Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle ervaringen en/of reviews. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte Wooning klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 2187 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Professioneel en correct

De firma Wooning is ons in geen enkel opzicht tegengevallen. Verkoper Hans heeft ons geholpen bij het ontwerp van onze nieuwe badkamer en het resultaat is helemaal naar ons zin.
Chauffeur Sander heeft indruk op ons gemaakt bij het bezorgen van de spullen. Bijna alles naar 4 hoog brengen door een defecte lift is een grote prestatie.
Aannemer Stefan was professioneel, zorgvuldig en correct.
Alles is geheel volgens planning verlopen. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Het telefonisch contact met de firma Wooning tijdens de werkzaamheden hebben we op prijs gesteld.
Kortom voor ons een 10 voor iedereen.

Geplaatst op 28 mei 2023
 

Topbedrijf van begin tot eind!

Wij zijn zeer tevreden over de realisatie van onze nieuwe badkamer. Wooning heeft ons vanaf het eerste bezoek, ontwerpen, advies ,vakkundig geholpen( Sousa). De plaatsing ging ook vlot,netjes en perfect. ( dank aan Andre)
Tussendoor werd er regelmatig contact met ons opgenomen om te informeren of alles naar wens verliep. Het resultaat is prachtig! Dus z'n 5 sterren waardig!

Geplaatst op 28 mei 2023

Onderdeel douche

1 Reactie(s)

Na vele jaren had ik nieuwe strips nodig voor mijn douche. Wooning gebeld en ik ben snel en efficiënt geholpen voor de klantenservice.

Geplaatst op 26 mei 2023

Beste meneer/mevrouw,

Tevredenheid over onze service, dat zien we graag wij Wooning. Dank u wel voor deze review!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Een prettige ervaring

1 Reactie(s)

Eerlijk, vlot en meedenkend bij het uitzoeken van de badkamer en toiletruimte. Het bedrijf dat is komen plaatsen werkt erg netjes en secuur.
Van uitzoeken tot aan opleveren is het prima gegaan.

Geplaatst op 24 mei 2023

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Nette keuken

1 Reactie(s)

Passend advies keuken.
Goed geplaatst.

Geplaatst op 24 mei 2023

Beste Roy,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe nette keuken. Dank u voor deze positieve vijf sterren review.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wij waren aangenaam verrast

1 Reactie(s)

Wij waren aangenaam verrast door de deskundigheid waarmee de verkoper van Wooning onze toekomstige badkamer indeelde. Het was ruimer van opzet, als wat wij in gedachte hadden. Chapeau. Wooning gaf ons als bedrijf een professioneel gevoel. Daarom hebben wij gekozen om hen de badkamer te verbouwen. We zijn zeer benieuwd als het straks klaar is.

Geplaatst op 23 mei 2023

Beste meneer/mevrouw Van der Velden,

Dat zijn nog eens mooi woorden voor de hulp en het advies van onze collega in de winkel. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Wooning badkamer!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

De levering en plaatsing van de nieuwe ke...

1 Reactie(s)

De levering en plaatsing van de nieuwe keuken door Wooning verliep eigenlijk perfect. De monteurs waren zeer kundig en vlot en vriendelijk.
Het contact met het hoofdkantoor verliep prima. Het contact met het filiaal verliep minder. In het begin goede adviezen van de verkoper over de keuken, maar toen moest er ingemeten worden.
Er moest 2 keer een inmeter komen, die alle 2 fouten maakten, uiteindelijk hersteld door de aannemer. Verder werd ik bij afspraken niet teruggebeld, al hielden ze dat bij het filiaal vol, dat dit wel was gebeurd, maar geen gemiste oproepen op mijn telefoon gehad. dus ik denk de telefonistes daar er potje van hebben gemaakt.
De aannemer was een prima man. Kundig, maar druk met werkzaamheden bij anderen. Hij heeft prima mensen ingehuurd. Alleen vind ik de volgorde van werken vreems. Eerst stucken, dan de keuken plaatsen 2 weken later en dan nog witten. Ik heb dus geweigerd het plafond te laten witten. Belachelijk als de keuken er in zit.
De keuken was uiteindelijk binnen 6 weken helemaal klaar.
Wat ik niet begrijp,was dat ik de aannemer vooraf moest betalen samen met de kosten vn de levering. Zo kon hem niet achter de broek zitten om te versnellen.
Wooning zou ookbij mij kumnnen informeren, of de aanmemer klaar was en hem dan betalen.
Ik had de aannemer pas willen betalen als het helemaal klaar was.
Wooning keukens zou moeten informeren bij de klant of alles naar tevredenheid is verlopen en das pas de aannemer betalen. Dit punt, het niet terugbellen, slechte inmeters hebben mij doen besluiten om geen maximum aantal sterrren te geven. De aannemer is prima gozer, maar had het echt veel te druk!
Ik wilde een goed overdenken , dus vandaar deze late review

Geplaatst op 22 mei 2023

Beste meneer Lugtenborg,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Uw punt van kritiek gaan wij graag intern bespreken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Hulp in de winkel was prettig en…

1 Reactie(s)

Hulp in de winkel was prettig en realistisch. Er werd snel en goed gehandeld om een verkoopmedewerker beschikbaar te hebben vanuit een andere winkel omdat er wegens ziekte geen beschikbaar was.
Alles goed uitgezocht. Fijn geholpen.

Geplaatst op 22 mei 2023

Beste Fleur,

Hartelijk dank voor het geven van vijf sterren. Super om te vernemen dat u tevreden bent over uw bezoek aan de showroom.

Met vriendelijke groet,

Pauline Franssen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijk service deskundig

1 Reactie(s)

Vriendelijk, deskundig, service gericht, meedenkend . Top.

Geplaatst op 22 mei 2023

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review en uw mooie complimenten! Fijn dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Pauline Franssen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Top ervaring

1 Reactie(s)

Prettig verkoop gesprek gehad.
Een eerlijk duidelijk verhaal, er was meer als voldoende tijd.
Ook super meedenkend, tweede gesprek was ook voldoende tijd voor.
Een aantal verandering aan gebracht, niets was een probleem. Top ervaring.

Geplaatst op 22 mei 2023

Beste heer/mevrouw Kouwenhoven,

Goed om te horen dat u een top ervaring heeft gehad bij ons! Dat horen we graag. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Pauline Franssen - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.