Alles over Wooning - Wooning
Terug
Sluiten
image

Wooning - Dé keuken- en badkamerspecialist

Dé keuken- en badkamerspecialist uit Rotterdam

In 1960 begon Herman Wooning in Bergschenhoek een speciaalzaak in keukens en badkamers. Heel bewust werd gekozen om deze producten op één adres te verkopen. Herman Wooning realiseerde zich destijds al hoe belangrijk het is om de klant de mogelijkheid te bieden zich op één plaats te oriënteren bij de belangrijke aankoop van een keuken of badkamer. En natuurlijk het gemak als men daarbij meteen tegels​​​​​​​ kan uitkiezen. Toen bleek dat groei niet uit kon blijven, werd een tweede zaak geopend in Rotterdam. Enkele jaren geleden zijn hier de zaken in Vlaardingen, Den Haag, Naaldwijk en Spijkenisse bijgekomen. De filosofie van Herman Wooning, dat kwaliteit het bestaansrecht van een bedrijf is en zal blijven, geldt nog steeds.

Maak een afspraak bij Wooning

Onze adviseurs staan voor je klaar!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK

Werken bij Wooning

We blijven continu in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen. Wil jij meegroeien? Heb je interesse om bij Wooning te werken? Klik hier en bekijk de vacatures. Wie weet heeft Wooning de perfecte baan voor jou!

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE