Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.2
Op basis van 863 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Ervaringen met wooning

De aankoop van de keuken in Bergschenhoek is heel prettig verlopen. Geen druk twee keer een prettig gesprek. Fijn geholpen door Ambrinie en zij heeft supergoed goed meegedacht om ons te helpen de keuken zo praktisch mogelijk in te richten..
Het inmeten had zoals we nu achteraf zeker weten wat secuurder gemogen. Man was niet bijzonder vriendelijk en bij vragen van ons was steevast het antwoord dat hij het wel wist.
Het bezorgen ging prima, Bezorgers waren heel vriendelijk en gingen zeer zorgvuldig met de spullen om, alles werd samen met ons netjes nagekeken.
Na het plaatsen van de keuken bleek het eea mbt de maten van het composiet(achterwanden) toch niet te kloppen en ik heb inmiddels, afgelopen vrijdag, de ontbrekende delen doorgegeven aan Wooning,
We zijn nu in afwachting van de afhandeling hiervan en hopen daarvan snel iets te horen.
Verder was alles op 2 hele kleine beschadigingen na, die we zagen na het uitpakken van het artikel, compleet en in orde. Deze kleine beschadigingen heeft onze monteur bij het plaatsen weg kunnen werken dus daarover hebben we niet gezeurd.
De keuken bevalt verder super goed en ziet er prachtig uit.
Vandaar nu nog de 4 sterren. Als onze nabestelling verder goed verloopt dan geven wij zeker 5 sterren voor Wooning.

Geplaatst op 25 januari 2021

Vervanging thermostaat onderdeel

1 Reactie(s)

Thermostaat onderdeel van mijn badkraan was stuk. Kreeg gelijk een nieuw onderdeel toegestuurd met zeer duidelijke instructie!

Geplaatst op 24 januari 2021

Beste mevrouw Schmitz,

Fijn om te horen dat het is opgelost!

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goeie klantvriendelijkheid in de…

1 Reactie(s)

Goeie klantvriendelijkheid in de winkel. Keurige nette levering en plaatsing door echte vakmannen. Helaas niet alles optijd geleverd, dus komt nog nalevering en dat na een half jaar geleden besteld, valt dat wat tegen. Ook werd een andere vaatwasser toegezegd en geleverd dan welke was besteld. En dat pas nadat de gehele kosten voor de keuken en de plaatsing was betaald. Is niet helemaal netjes. Het personeel wat achteraf het afval komt ophalen, mag wel iets beter geïnstrueerd dat klagen over het bedrijf, op het werkoverleg thuis hoort en niet bij de klant. Maar uiteindelijk staat er een hele mooie keuken, die heel erg netjes is geplaatst, dus al met al wel een ruime voldoende!

Geplaatst op 24 januari 2021

Beste meneer/mevrouw Groeneveld,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw punt van aandacht. Dit zullen wij intern oppakken ter verbetering van ons traject. Fijn om te horen da er en hele mooie keuken staat. Wij wensen u heel erg veel plezier van uw prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Ik was aangenaam verrast hoe behulpzaam…

1 Reactie(s)

Ik was aangenaam verrast hoe behulpzaam de bezorgers waren. Ze namen echt de tijd of alles compleet en niet stuk was. Ze gingen met de spullen om alsof het hun eigen badkamer zou zijn. Deze mannen zijn een voorbeeld voor velen.

Geplaatst op 22 januari 2021

Beste heer / mevrouw Verschoor,

Wat een mooie review heeft u geschreven en wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is geleverd. Uw complimenten gaan mijn collega's zeker waarderen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Na 2,5 jaar hadden we een kapotte…

1 Reactie(s)

Na 2,5 jaar hadden we een kapotte thermostaatkraan. Even bellen en binnen 2,5 week (kerstdagen en nieuwjaarsdag ertussen) een monteur gekomen en vervangen. Uiteraard valt dit onder de garantie die je van een topzaak kan verwachten.

Geplaatst op 22 januari 2021

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de door ons verleende service.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima service!

1 Reactie(s)

Medewerkers zijn behulpzaam en deskundig. Artikelen zijn snel leverbaar.
Helaas is het niet (meer) mogelijk om zelf op de website de artikelen te bekijken.

Geplaatst op 22 januari 2021

Beste heer / mevrouw Kader,

Dank u wel voor de positieve beoordeling een het geven van feedback. Wij stellen dit zeker op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijk en professioneel te woord…

1 Reactie(s)

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan en werd de bestelling die op onverklaarbare wijze was blijven liggen .als nog bezorgd wat keurig werd gedaan ook qua tijd en communicatie.

Geplaatst op 22 januari 2021

Beste heer / mevrouw Vlegaard,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u uw bestelling inmiddels in ontvangst heeft kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Levering wand- en vloertegels

1 Reactie(s)

Levering wand- en vloertegels

Heel erg op tijd...(omstreeks 6:45u, terwijl tussen 7 en 9 's morgens gepland) was ietsje te vroeg als bewoner nog onder de douche staat :-)

Verder keurig afgeleverd door vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Geplaatst op 20 januari 2021

Beste meneer Lamper,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Wooning Keukens en Badkamers.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed geholpen

1 Reactie(s)

Goed geholpen, goede levering!

Geplaatst op 20 januari 2021

Beste mevrouw Bank,

Wat een mooie beoordeling. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Teleurstellend

Wij zijn in de showroom super ontvangen ,en geholpen.
Echter na het tekenen van de orders bleek het een bedrijf te zijn waar je maar beter weg kan blijven.
Afspraken worden niet nagekomen.
Tegels besteld op aanraden verkoper.vanaf plattegrond.
Vloertegel 20 m2 teveel ,dus 1400 euro teveel
Wandtegels 5 m2 teweinig ,dus toilet maar tot 120 cm kunnen tegelen.
Verkoper hier een mail over gestuurd.
Nooit een reactie op gehad.
We hebben in juli getekend en besteld,voor half oktober.
Toen ik begin oktober belde voor de levering moest alles van de badkamer en toilet nog besteld worden,heeft 3 tot 6 weken geduurt.
Douchebak op eigen kosten geannuleerd ivm levertijd.
En bij concurent andere gekocht ,zodat de aannemer toch eindelijk kon beginnen
Bijna alles van het sanitair is van een huismerk.
Keuken plaatsen ging prima.
Alleen ontbrak er een afvoerputje
Na 2 weken dagelijks contact met klantenservice kwam er iemand
We hebben hierdoor 2 weken de gootsteen en vaatwasser niet kunnen gebruiken
Vervolgens kreeg ik na 5 weken ook nog een putje opgestuurd.
En gister een mail of ik nog een afvoerputje en monteur nodig had ????????
We hebben ruim 32000 euro uitgegeven ,en alleen de keuken laten plaatsen.
Dus veel geld.
Maar wil je geen eindeloos gedoe,gebel en mailtjes sturen,kies dan voor een ander bedrijf

Geplaatst op 20 januari 2021

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.