Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.8
Op basis van 1402 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

prima ervaring bij de aankoop van onze…

prima ervaring bij de aankoop van onze badkamer die wij op afroep zouden krijgen. Door een foutje van de verkoper kregen wij de spullen echter eerder geleverd. Aannemer zou pas zo'n 3 weken later komen. Bij controle van de artikelen bleken wij een verkeerde douchekraan te hebben, ook prima opgelost .Helaas bleek bij het monteren van de douchewand en schuifdeur dat er een verkeerd verbindingsonderdeel in de doos zat waardoor de wanden en deur niet met elkaar verbonden konden worden. Nu mogen wij 3 weken wachten op dit onderdeel omdat we dat binnen 5 werkdagen na aflevering hadden moeten melden. Losstaande douchewanden, geen deur en de aannemer moet terug komen . Topservice hoor. Binnenkort gaan wij ook onze keuken vernieuwen, maar gaan daarvoor niet naar Wooning.

Geplaatst op 23 oktober 2021
 

Tarcan ontwerpt 2 perfecte badkamers!

Tarcan ontwerpt 2 perfecte badkamers!

Ontwerper Tarcan heeft voor ons twee prachtige badkamers uitgewerkt. De grote lijnen, de details, materialen en kleuren zijn in beide badkamers gecombineerd tot een mooi geheel, helemaal naar ons zin. Wooning zorgt voor de verdere realisatie en wij rekenen er op dat dat net zo goed zal verlopen.

Geplaatst op 22 oktober 2021
 

Niet aan te bevelen

1 Reactie(s)

Ik kan niet goed begrijpen dat alle recenties zo lovend zijn.
Wij hebben een badkamer gekocht voor echt heel veel geld. Dit geeft niet als je er ook iets voor krijgt. Het hokje is zo'n 4 m4 groot. Het sloopwerk hebben we allemaal zelf gedaan. Een leiding omleggen prima doen ze voor je maar wel in ruil dat je zelf een wand plaatst met nissen erin. Terwijl we hier dik voor hebben betaald. Tegelzetter komt en maakt de tegel onder het plafond zo kort dat het plafond 5 cm extra verlaagd moet worden, oeps de hele bovenste rand kan opnieuw. Dan maar niet te spreken over enorme kieren tussen de tegels. Daarbij nog het feit dat de werklui in 2 weken tijd 4 hele dagen geweest zijn. We hebben ruim 7000 euro manuren betaald! Het zou nu nog 3 dagen duren voor het klaar is, dit is 1000 euro per dag alleen aan arbeid! Tegels verstek zagen wat misschien hooguit 4 uur werk is goed meer dat kost u 900 ex btw. Dit is een uurloon van 240 euro!!

Wij voelen ons enorm genaaid en zouden dit aan niemand aanbevelen.

Wooning is verder vriendelijk en probeerd mee te denken maar ze werken samen met uitnemers ipv aanemers.

Geplaatst op 22 oktober 2021

Beste mevrouw Van Veen,

Graag wil ik uw melding intern bespreken. Kunt u via het bericht dat u van Trustpilot heeft ontvangen, uw ordergegevens doorgeven. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vakkundig!

1 Reactie(s)

Klantgericht, Uitstekende service en vakkundig geïnstalleerd

Geplaatst op 22 oktober 2021

Beste heer/mevrouw Metz-Groenendaal,

Dat zijn mooie complimenten die wij van u krijgen. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Super klantenservice

1 Reactie(s)

Super klantenservice. Gebeld voorafgaand aan de levering over de betaling en de bezorging. Bezorger belde dat hij er met 30 minuten zou zijn. De douchewand kon niet via de trap naar boven. Er werd een verhuislift gebeld en binnen een half uur was hij er en stond de wand boven. Aardige bezorgers. Na de levering werd er weer contact opgenomen over de vervolg stappen.

Geplaatst op 20 oktober 2021

Beste meneer, mevrouw de Bruin,

Wat een mooie beoordeling voor Wooning Keukens en Badkamers. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Nicole Schippers - Wooning Keukens en Badkamers

 

Heel netjes geholpen

1 Reactie(s)

Heel netjes geholpen

Geplaatst op 20 oktober 2021

Beste heer/mevrouw Salari,

Dank u wel voor het mooie compliment.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Eens en nooit meer!

1 Reactie(s)

Ik raad niemand aan hier zijn zuur verdiende centen uit te geven.

Wij hebben een "simpele" keuken gekocht maar na 5 bezoeken is het nog niet afgerond.
Er is mij gevraagd of ik de maten van de achterwanden door kon geven... ongelofelijk.
Op verzoek van mij zijn ze een 2e keer komen meten en nog past het niet, wordt op locatie ingekort maar helaas.... te kort.
Ook de communicatie over naleveringen is om te janken, het is een verassing wat ze per bezoek bij zich hebben.
Wij hadden een blad gekozen (duurste werd gezegd) die Wooning niet had liggen (elders gezien), Wooning gaf aan dat zij deze ook kunnen leveren.
Helaas hebben wij dit gelooft.... Het is echt anders!

Al met al, eens en nooit meer!

Geplaatst op 20 oktober 2021

Beste Jeroen,

Graag wil ik uw review intern overleggen. Kunt u, middels het bericht dat u van Trustpilot heeft ontvangen. uw ordergegevens achterlaten. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers
-------------------------------------------------------------------------------
Update

Beste Jeroen,

Dank u wel voor het geven van uw ordernummer. Inmiddels heb ik uw review intern doorgestuurd en uiteraard wordt hierover contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goede behandeling en luistert goed wat…

1 Reactie(s)

Goede behandeling en luistert goed wat de klant wil.

Geplaatst op 18 oktober 2021

Beste meneer Simons,

Uw beoordeling maakt ons blij!

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

We zijn blij met onze keuken

1 Reactie(s)

We zijn blij met onze keuken, alles doet gewoon, alleen we hebben geen fijne ervaring gehad met montage van de wasbak en kraan en de monteur kwam pas terug na 3 dagen, dus te laat als je een lekkage heb, we mochten geen andere loodgieter laten komen.
Klantenservice vanuit de winkel Naaldwijk is slecht, verkoper reageert met moeite op verzoeken of meldingen. Nadat je de koopovereenkomst is afgesloten, doen ze geen moeite meer en we moesten zelf een melding moeten maken naar hoofdkantoor. Voelt als je een keuken van Ikea heb aangeschaft.
Gelukkig de alle laatste monteur (Pieter) na 6 weken heeft de beschadigingen hersteld en de keuken netjes achtergelaten. Hij was vakkundig en niet zo gehaast.

We zijn tevreden met de indeling en keuzes die we zelf hebben ontworpen. Mooi apparatuur en kwaliteit van de keuken voldoet aan onze eisen.

Geplaatst op 18 oktober 2021

Beste

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en feedback. wij waarderen dit zeker. Het is goed om te horen dat alles hersteld is door onze monteur en u tevreden bent over uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prettige zaak, waar aandacht aan de wens ...

1 Reactie(s)

Er werd door de adviseuse ruimschoots de tijd genomen en naar onze wensen geluisterd. Zowel qua stijl als budgettair.

Geplaatst op 16 oktober 2021

Beste heer De Pee,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring in deze positieve review.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.