Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.4
Op basis van 605 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Wooning Spijkenisse heeft ons geweldig…

1 Reactie(s)

Wooning Spijkenisse heeft ons geweldig geholpen. Sharon stond altijd voor ons klaar als er weer n vraag was. Tijdens Sharon d.’r vakantie stond Kevin ook voor ons klaar. Geweldig team. In December wordt onze keuken geplaatst Hoop dat ik dan net zo enthousiast ben.

Geplaatst op 20 september 2018

Beste meneer/mevrouw,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen!
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wij zijn goed geholpen de verkoopster…

1 Reactie(s)

Wij zijn goed geholpen de verkoopster had alle tijd en goede tips.
Dus als de aflevering en montage net zo gaat als de aankoop hebben wij wel vertrouwen .

Geplaatst op 19 september 2018

Beste meneer / mevrouw Bras,

Bedankt voor uw mooie review. Ik ga er van uit dat de levering en montage net zo goed gaat verlopen. Ik wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Rotterdamse klasse

1 Reactie(s)

Goede kwaliteit materialen met voldoende keuze zonder overvloed.
Accuraat, kundig en vriendelijk personeel.
Goede klantenservice die in oplossingen denkt en dito handelt.
Voor het beste resultaat van uw verbouwing de moeite waard van een bezoek.

Geplaatst op 18 september 2018

Beste meneer/mevrouw Salemink,

Bedankt voor uw mooie aanbeveling en voor uw complimenten voor onze verkoop en onze klantenservice, dat horen we heel graag!
Gefeliciteerd met uw keuken aankoop!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijk ontvangen en een goede… Servi...

1 Reactie(s)

Vriendelijk ontvangen en een goede service wat betreft indeling en uitrekenen van prijzen.
Lekkere koffie en een hoop keuze en begeleiding.
keuken is nog niet geplaatst maar ga er van uit dat dit ook goed gebeurt.

Geplaatst op 16 september 2018

Beste meneer/mevrouw Verheijen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u uw keuze heeft laten vallen op Wooning Keukens en Badkamers.
Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Deskundig

1 Reactie(s)

Deskundig, vriendelijk personeel, zowel in de winkel, bezorgservice als in de montagedienst. Uitstekend geadviseerd, problemen uitermate netjes verholpen.
Kortom: complimenten!

Geplaatst op 14 september 2018

Beste mevrouw,

Dank u wel voor uw mooie 5 sterren review en uw complimenten.

Wij wensen u veel kookplezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goede service en ruime ervaring op het…

1 Reactie(s)

Goede service en ruime ervaring op het gebied van keukens

Geplaatst op 10 september 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor deze positieve 5 sterren review.
Leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wooning Spijkenisse zijn wij geweest en…

1 Reactie(s)

Wooning Spijkenisse zijn wij geweest en vinden dit een goede winkel.
Geen opdringerige verkopers die continu in je nek staan te hijgen.
ook ons bezoek op afspraak was goed bevallen, een helder informatief gesprek waar alle tijd voor ons genomen werd. En zelfs de kids hebben zich in de speelhoek prima vermaakt.

Geplaatst op 10 september 2018

Beste meneer/mevrouw Hussainali,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u geslaagd bent bij Wooning Keukens en Badkamers.
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wooniing Keukens heeft ons zeer goed…

1 Reactie(s)

Wooniing Keukens heeft ons zeer goed geholpen en goed advies gegeven.
De service is heel goed. Echt aan te bevelen.

Geplaatst op 09 september 2018

Beste meneer/mevrouw van Ettinger,

Bedankt voor uw aanbeveling, dat vinden we super leuk om te horen.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Badkamer

In Megastores bij Wooning geweest voor het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Wat een plezier eraan beleefd, onze adviseur Wendy nam alle tijd voor ons, adviseerde ons goed en heeft een prima indeling en ontwerp voor onze nieuwe badkamer gemaakt, We kregen een lunch aangeboden en in die tussentijd heeft zij alles netjes voor ons uitgewerkt. We zijn er zeer tevreden over.

Geplaatst op 09 september 2018
 

Perfecte levering en plaatsing van onze…

1 Reactie(s)

Perfecte levering en plaatsing van onze keuken.
Een dikke vijf sterren waard!

Geplaatst op 08 september 2018

Beste meneer,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, super leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.