds hun nostalgische sfeer. Lees hier hoe je van je badkamer een klassieke ruimte kunt maken.

Klassieke badkamermeubels

Ontspan en geniet

Klassieke badkamermeubels hebben een herkenbare stijl die je badkamer die klassieke look geven. Denk aan een houten onderkast met gekaderde deuren, antieke handgrepen en een blad van natuursteen met ingebouwde wastafel. In combinatie met badkameraccessoires in klassieke stijl geef je je badkamer die sfeervolle, nostalgische look. Zo zijn er spiegels, kranen, zeeppompjes en nog veel meer accessoires verkrijgbaar die met hun sierlijke vormgeving de klassieke inrichting van je badkamer benadrukken. Maak het geheel af met bijvoorbeeld een granietvloer of een zwart-wit geblokte tegelvloer en je klassieke badkamer is een feit!

Klassieke badkamerverlichting

Het gevoel van luxe en elegantie

Badkamerverlichting in klassieke stijl zorgt voor de finishing touch van je klassieke badkamer. Kies bijvoorbeeld voor wandlampjes met kapjes naast de spiegel. Maar ook een nostalgische kroonluchter aan het plafond zorgt voor sfeervolle verlichting en een bijzondere aankleding van je badkamer. Klassieke badkamerverlichting is verkrijgbaar in diverse modellen en kan desgewenst gecombineerd worden met inbouwspots, bijvoorbeeld in de douche of boven het bad voor een praktische en sfeervolle combinatie.

Meer klassieke badkamers zien bij Wooning?

Bestel ons gratis magazine

Heb jij interesse in een klassieke badkamer en wil je graag inspiratie opdoen voor de inrichting van een sfeervolle, nostalgische badkamer? Bestel dan het gratis Wooning magazine. Het blad staat boordevol tips en ideeën, ervaringen van klanten en inspirerende voorbeelden van onze badkamercollectie.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE