Terug
Sluiten
image

SICIS: design gebaseerd op een Italiaanse levensstijl

Voor een bijzondere, Italiaanse uitstraling

SICIS is afkomstig uit Italië en brengt de warme Italiaanse levensstijl terug in het design van de tegels​​​​​​​. De tegels staan bekend om hun buitengewone, bijzondere uitstraling waarmee jij een echte blikvanger van jouw wand of vloer maakt. Dus wil jij graag een chique uitstraling creëren op de vloer of wand van jouw woning? Dan zijn de fraaie tegels van SICIS perfect voor jou. Je leest hieronder meer over dit eigentijdse merk.

SICIS tegels

De tegels van SICIS kenmerken zich door hun buitengewone mozaïekontwerp. Deze mozaïekpatronen resulteren in ware kunstwerken waar diverse beroemde gebouwen in wereldsteden als Parijs, New York en Dubai graag mee pronken. Maar ook jij kan pronken met de prachtige SICIS tegels in jouw eigen woning. Immers zijn de tegels van SICIS toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

SICIS tegels
SICIS tegels
SICIS tegels
SICIS tegels
SICIS tegels
SICIS tegels

Een sieraad voor iedere woning

De bijzondere collecties van SICIS dienen als een sieraad voor iedere woning. Een van de meest opvallende serie is Glass. Deze tegels gemaakt van glasmozaïek zijn uitgevoerd in schitterend rood, groen, geel, blauw en wit en zijn verkrijgbaar in verschillende legpatronen. Daarnaast is de Marble serie ook erg geliefd. Deze serie bestaat uit marmeren mozaïektegels met speciale geometrische vormen. Met deze tegels creëer je een rustige, klassieke uitstraling. Ook bevindt zich in het assortiment van SICIS de Steel mozaïekserie. Deze serie kenmerkt zich door een metallic look en kent meerdere vormen, zoals geruit, langwerpig, rond en zelfs reliëf behoort tot de mogelijkheden. Tot slot bevinden zich in het assortiment ook nog diverse basic mozaïektegels met bijzondere kleurcombinaties, vormen, formaten en details.

Kom langs in onze showroom

Heb jij het idee om jouw woning te voorzien van een bijzondere mozaïeken wand of vloer? Kom dan langs in een van de speciaalzaken van Wooning en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van SICIS. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de verschillende opties van SICIS en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast dienen de tegels van SICIS ook vakkundig worden ingelegd en ook daar kunnen wij jou bij helpen!