Terug
Sluiten
image

Porcelanosa tegels voor de keuken en badkamer

Voor iedere interieurstijl

Het Spaanse Porcelanosa biedt een gevarieerd, stijlvol en trendy assortiment vloertegels voor de keuken en badkamer. Het bedrijf staat al meer dan 35 jaar bekend om zijn innovatieve karakter en hoge kwaliteit keramische tegels. Van natuursteen tot keramisch laminaat, porseleinen keramiek of zelfs tegels met een metallic look: bij Porcelanosa vind je het allemaal. Bij Wooning vertellen we je graag meer over dit kwalitatieve tegelmerk.

Kenmerken van Porcelanosa tegels

Porcelanosa maakt gebruik van geavanceerde productietechnieken en zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste trends op interieurgebied op de voet. Het resultaat is een uitgebreide collectie stijlvolle tegels op basis van natuurlijke materialen als graniet, kalksteen, kwartsiet, basalt en keramisch leisteen waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Porcelanosa tegels
Porcelanosa tegels
Porcelanosa tegels
Porcelanosa tegels
Porcelanosa tegels

De series van Porcelanosa

Het Spaanse tegelmerk biedt diverse collecties vloertegels in diverse stijlen. Hieronder vind je een greep uit de verschillende series van Porcelanosa:

STON-KER
Deze keramische steen is een gevolg van een van de innovaties van Porcelanosa. Deze serie bestaat namelijk uit materiaal dat zorgt voor bijzonder sterke tegels die heel goed tegen een stootje kunnen.

PAR-KER
Deze serie is een keramisch parket met de warme uitstraling van hout maar met het gemak van tegels. PAR-KER is verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren, vergelijkbaar met de afmetingen van een houten vloer.

URBATEK
Dit porseleinen keramiek is in veel verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Denk aan een matte, maar ook glanzende afwerking voor een chic effect. Dit technisch vervaardigd materiaal is bijzonder sterk en daarom geschikt voor elke ruimte.

NATUURSTEEN
Natuurstenen materiaal wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor het interieur. Porcelanosa biedt een uitgebreide collectie natuurstenen tegels van marmer, kalksteen, zandsteen, travertijn en leisteen. Het bijzondere van deze tegels is dat door de nanotechnologische behandeling die toegepast wordt, de tegels voorzien zijn van een antibacteriële laag voor extra hygiëne.

Bezoek een van onze showrooms

Dit is maar een selectie uit de uitgebreide Porcelanosa collectie. Wil je meer weten en zien? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de diverse series. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen.