Terug
Sluiten
image

Pvc-vloer voor de badkamer

fraai en gemakkelijk te onderhouden

Met een pvc-vloer heb je talloze mogelijkheden voor een fraaie en gemakkelijk te onderhouden vloer in je badkamer. Het kunststof materiaal kan tegen een stootje, is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en voelt aangenaam aan je voeten. Bovendien is het materiaal verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen zodat je je badkamer geheel naar eigen smaak in kunt richten. Ontdek de ruime collectie pvc-vloeren bij Wooning.

De voordelen van pvc

Pvc is een kunststof materiaal dat in veel dagelijkse gebruiksvoorwerpen terug te vinden is. Denk aan speelgoed en emmers, maar ook aan kozijnen, buizen en dus vloeren. Pvc-vloeren hebben een aantal voordelen waardoor deze bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. Om te beginnen is het materiaal gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Daarnaast is pvc verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat je een uitgebreide keuze hebt om jouw badkamer naar eigen smaak in te richten. Houd je van warme voeten in de badkamer? Pvc-vloeren zijn geschikt zijn voor vloerverwarming. Woon je in een gehorige huis? Dan is een pvc-vloer een aanrader omdat het geluiddempend werkt.

pvc vloer
pvc vloer
pvc vloer
pvc vloer

Niet van echt te onderscheiden

Het assortiment pvc-vloeren is groot. Bij Wooning kun je kiezen uit diverse patronen en kleuren van verschillende merken. Wat pvc verder bijzonder maakt, is dat het verkrijgbaar is in houtpatronen die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Hout in de badkamer zorgt voor een warme en knusse uitstraling, maar is niet geschikt voor vochtige ruimtes. Met een pvc laminaat profiteer je van de warmte van hout en het gemak van pvc.

Bekijk onze ruime collectie pvc-vloeren

Ben je op zoek naar een praktische en mooie badkamervloer? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Onze badkameradviseurs laten je graag het uitgebreide assortiment zien. Bovendien voorzien ze je desgewenst van advies zodat je weet welke pvc-vloer geschikt is voor jouw badkamer.