Terug
Sluiten
image

Wandtegels voor de badkamer

Voor iedere interieurstijl

Met wandtegels heb je veel mogelijkheden om je badkamer jouw favoriete look en uitstraling te geven. Naast de vele kleuren en formaten om mee te variëren, kun je ook een keuze maken in het aantal wanden dat je betegelt. Ga je binnenkort je badkamer inrichten en wil je graag wat inspiratie? Ontdek dan hier hoe je met wandtegels je eigen, unieke badkamer creëert.

Bepaal met wandtegels de badkamersfeer

Naar welke sfeer ben je op zoek in je badkamer? Wandtegels beslaan een behoorlijk oppervlak van de ruimte en geven je daarom de mogelijkheid het uiterlijk van je badkamer te bepalen. Net als bij vloertegels zorgen grote tegels met weinig voegen voor een rustige sfeer in je badkamer. Kies je daarbij voor een zachte kleur als beige of lichtgrijs, dan tover je jouw badkamer om tot je eigen mini-wellnessruimte. Houd je meer van kleur en levendigheid? Kies dan voor kleurige tegels in een kleiner formaat.

Wandtegels
Wandtegels
Wandtegels
Wandtegels

Spelen met kleuren en formaten

Wandtegels bieden de mogelijkheid variatie in je badkamer aan te brengen. Je kunt ervoor kiezen alle wanden identiek te betegelen. Dat zorgt voor een serene sfeer. Wil je afwisseling aanbrengen? Denk dan eens aan een combinatie van muren met effen gekleurde tegels afgewisseld met een wand met een tegel met motief. Of plaats tussen de effen gekleurde tegels een tegel met kleur. Ook kun je de afwisseling zoeken in het formaat. Bekleed bijvoorbeeld de douchewand met een kleinere tegel dan de overige muren. Zo zijn er talloze manieren om je eigen, unieke badkamer in te richten.

Op zoek naar inspiratie voor wandtegels?

Ga je binnenkort je badkamer betegelen en ben je op zoek naar inspiratie? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamervoorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis.