Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.1
Op basis van 397 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Prima service

1 Reactie(s)

Prima service

Geplaatst op 14 december 2017

Beste meneer/mevrouw Paulussen,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Mariska de Bont - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

poor customer service on following up wit...

Unfortunately, even with someone who called us last night. No solution was offered on our earlier complain at all. The lady PROMISED again and again to call back and write an email (and we stated it is ok to respond in Dutch), still NOTHING.

There is no point to make any promise, if there is absolutely no follow up. And it is the second time promise is made and nothing is done.

A registered formal complain will be in the post to you, next step is we will engage our lawyers.

This is one of the most unprofessional encounter we have with a company!

We will continue complain and use all channel until someone properly respond and arrange a contractor to visit the damage (really, is it so difficult to arrange a contractor to come and fix the issue??)

Geplaatst op 14 december 2017
 

Aanrader

1 Reactie(s)

prachtige keuken gekocht en vanaf het moment van aankoop tot levering en montage super geholpen deskundig advies gehad wij zijn super blij met alles!!!

Geplaatst op 13 december 2017

Beste meneer/ mevrouw Willems,

Bedankt voor deze mooie beoordeling dit waarderen erg.
Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Chapeau

Het is moeilijk om zo hoog niveau vast te houden.
Ga zo door!!!

Geplaatst op 13 december 2017
 

Afgelopen maandag een zeer prettig …

Afgelopen maandag een zeer prettig verkoopgesprek gehad met verkoper Arkan. We voelden ons snel op ons gemak door de manier van ontvangst en de kunde van Arkan. Uiteindelijk resulteerde dat in resultaat en is onze badkamer besteld.

Geplaatst op 12 december 2017
 

Wooning keukens heeft ons een geweldige …

Wooning keukens heeft ons een geweldige ervaring laten beleven. Vanaf het eerste moment dat we binnen stapten tot aan de oplevering van onze keuken en badkamer. Aad en Manon hebben ons zo vriendelijk te woord gestaan en ook heel erg goed geadviseerd. Mede dankzij hun hebben wij onze droomkeuken en badkamer kunnen realiseren. We voelden ons thuis bij Wooning doordat er naar ons geluisterd werd maar ook doordat we zo goed geadviseerd werden in ons belang. Kortom, helemaal top en wij vertellen dit zeker voort aan onze kennissen, familie en vrienden.

Geplaatst op 12 december 2017
 

Tijd en aandacht

1 Reactie(s)

Op een prettige manier te woord gestaan. Er werd tijd genomen en uiteindelijk zijn onze wensen goed vertaald in een mooie keuken. Ook de afspraak om iemand te komen laten opmeten is perfect nagekomen.

Geplaatst op 11 december 2017

Beste meneer/mevrouw,

We horen graag dat u zo tevreden bent over onze geboden service, dank u!
Veel plezier met uw nieuwe keuken alvast!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Vakkundig geholpen

1 Reactie(s)

Vakkundig geholpen. Keuken en badkamer tegelijk gekocht, maar jammer dat het niet tegelijk geinstalleerd is in onze woning. Drie maanden in de verbouwing zitten is niet leuk. Maar, als het klaar is, dan heb je ook wat, dus erg tevreden over Wooning en onze aankoop.

Geplaatst op 10 december 2017

Beste meneer en mevrouw Krens,


Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn om te lezen dat uw tevreden bent over Wooning hier zijn wij erg trots op!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

prima offerte

1 Reactie(s)

prima offerte

Geplaatst op 10 december 2017

Beste meneer Roozendaal,


Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

ALLES NAAR TEVREDENHEID VERLOPEN.

1 Reactie(s)

ALLES NAAR TEVREDENHEID VERLOPEN.

Geplaatst op 10 december 2017

Beste mevrouw Tromp,

Dat is ontzettend fijn om te horen!
Bedankt voor uw 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Webcare Wooning Keukens en Badkamers