Review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.3
Op basis van 521 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

De medewerkers van Wooning Spijkenisse…

De medewerkers van Wooning Spijkenisse zijn heel aardig en behulpzaam. Hopelijk wordt de kast die verkeer omdraait snel vervangen voor een juist exemplaar. Alles pasten goed op elkaar en ziet er goed uit. De Franke 3 in 1 kraan is mooi maar werkt nog niet. De gebruiksaanwijzing van de kraan mag nog eens kritisch onder de loupe genomen worden want er staan tegenstrijdige plaatjes in en minimaal tekst. Gelukkig gaan de vriendelijke medewerkers het voor je uitzoeken.

Geplaatst op 20 mei 2018
 

De keuken helemaal naar onze zin!

1 Reactie(s)

De keuken helemaal naar onze zin!
Vooraf hebben wij 2 andere keukenzaken bezocht...maar hier niet het advies gekregen naar onze zin...wij zochten een keuken op maat gesneden..

Wij zijn zeer vakkundig geholpen door de keukenverkoper in Wooning Naaldwijk.. We kregen een verassend ontwerp voorgeschoteld meteen in 3d en helemaal naar onze zin!

Geplaatst op 19 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Vissers,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u geslaagd bent bij Wooning Keukens.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Tevreden klant

1 Reactie(s)

Klantvriendelijk, goede service, bij vragen snel antwoord, levering op tijd en aan te passen bij vertraging, goede montage en goed overleg met de monteur.

Geplaatst op 19 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Beek,

Bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Aankoop keuken en badkamer

1 Reactie(s)

Zijn zeer goed en professioneel geholpen. Uitkomst is volledig onze wensen.

Geplaatst op 15 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Mikhout,

Wat leuk om te horen dat u geslaagd bent bij Wooning Keukens. Bedankt voor de positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima geholpen in Wooning Vlaardingen

1 Reactie(s)

Prima geholpen in Wooning Vlaardingen. Fijne ontspannen sfeer en begeleiding bij een ingewikkelde aankoop. Kleine puntjes achteraf zijn adequaat opgelost.

Geplaatst op 15 mei 2018

Beste meneer/mevrouw van der Meide,

Fijn om te horen dat onvolkomenheden goed en snel zijn verholpen, zo hoort het ook!
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed en kundig geholpen door uitermate…

1 Reactie(s)

Goed en kundig geholpen door uitermate vriendelijk personeel als het leveren en afhandelen ook zo gaat dan is het gewoon goed

Geplaatst op 15 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Dijk,

Wij gaan er voor zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Bedankt voor de positieve review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

vriendelijkheid

1 Reactie(s)

vriendelijkheid, kennis en dergelijke en gewoon niet opdringerig.

Geplaatst op 14 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Melis,

Bedankt voor de fijne woorden en 5 sterren beoordeling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer tevreden!

1 Reactie(s)

Van begin tot eind prima ervaring met Wooning. Elke keer goed geïnformeerd, wijzigingen goed in behandeling genomen. Heel blij met onze nieuwe keuken!

Geplaatst op 14 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Werf,

Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe keuken, dat horen wij graag natuurlijk.
Bedankt voor deze mooie 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Nette winkel

1 Reactie(s)

Nette winkel, goed geholpen door personeel. Toen de geplande leverdatum slecht uit bleek te komen was het geen probleem om deze te verschuiven. Personeel dacht met ons mee en kwam met praktische oplossingen.

Geplaatst op 13 mei 2018

Beste meneer/mevrouw Leeuw,

Wij zijn u ten alle tijden graag van dienst daar waar we kunnen, fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Deskundige mensen en goed advies.

1 Reactie(s)

Deskundige mensen en goed advies. Van begin tot eind van het gesprek om mijn gemak geweest.

Geplaatst op 10 mei 2018

Beste meneer,

Onze dank voor deze 5 sterren beoordeling. Heel mooi om te lezen dat het gesprek van begin tot eind naar tevredenheid verlopen is.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.