Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.3
Op basis van 556 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Aanrader

1 Reactie(s)

Uitstekende service en gastvrijheid in filiaal Rotterdam Stadionweg. Er wordt meegedacht en oplossingen aangereikt. Ondanks rectificatie jammer dat daarna niet alles op juiste wijze geleverd is, maar dat ligt niet aan Wooning maar aan fabrikant. Vervolgtraject zijn we afwachtende. Nette deskundige monteurs en bezorgers. Wordt vervolgd ...

Geplaatst op 19 juli 2018

Beste mevrouw,

Allereerst bedankt voor het plaatsen van deze review. Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze winkel, over het advies en over onze monteurs en bezorgers. Daar zijn we heel blij mee en we zullen er voor zorgen dat het vervolgtraject ook naar tevredenheid zal verlopen.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Badkamer installatie

Vorig jaar een badkamer gekocht bij firma Wooning in Den Haag, Vriendelijk geholpen door de verkoper. Op 28 juli 2017 zou de badkamer geïnstalleerd worden door de aannemer. Dat ging niet helemaal goed. De leidingen werden omgelegd en deze werden gekruist met de koudwaterleiding en verwarmingsleiding. Deze leidingen waren van meerlagen -kunststof. Hierop heb ik tegen de aannemer gezegd dat dit niet toegestaan is in verband met legionella besmetting in de koudwaterleiding. Hij zei dat hij dit altijd zo doet. Tevens is de vloer ook al meerder keren opnieuw betegeld in verband met verkeerd afschot. Het water loopt niet goed weg de afvoer in. Het ergste vind ik nog dat firma Wooning niet eigenlijk, de verantwoording neemt om dit door een andere aannemer te laten verrichten, zodat alle problemen op gelost kan worden door wel een deskundige aannemer. We zijn nu bijna een jaar verder en de badkamer is nog steeds niet af. Ik hoop dat de firma Wooning alsnog de problemen gaat oplossen!

J. Vis

Geplaatst op 19 juli 2018
 

Goede communicatie tussen de partijen

1 Reactie(s)

Goede communicatie tussen de partijen. Alles volgens planning verlopen met de keuken.

Geplaatst op 18 juli 2018

Beste mevrouw Loef,

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles volgens planning is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

keuken in herkansing nog mooier als bedac...

1 Reactie(s)

Aangezien wij onze keuken een jaar geleden al hadden uitgezocht was niet alles meer leverbaar. Daardoor keuken helemaal opnieuw nagelopen. Mede dankzij het deskundige advies en meedenken van de verkoper is de keuken nog mooier en praktischer geworden!
En dat allemaal nog steeds onder dezelfde scherpe voorwaarden:-)

Geplaatst op 18 juli 2018

Beste meneer/mevrouw Verkade,

Een keuken die uiteindelijk nog mooier en praktischer is geworden dan bedacht was een jaar geleden. En ook nog tegen dezelfde scherpe voorwaarden, meer kunnen we niet wensen voor u. Hartelijk bedankt voor deze 4 sterren review en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goede service

1 Reactie(s)

Goede service, heel klantvriendelijke medewerkers en alles is netjes verzorgd.

Geplaatst op 18 juli 2018

Beste meneer/mevrouw Swieb,

Goede service, klantvriendelijk en netjes verzorgd. Dat zijn hele mooie woorden in deze 4 sterren beoordeling, hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijk geholpen in de winkel en in…

1 Reactie(s)

Vriendelijk geholpen in de winkel en in het proces erna. Jammer genoeg was onze prullenbaklade vergeten, maar dit is achteraf goed opgelost. Alleen omdat het meer tijd heeft gekost geef ik toch 4 ipv 5 sterren.

Geplaatst op 18 juli 2018

Beste mevrouw Heer-Garcha,

Onze dank voor uw 4 sterren review. Jammer dat het net geen 5 sterren zijn geworden door de prullenbaklade, maar goed om te vernemen dat dit wel goed voor u opgelost is. Wij wensen u heel veel kookplezier toe met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prettig en deskundig geholpen.

1 Reactie(s)

Prettig en deskundig geholpen.

Geplaatst op 10 juli 2018

Beste meneer/mevrouw Vroegindeweij,

Hartelijk bedankt voor deze korte en duidelijke 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Uitstekende ervarig met Wooning keukens…

1 Reactie(s)

Uitstekende ervarig met Wooning keukens in Bergschenhoek. Onze keuken is 100% compleet en schadevrij geleverd en in korte tijd perfect geinstalleerd door de ervaren monteurs van De Keukenman. Aanrader!

Geplaatst op 09 juli 2018

Beste meneer Van Berkel,

100% tevredenheid over uw keuken en de montage daarvan, meer kunnen we ons niet wensen. Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en bedankt voor het plaatsen van deze mooie 5 sterren beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima !

1 Reactie(s)

Nette zaak. Nette verkopers. Keuken keurig geïnstalleerd. Werkblad was gespiegeld afgewerkt; binnen een week nieuw werkblad geleverd en gemonteerd.

Geplaatst op 09 juli 2018

Beste meneer/mevrouw Swieb,

Wat een mooie complimenten voor onze zaak, verkopers en monteurs. Ook goed om te lezen dat er zo snel een nieuwe werkblad gemonteerd is. Dat horen we heel graag uiteraard! Wij wensen u heel veel kookplezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Groot assortiment

1 Reactie(s)

Door het grote assortiment bijna alles in het echt kunnen zien. En de adviseuse (Paulie) niet te vergeten, zij was erg vakkundig!

Geplaatst op 09 juli 2018

Beste Corine,

Wat fijn dat u te spreken bent over ons groot assortiment.
Ik hoop dat u, uw droombadkamer heeft kunnen samenstellen.

Met vriendelijke groet,

Inge Cornelissen - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.