Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle ervaringen en/of reviews. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte Wooning klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 2089 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Zeer goede winkel met deskundige verkoper...

1 Reactie(s)

De verkoopster in de winkel in Vlaardingen heeft ons uitermate goed geholpen. Zij heeft ons niet geprobeerd in een bepaalde richting te duwen met keuzes en is vanaf het begin tot het einde objectief en eerlijk geweest in haar advies over de door ons uitgezochte materialen en keuzes voor de keuken. Deze verkoopster denkt heel goed met de klant mee om uiteindelijk het beste resultaat neer te zetten.

Geplaatst op 06 februari 2023

Beste Miranda,

Het is zo fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het advies die mijn collega u heeft gegeven voor de aankoop van uw keuken.
Dank u wel voor de top review en mooie beoordleing van vijf sterren.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Deskundige vaklui

1 Reactie(s)

Deskundige vaklui. Vriendelijk, hulpzaam. Er werd opgeruimd.

Geplaatst op 03 februari 2023

Beste meneer, mevrouw Oome,

Dat klinkt als een fijne ervaring. Dank u wel voor uw prachtige review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prettig open en ongedwongen

1 Reactie(s)

Onze ervaring met Wooning is dat de medewerker heel correct en ongedwongen ons de keuze heeft gelaten en daarop met heel veel openheid en een prettig gesprek heeft geholpen. Er zat voor ons geen druk achter of de indruk dat de verkoper zonodig een keuken aan ons wilde verkopen. Erg prettige ervaring om op deze manier geholpen en te woord gestaan te zijn.

Geplaatst op 03 februari 2023

Beste Michiel,

Wat een fantastische beoordeling voor Wooning Keukens en Badkamers.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag. Ik wil u alvast veel kookplezier toewensen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wat dit bedrijf beloofd wordt…

1 Reactie(s)

Wat dit bedrijf beloofd wordt nagekomen. Ik ben tevreden.

Geplaatst op 02 februari 2023

Beste heer Van Essen,

ALs u tevreden bent zijn wij dit zeker ook! Dank u voor de mooie waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Kan onze wensen goed vertalen in een mooi...

1 Reactie(s)

Had goede ideeen waar we wat aan gehad hebben.

Geplaatst op 01 februari 2023

Beste heer/mevrouw Lawerman,

Dit is wat wij graag horen, dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

prettig verrast

1 Reactie(s)

We zijn prettig en deskundig geholpen door de heer de Sousa. Goede adviezen. Nam de tijd voor ons.
Ook de aannemer (dhr. Verseveldt) heeft met zijn team zeer goed werk verricht. Wij zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.
Van de aanschaf tot en met de oplevering een zeer prettige ervaring.

Geplaatst op 30 januari 2023

Beste meneer/mevrouw Mulder,

Dank u wel voor het delen van deze zeer prettige ervaring! Daar worden wij blij van.

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Deskundig

1 Reactie(s)

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam en snelle afhandeling

Geplaatst op 30 januari 2023

Beste heer Noordermeer,

Wat een mooie complimenten! Dank u wel hiervoor en voor de 5-sterren waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Deskundige adviseur

1 Reactie(s)

Deskundige adviseur, meedenkend en vriendelijk.
Ruime keuze in producten.

Geplaatst op 29 januari 2023

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie complimenten, dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

fijn om met deze aannemer samen te werken

1 Reactie(s)

Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt en als er een probleem is wordt dit adequaat aangepakt en opgelost in goed overleg. Dankjewel Ruhi

Geplaatst op 29 januari 2023

Beste mevrouw Van der Horst,

Wat een mooie complimenten geeft u ons, dank u wel. Wij waarderen dit enorm.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Badkamerspulken

1 Reactie(s)

Prima levering van de spullen voor de badkamer en vriendelijke mannen.
Ook het contact met Wooning is fijn.

Geplaatst op 29 januari 2023

Beste meneer/mevrouw Kuijpers,

Fijn om te vernemen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.