Terug
Sluiten
image

Zelf je nieuwe badkamer samenstellen

Een badkamer samenstellen doen we bij Wooning graag voor je. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe je een badkamer inricht binnen een bepaald budget. Maar wil je eerst zelf een idee krijgen van de mogelijkheden die jouw badkamerruimte biedt voordat je naar een winkel stapt? Kijk dan eens naar de Wooning 3D-ontwerptool. Hiermee stel je zelf je badkamer samen. Weten hoe het werkt? Lees dan verder.

Er komt best wat kijken

Er komt nogal wat kijken bij het samenstellen van een badkamer. Wat zijn je wensen en hoe pas je deze toe binnen de beschikbare ruimte? Daarom is het handig als je eerst bedenkt wat je echt belangrijk vindt in de badkamer. Een bad of een douche? Is een dubbele wastafel een must of is een standaardmodel voldoende? Hoeveel kastruimte heb je echt nodig? Als je daar een idee over hebt, dan kun je beginnen met je badkamer samen te stellen.

Maak zelf een 3D-ontwerp

Als je weet wat je minimale wensen zijn en wat de afmetingen van je badkamer zijn, dan kun je onze online 3D-tool invullen. Een leuke oefening waarin je al je creativiteit in kunt zetten. Je moet nadenken over hele praktische zaken als de aansluitingen voor de elektriciteit en het water, waar je de radiatoren wenst en hoeveel stopcontacten je nodig denkt te hebben. Maar je gaat ook alvast je nieuwe badkamer inrichten. Je krijgt allerlei keuzes te zien met tegels, sanitair en meubels die je zelf in het ontwerp zet. Als je alles ingevuld hebt, kun je je nieuwe badkamer al helemaal voor je zien met het overzichtelijke 3D-ontwerp!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met het 3D-badkamerontwerp kun je goed voorbereid je definitieve badkamer samenstellen. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag verder helpen met de inrichting van je badkamer.