Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Een nieuwe badkamer kopen

Maak van je huis een Wooning

Bij het badkamerkoopproces ga je niet over een nacht ijs. Wat de ruimte, het budget en je smaak is, zijn de belangrijkste vragen waar je antwoord op moet vinden tijdens het badkamerkoopproces. Bij Wooning helpen we je graag een eind op weg met het volgen van de juiste stappen en het bepalen van je budget bij het kopen van een nieuwe badkamer. We hebben tenslotte al meer dan 55 jaar ervaring! Lees hier ons advies en onze tips.

Waar let je op bij het kopen van een nieuwe badkamer?

Weet jij al waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe badkamer? Als je weet wat je beschikbare ruimte is, dan is je volgende stap bepalen wat je echt belangrijk vindt in je badkamer. Heb je een grote gezinssamenstelling, dan is een dubbele wastafel of zelfs een dubbele douche een aanrader. Als je weet dat er nooit iemand van een ligbad gebruik maakt, gebruik de ruimte dan voor iets anders. Een ruimere douche bijvoorbeeld of een kast. Maak een wensenlijst en streep weg wat je niet echt nodig hebt. Zo krijg je een goed overzicht van je minimale wensen en kun je zelf de badkamerkosten bepalen. Via onze 3D-ontwerper kun je zelf ook de badkamer samenstellen. Op die manier kun je precies de wensen van je wensenlijst toevoegen om je perfecte badkamer te creëeren. Weet je niet helemaal wat je moet verwachten? Wij leggen graag uit wat er komt kijken bij een Wooning badkamer. Lees hier meer over het installeren en monteren van een badkamer.

Voordelige badkamer

Je wilt natuurlijk graag weten of jouw wensen voor een nieuwe badkamer ook passen binnen je budget. Met de budgetplanner van Wooning krijg je een kostenindicatie aan de hand van de keuzes die jij maakt. Je ziet meteen of je budget voldoende is en of je zelfs mogelijkheden hebt voor bijvoorbeeld extra kastruimte of luxe sanitair. Is je budget onvoldoende, dan kun je gemakkelijk je keuzes aanpassen. Neem een kijkje bij onze budget badkamers. Daar vind je verschillende badkamers die aansluiten bij jouw budget. Net zoals de goedkope badkamers van Wooning vind je hier badkamers in allerlei stijlen met diverse opties. Weet je nog niet precies hoe je wilt dat je badkamer eruit gaat zien? Wooning helpt je graag op weg door al badkamer voorbeelden klaar te hebben staan waar jij inspiratie kan op doen.

Showroombadkamers

Ben je op zoek naar een nieuwe complete badkamer tegen een betaalbare prijs? Raadpleeg dan eens het overzicht showroombadkamers. Deze kwalitatief hoogstaande badkamers worden in onze showrooms vervangen door nieuwe opstellingen en kunnen we daarom tegen gunstige prijzen aan onze klanten aanbieden. Zo profiteer je van een complete badkamer van een uitstekende kwaliteit tegen een uiterst betaalbare prijs. Bezoek bijvoorbeeld onze Sanitairwinkel of badkamerwinkels waar je diverse badkamers in alle stijlen in de showroom vindt. 

Bezoek een van onze showrooms

Voor meer informatie of inspiratie kun je een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen.  

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE