Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8
Op basis van 687 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Waardering voor Wooning Rotterdam

1 Reactie(s)

Wij hebben bij Wooning de Kuip, bij Hans de Snoo, twee badkamers op twee etages besteld en een toilet met wastafel/spiegel op de begane grond.Bij de start in de winkel maakten we ons, door de grote diversiteit, bezorgd dat we geen keuze zouden kunnen maken, maar de heer de Snoo heeft ons op een rustige en vriendelijke wijze begeleid tot een uiteindelijke beslissing. En wat zijn we hier blij mee. In december is alles tot grote tevredenheid geplaatst.
Wat ons opviel bij Wooning is de kwaliteit, de vriendelijkheid, de goede communicatie en het geduld om voor ons tot een keuze te komen, in dit geval de heer de Snoo en de mevrouw van de balie. Grote waardering voor deze mensen, waardoor we Wooning al aan verschillende vrienden hebben aanbevolen. Alleen maar lof!! Hartelijke groet, Jan Hoogwegt en Sylvie Schoemaker, Dordrecht.

Geplaatst op 10 januari 2020

Beste heer Hoogwegt en mevrouw Schoemaker,

Dank u wel voor de moeite die u heeft genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent over hoe u bent geholpen door mijn collega tijdens uw aankoop.
Uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat het vervolgtraject ook naar wens gaat verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

Dit is een bedrijf dat meedenkt!

1 Reactie(s)

Dit is een bedrijf dat meedenkt. Waar bij andere keukenaanbieders nauwelijks geluisterd werd naar onze wensen, werd bij Wooning in Naaldwijk goed meegedacht en konden onze wensen vervuld worden.
Uiteindelijk is de keuken geplaatst en is het plaatje van de tekening nu werkelijkheid. Een prachtige keuken, geheel naar ons zin. Bij vragen was er altijd iemand bereikbaar en zijn we zeer klantvriendelijk geholpen. Wij zijn zeer tevreden!

Geplaatst op 09 december 2019

Beste mevrouw Van Wingerden,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Wat een mooie en uitgebreide review heeft u geschreven. Dank u wel hiervoor. Het is altijd goed om te vernemen dat het gehele traject, van aankoop tot plaatsing, naar tevredenheid is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Keuken met gewijzigde order

1 Reactie(s)

We hadden een keuken besteld voor ons toenmalige huis. Toen er een ander huis op ons pad kwam keuken geplaatst in nieuwe woning. Geen gezeur over veranderingen en gewijzigd orderbedrag. After sales ook goed.

Geplaatst op 07 december 2019

Beste meneer/mevrouw van Meurs,

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service van Wooning Keukens & Badkamers. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Badkamer en keuken: prima adviezen

1 Reactie(s)

Onze eerste keuken en badkamer kochten wij jaren geleden bij Wooning. Toen al kregen wij uitstekende adviezen en service. Dit jaar kochten wij een nieuwe badkamer bij Wooning. Wij zijn uitstekend geholpen met adviezen en tips. Ook de begeleiding van de montage ("Is alles naar wens? Zo niet kunt u contact met mij opnemen ...") was prima. Afgelopen maand besloten wij ook onze keuken te vervangen.
Wij zijn prima geholpen door Nigel Verschoor en Richard Vogelaar.
Een drietal keren zijn we nog langs geweest om allerlei details te bespreken: Nigel Verschoor nam alle tijd voor ons en paste het ontwerp daar waar nodig aan. Perfect!

Geplaatst op 07 december 2019

Beste meneer Brouwer,

Wat een mooie woorden voor mijn collega's in het filiaal. Fijn om te lezen dat zij u zo goed hebben geadviseerd met het samenstellen van uw mooie keuken.
Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Geen doom-scenario

1 Reactie(s)

Wat zijn wij, in aanloop naar, tijdens en na de keuken verbouwing enorm goed geholpen door Wilco Kooij van Wooning te Naaldwijk!
Zelfs last minute aanpassingen was geen enkele moeite.

Wij hadden een groot project, van nieuwe keuken en nieuwe pvc vloer door de gehele benedenverdieping.
Een behoorlijke klus met een strakke planning van 4,5 week, maar alles verliep op rolletjes.

Voor West Nederland Bouw, die al het voorwerk hebben gedaan voor de keuken, alle lof. Ook zij moesten hun werkzaamheden uitbreiden omdat er het nodige (onverwachte) meerwerk uitgevoerd moest worden. En dat alles binnen de tijdsplanning.
Daar hing natuurlijk een meerwerk prijskaartje aan, maar meer dan waard. Echt topkwaliteit werk geleverd.

Ook voor de medewerkers van het bedrijf De Keukenman, die uiteindelijk de keuken kwamen plaatsen, was geen enkele moeite teveel. Deden waar nodig zaken in overleg en wisten ter plekke nog obstakels en aanpassingen prachtig af te maken.

Het eindresultaat mag er zijn! Het heeft alles bij elkaar een aantal weken geduurd. Wij wisten dat natuurlijk al wel, maar dat valt altijd in werkelijkheid tegen.
Des te meer genieten we nu van het puike werk wat West Nederland Bouw en De Keukenman is geleverd. En van onze prachtige nieuwe keuken, door Wooning gerealiseerd!

Geplaatst op 07 december 2019

Beste meneer Lokhoff,

Wat een mooie uitgebreide review Wooning Keukens en Badkamers.
Fijn om te vernemen dat u goed bent geholpen bij het samenstellen van uw keuken en het uitvoeren hiervan. Dat horen wij graag!
Ik wil u hartelijk bedanken voor deze positieve beoordeling en wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wat zijn wij ontzettend goed geholpen…

1 Reactie(s)

Wat zijn wij ontzettend goed geholpen bij woning keukens in bergschenhoek.
Vakkundig advies, eigentijdse ideeën
Alles duidelijk en met zorg behandeld.
Was heel fijn om daar een keuken uit te zoeken. Er is veel tijd en energie ingestoken door de zeer behulpzame verkoopster. Van ons krijgt woning en de verkoopster een dikke pluim.(10).

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste heer / mevrouw De Bruijn,

Hartelijk dan voor het plaatsen van deze mooie 5 sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag wil ik u alvast heel veel kookplezier wensen in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Slechtste ervaring ooit.

1 Reactie(s)

Vanmiddag hadden wij een afspraak in Den Haag voor een badkamer. De dame die ons hielp gaf ons zeker niet het "warme wooning welkomstgevoel". We hebben ons een half uur moeten verantwoorden omdat we een offerte wilden. Die werd alleen opgesteld als we vooraf aangaven met Wooning in zee te gaan. Alsof het niet de normaalste zaak van de wereld is dat je bij meerdere partijen je licht op steekt voor een verbouwing die gerust tussen de 10.000-20.000 euro kost. Wij hadden totaal andere verwachtingen van dit gesprek, ook omdat de website suggereert dat je nergens zo persoonlijk wordt geholpen. Er was geen sprake dat onze wensen werden besproken of dat er een 3D tekening werd gemaakt. Nee, een offerte gesprek zou 3-4 uur duren en daar had de dame geen tijd voor op een commerciële koopzondag zoals ze zei. We moesten maar een afspraak door de week maken. Je kon een kanonskogel afschieten zo leeg was het in de winkel. Dit verbaasde ons achteraf niet, want blijkbaar willen ze geen klanten. We herkennen ons volledig in de review van dhr. van Nieuwamerongen. Misschien was het wel dezelfde dame waar we mee gesproken hebben. Hoe ontmoedig ik mijn klanten zodat ze kwaad weglopen.... Kortom na zo'n slechte eerste indruk wil je sowieso geen zaken doen met Wooning.

Geplaatst op 29 september 2019

Beste mevrouw,

Ik schrik heel erg van uw bericht daar dit absoluut niet is waar wij bij Wooning Keukens en Badkamers voor staan. Service staat bij ons hoog in het vaandel en onze klanten staan centraal. Wij gaan dit zeker intern bespreken, dank u voor uw bericht. Graag zouden we deze review persoonlijk met u bespreken, indien gewenst ontvangen we graag uw tel.nmr via mail, u kunt hiervoor mailen naar webcare@wooning.nl

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

5 sterren voor wooning Rotterdam-zuid

1 Reactie(s)

5 sterren voor wooning Rotterdam-zuid. Top geholpen met de keuken, badkamer en tegelvloer door Richard en Hans. Het eindresultaat is geweldig geworden! Natuurlijk zijn er bij zulke grote bestellingen dingetjes die kapot zijn of ontbreken maar altijd werdt er direct actie ondernomen en zonder enkel probleem nieuw geleverd!

Bedankt voor alles!

Geplaatst op 12 september 2019

Beste meneer/mevrouw Stolk,

Dank u wel voor de mooie woorden en beschrijving van uw ervaringen met ons, daar zijn we blij mee! Hartelijk bedankt hiervoor en geniet van uw nieuwe aankopen.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Ja wel 2 sterren want mijn gesprek met…

1 Reactie(s)

Ja wel 2 sterren want mijn gesprek met de verkoper in Wooning Naaldwijk was prettig en daarom ook een mooie Novellini Douchecabine beteld op 29 april 2019 met afleverweek 34!
20 mei tech.tekening doorgestuurd naar monteur Wooning.
31 juli verandering montage naar week 36
31 augustus dat ik daarmee niet akkord ga.
15 augustus hele bedrag betaald aan Wooning.
19 augustus bezorging douchecabine,monteur komt pas half 3!
20 aug monteur komt niet , belt om 2 uur af.
23 aug. monteur komt pas 10 voor 10 en inmiddels Wooning gebeld Mevr. van Gorp.Monteur gaat 4 uur weg en zal 26 aug af maken
26 augustus Monteur is afspraak "vergeten".
27 aug komt monteur om half 5 om te kitten en en lampje aansluiten!!
Ik vraag aan mevr. van Gorp om andere monteur want douche lekt.
Dat kan dus niet zegt zei.Wel gewoon douchen en dweilen.
Ik zou teruggebeld worden, nooit gebeurd.
Monteur belt week later dat hij vrijdag komt voor lekkage maar dat wil ik niet meer. KLAAR met Wooning!!!
Daar betaal ik dan €900,00 montagekosten voor. Schandalig!
ps ik heb Novellini hier ook van op de hoogte gebracht.
M. van der Heijden.

Geplaatst op 12 september 2019

Beste meneer/mevrouw Van Der Heijden,

Ik kan me voorstellen dat u niet tevreden bent over het verloop van de levering en montage van uw douchecabine. Graag gaan wij dit intern in behandeling nemen en zullen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23-9-2019

Beste meneer/mevrouw Van Der Heijden,

Inmiddels hebben we u telefonisch kunnen spreken en uw klacht besproken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Top service van Marijn

1 Reactie(s)

Wij hebben een hele goede ervaring met Wooning. Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij hier onze keuken gekocht. Al die tijd zijn wij geholpen door Marijn. Wat een TOPPER!

Hij nam alle tijd, heeft verschillende ontwerpen gemaakt, dacht goed mee en had heel praktische tips over dingen waar wij zelf niet over na hadden gedacht. We voelden ons direct op ons gemak.

Hij heeft het hele traject opgevolgd en ook vlak voor en na de oplevering contact gezocht om de vragen of alles naar wens is verlopen. Die betrokkenheid was heel prettig en gaf ons veel vertrouwen in een goede uitkomst.

Met de oplevering en het plaatsen is alles goed verlopen.

Kortom, supertevreden over Marijn/Wooning en heel blij met onze keuken!

Geplaatst op 30 augustus 2019

Beste meneer / mevrouw Stadhouders,

Wanneer u tevreden bent, zijn wij van Wooning Keukens en Badkamers dat ook!
Dank u wel voor deze 5 sterren beoordeling. Ik ga uw mooie woorden intern overbrengen.
Veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.