Terug
Sluiten

Vloeren maken je huis!

Bij Wooning kun je ook terecht voor kwalitatieve en stijlvolle vloeren. Hoe gemakkelijk is het als je je keuken, badkamer én vloer in een keer kunt bekijken én bestellen? Je kunt bij ons een vloer uitkiezen voor alle denkbare ruimtes, van woonkamer, badkamer tot toilet en keuken.

Over onze keramische tegelvloeren: ijzersterk, onderhoudsvriendelijk & sfeervol!

We hebben een groot aanbod aan keramische tegelvloeren. Voor je badkamer zoek je misschien wel sfeervolle mozaïek tegels of juist een moderne houtlook tegel. Onze portugese tegels zijn een plaatje in ieder toilet. De populaire hexagon en oxagontegels zijn echte eyecatchers voor op de vloer én op de wand. Het combineren van bijvoorbeeld een tegel laminaat in de woonkamer met een keramisch parketvloer in de keuken zien we ook steeds vaker. De standaard maat is 60 x 60 cm. Dat kan echter nog oplopen naar 120 x 120 cm, wat ook een waanzinnig mooi effect kan geven. Een groot bijkomend voordeel is dat deze vloeren weinig voeg hebben, wat dus betekent dat er veel minder vuil tussen de voegen komt. En je raadt het al, dat scheelt veel schoonmaakwerk! Daarbij zijn al onze keramische vloeren ijzersterk. Wil je graag vloerverwarming? Ook dat kan met onze keramische tegelvloeren, desgewenst kunnen we het ook nog leveren. Welke keramische tegelvloer kies jij?

Over onze PVC vloeren: duurzaam, veelzijdig & gemakkelijk te onderhouden

Een PVC vloer is een populaire en duurzame keuze. Het is gemaakt van zacht materiaal en het is relatief makkelijk te leggen. Je kunt er qua uitstraling en sfeer werkelijk alle kanten mee op, van een industriële betonlook tot een houten vloer look-a-like. PVC vloeren zijn ontzettend makkelijk te onderhouden en kunnen héél veel hebben. Zeker ook ideaal met (jonge) kinderen, een vlek veeg je zo weg. Het grote voordeel van PVC ten opzichte van laminaat is dat het veel duurzamer en praktischer is. Binnen de PVC vloeren kun je kiezen ook kiezen voor PVC laminaat of PVC klik laminaat. Dan heb je dus wel de uitstraling van laminaat, maar het het gemak van een PVC vloer: het beste van twee werelden!

Legvormen, patronen en vormen van onze vloeren

Al onze vloeren kunnen in verschillende vormen, patronen en richting worden gelegd. Kies jij bijvoorbeeld voor:

Speels wildverband
Speels wildverband
Stoer half-steens geheel
Stoer half-steens geheel
Modern industriële look
Modern industriële look

Een mix tussen verschillende type tegels kan ook een unieke uitstraling geven. In ons aanbod vind je ook allerlei hexagon en oxagon decor tegels, voor als je écht iets heel bijzonders wilt. Ook deze vormen kun je vervolgens combineren met een rustigere tegel of PVC vloer. De adviseurs van Wooning adviseren en inspireren je graag over alle mogelijkheden en de nieuwste trends.

Combineer je interieur: mix & match!

Heb je er weleens aan gedacht om een combinatie van wand- en vloertegels te maken? Bijvoorbeeld door dezelfde tegels op je vloer als op de wand te gebruiken. De betonlook op de vloer kan ook terugkomen in je keuken als spatwand. Of je kunt de hexagon tegel in je hal ook gebruiken voor de vloer van je douche. Zo zorg je voor een sfeervol geheel in je hele huis!

Waarom shoppen bij Wooning?

  • Je kunt zowel je badkamer, keuken als vloer onder 1 dak uitkiezen en bestellen. We kunnen daarbij samen de perfecte planning realiseren, dat scheelt veel tijd en energie!
     
  • We bestellen onze producten per partij. Dat betekent dus geen ongewenste kleurverschillen in onze vloeren én ze hebben allemaal precies dezelfde maat.
     
  • Wooning is een van de weinige Porcelanosa tegel resellers in Nederland. De Porcenlanosa tegel is de beste tegel die er is: topkwaliteit, maatvast, betrouwbaar, fijn in gebruik én gaat lang mee. We hebben een unieke collectie voor je klaarstaan in onze shop-in-shop. 
     
  • We zijn de ideale partner! Met onze kennis en expertise zorgen wij er samen voor dat elke verbouwing een succes wordt. We werken met ervaren en gekwalificeerde monteurs. Zo heb je dus voor al je leveringen 1 aanspreekpunt voor het contact met de aannemer, stukadoor etcetera. Dat scheelt heel veel tijd! 

Graag tot ziens bij Wooning in Bergschenhoek, Den Haag, Naaldwijk, Spijkenisse, Vlaardingen of Rotterdam!

Wil je vrijblijvend persoonlijk advies over jouw vloer?