Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.8
Op basis van 1272 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

deur van de douchecabine gebroken

1 Reactie(s)

deur van de douchecabine gebroken. Ondanks dat het een half jaar na aankoop was (ivm corona) toch gekeken naar garantie, maar helaas. binnen 3 weken had ik een nieuwe deur via de fabrikant. Super.

Geplaatst op 04 augustus 2021

Beste heer/mevrouw Beverwijk,

Dank u wel voor de mooie review en het delen van uw ervaring. Wij waarderen dit enorm.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen- Wooning Keukens en Badkamers

 

Onze droomkeuken.......!

1 Reactie(s)

De begeleiding bij de aankoop van onze Wooning keuken en de adviezen over de samenstelling ervan hebben wij als zeer prettig en constructief ervaren.
Ook het plaatsen van de keuken en de tweede oplevering, waarbij de puntjes op de i werden gezet stemt ons tot volle tevredenheid.
We genieten dagelijks van onze prachtige en zeer functionele keuken!

Geplaatst op 02 augustus 2021

Beste heer/mevrouw Duifhuizen,

Wat een mooie review hebt u geschreven. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent en dagelijks geniet van uw prachtige en functionele keuken. Dank u wel voor de vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen- Wooning Keukens en Badkamers

 

Levering/montage nieuwe badkamer

1 Reactie(s)

Goed contact over levering materiaal.
Voor montage bezoek door aannemer waarmee overlegd kan worden.
Uitvoering door aannemer correct, netjes en volgens planning.
Badkamer opgeleverd zoals gehoopt.

Geplaatst op 02 augustus 2021

Beste Familie De Widt,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en montage van uw badkamer. Dank u wel voor de mooie review en de 5 sterren beoordeling die wij van u krijgen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen- Wooning Keukens en Badkamers

 

Van het begin tot de aftersale zijn wij…

1 Reactie(s)

Van het begin tot de aftersale zijn wij tevreden. ????????

Geplaatst op 01 augustus 2021

Beste heer/mevrouw Hulstkamp,

Dank u wel voor de mooie review. Het doet ons goed om te horen dat u over het gehele traject tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen- Wooning Keukens en Badkamers

 

Alles tot in de puntjes geregeld

1 Reactie(s)

Alles tot in de puntjes geregeld

Geplaatst op 30 juli 2021

Beste meneer, mevrouw vd Palm,

Wat een mooie beoordeling. Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed geholpen

1 Reactie(s)

Goed geholpen in het begin, na akkoord offerte was het contact nogal stroef. Uiteindelijk bij het afsluitend gesprek wel weer goed geholpen en kregen goede tips en adviezen

Geplaatst op 29 juli 2021

Beste heer Pieters,

Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Keuken en vloer gekocht bij Wooning…

1 Reactie(s)

Keuken en vloer gekocht bij Wooning Rotterdam. We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen! De vloer is inmiddels vakkundig en in 1 dag gelegd (visgraat) en de keuken komt volgende week. Maar daar verwachten we ook net zulk vakwerk. Kortom, in ons geval is Wooning zeker een aanrader.

Geplaatst op 28 juli 2021

Beste heer/mevrouw Kooijman,

Hartelijk dank voor de mooie 4 sterren beoordeling en de aanbeveling. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij gaan zorgen dat u straks ook lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken! Daar kunt u van op aan.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Tot zover prima

1 Reactie(s)

Tot zover prima. Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk staat.

Geplaatst op 28 juli 2021

Beste heer/mevrouw Wijk,

Ik ga ervan uit dat u na levering net zo tevreden bent. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Er is niets gebeurd

1 Reactie(s)

Er is niets gebeurd. Nagenoeg alles verliep goed

Geplaatst op 27 juli 2021

Beste Marcel,

Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen- Wooning Keukens en Badkamers

 

Er bleek een dopje van de wc bril te…

1 Reactie(s)

Er bleek een dopje van de wc bril te missen. Na aanleveren van de juiste gegevens werd door de medewerkster een nieuw dopje bij de fabrikant besteld met de mededeling van een levertijd van 3 weken. Na die periode werd een dopje thuisbezorgd, gratis.
De betreffende medewerkster nog gemaild om te bedanken maar door de ict storing bij Wooning kwam de mail onbestelbaar retour.

Geplaatst op 26 juli 2021

Beste heer Schuurhof,

Dan u wel voor uw mooie review. Uiteraard wordt deze doorgestuurd naar betreffende collega. Zij gaat dit zeker waarderen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen- Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.