Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.6
Op basis van 1073 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Prima verkoper

1 Reactie(s)

Prima verkoper. Vriendelijk, kundig, geduldig, Goed geholpen in de winkel en via de mail.

Geplaatst op 17 april 2021

Beste meneer, mevrouw Verheijen,

Wat fijn te vernemen dat u deze ervaring heef met Wooning Keukens en Badkamers. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Alles verliep zoals we hadden…

1 Reactie(s)

Alles verliep zoals we hadden afgesproken!
De dame van de klantenservice was vriendelijk en duidelijk! Erg tevreden!

Geplaatst op 16 april 2021

Beste meneer/mevrou de Vries,

Dank u wel voor het mooie compliment! Wij wensen u heel veel plezier van uw prachtige nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Tevreden

1 Reactie(s)

Aan alle punten is prima voldaan

Geplaatst op 16 april 2021

Beste meneer,

Dat horen wij graag! Wij wensen u heel veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Snel, efficiënt, goed.

1 Reactie(s)

Snelle, goede, efficiënte afhandeling.

Geplaatst op 16 april 2021

Beste heer/mevrouw,

Dat i=zijn mooie complimenten. Dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Top bedrijf!

1 Reactie(s)

Top bedrijf!

Geplaatst op 16 april 2021

Beste heer/mevrouw Schellekens,

Dank u wel voor het mooi compliment en de vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima begeleiding tijdens het uitzoeken

1 Reactie(s)

Prima begeleiding tijdens het uitzoeken van sanitair. We kregen tips, en als het niet duidelijk was, kon het getoond worden hoe het uitkwam in het echt.

Geplaatst op 15 april 2021

Beste mevrouw Konter,

Hartelijk dank voor de mooie en positieve review. Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over ons.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Hebben nieuwe keuken en badkamer…

1 Reactie(s)

Hebben nieuwe keuken en badkamer besteld bij Wooning. En dit is de 3e keer in 30 jaar. Altijd goede service, ruime keus en zeer kundige verkopers. Een goed team dat vertrouwen geeft en rust. Zeer aan te bevelen “ winkel”.

Geplaatst op 15 april 2021

Beste heer Koopman,

Hartelijk dank voor uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat we u voor de derde keer blij hebben kunnen maken met een nieuwe keuken en badkamer.

Met vriendelijke groet,

Pauline Franssen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Kwaliteit materieel is prima

1 Reactie(s)

Kwaliteit materieel is prima. Aannemer via bedrijf was ook goed. Duidelijkheid over relatie en verantwoordelijkheid tussen die twee kan beter.

Geplaatst op 15 april 2021

Beste Marlene,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback, we zullen dit intern meenemen.

Met vriendelijke groet,

Pauline Franssen - Wooning Keukens en Badkamers

Slechtste keuze die ik en mijn vriend…

1 Reactie(s)

Slechtste keuze die ik en mijn vriend gemaakt hebben bij keukenzaak wooning. In eerste instantie goed geholpen door Marco de bie daar is verder niks van te zeggen! Maar helaas ging het bij het inmeten al fout waardoor er een nieuw keukenblad geleverd moest worden. Als oplossing hebben ze gekozen voor spat randen waar wij het uit eindelijk mee eens waren! Mijn keuken is in december 2020 geleverd en wij zijn nu nog aan het wachten op de goede spullen 5 maanden later dus! 6 x zijn ze langs geweest en elke keer de verkeerde spullen mee of geen goede communicatie met de monteurs. Ik vind dit echt belachelijk! Elke keer moeten wij vrij nemen en voor wat? Want het is nu nog steeds niet goed en als ik hun dit vertel komen ze niet met een compensatie! Dat er 1 of 2 keer wat fout gaat begrijp ik heel goed nu met die corona ook maar 6x kom op....
Dus NEE ik zou deze zaak niemand aanraden meer helaas!

Geplaatst op 14 april 2021

Beste mevrouw Voorwinden,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat ontzettend vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent. Dat is uiteraard niet waar wij voor staan. Graag zou ik met u in contact komen om dit te bespreken. Bent u in de gelegenheid uw (order)gegevens te sturen?

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Uitstekende adviezen en klantgericht

1 Reactie(s)

Uitstekende adviezen en klantgericht

Geplaatst op 14 april 2021

Beste heer/mevrouw De Man,

Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.

Met vriendelijke groet,

Pauline Franssen - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.