Wooning Keukens, badkamers & tegels

Met 7 vestigingen in het Westland biedt Wooning alles op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Niet alleen hebben wij een groot assortiment, u kunt iedere keuken of badkamer ook volledig naar wens én budget aanpassen, want bij ons vindt u ook alle kleuren, stijlen en prijsklassen.

Daarbij wordt u uitgebreid en persoonlijk geadviseerd door onze keuken- en badkamerspecialisten. Zij helpen u met het ontwerpen en bestellen en regelen vakkundige montage en installatie via onze service monteurs.

Dus u ziet, u komt er altijd uit met Wooning!

Wat kunt u verwachten?

Alles onder 1 dak: KEUKENS, BADKAMERS EN TEGELS

n 1960 begon Herman Wooning in Bergschenhoek een speciaalzaak in keukens, badkamers, tegels en bouwmaterialen. Heel bewust werd gekozen om deze producten op één adres te verkopen. Herman Wooning realiseerde zich destijds al hoe belangrijk het is om de klant de mogelijkheid te bieden zich op één plaats te oriënteren bij de belangrijke aankoop van een keuken of badkamer. En natuurlijk het gemak als men daarbij meteen tegels kan uitkiezen.

Wooning blijft groeien

Toen bleek dat groei niet uit kon blijven, werd een tweede zaak geopend in Rotterdam. Enkele jaren geleden zijn hier de zaken in Vlaardingen en Den Haag bijgekomen. Daarna hebben de vestigingen in Naaldwijk en Numansdorp hun deuren geopend. En in 2013 werd Spijkenisse toegevoegd als 7de vestiging. De filosofie van Herman Wooning, dat kwaliteit het bestaansrecht van een bedrijf is en zal blijven, geldt nog steeds. Terwijl het bedrijf groeit, blijft de sfeer van het familiebedrijf intact. Het huidige management van het bedrijf heeft de gedachte van Herman Wooning nog steeds hoog in het vaandel staan: “Zonder kwaliteit heeft een organisatie, zeker in deze tijd, geen kans van slagen. Wij hebben een naam hoog te houden.”

Wooning wil in haar showrooms een zo groot mogelijk aanbod van keukens, sanitair en tegels laten zien. En wel zo dat de consument een goed beeld krijgt van een keuken of badkamer. In de grote showrooms staan zo’n 130 keukenopstellingen, keurig ingericht en zo’n 100 badkamer opstellingen in alle stijlen en maten. Kortom, een compleet plaatje.

Kennis en kunde

Met uw wensen als uitgangspunt helpen onze specialisten u altijd verder. Zij hebben de kennis en kunde om uw wens te vertalen in een advies, een 3d ontwerp en uiteindelijk in een passend product met de scherpste prijs en uitstekende voorwaarden. Zo zorgt ons eigen montagebedrijf voor de perfecte plaatsing van uw nieuwe keuken of badkamer, hoeft u bij Wooning geen aanbetaling te doen en bieden wij u de beste service en standaard vijf jaar garantie op uw aankoop.

Van douchekop tot tegellijm

In de showrooms van Wooning vindt u alles onder een dak. Van een volledig ingerichte eigentijdse badkamer tot toiletbrillen; van een greeploze designkeuken tot inbouwmagnetrons en van mozaiektegels tot tegellijm. De verschillende stijlen en vele opties zullen u inspireren en u laten zien dat er bij Wooning veel meer mogelijk is dan u denkt. Vraag ons gratis magazine alvast aan ter inspiratie, of bezoek een van onze showrooms.