Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle ervaringen en/of reviews. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte Wooning klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 1965 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Wij zijn zeer tevreden over onze vloer…

1 Reactie(s)

Wij zijn zeer tevreden over onze vloer en hoe deze gelegd is

Geplaatst op 03 oktober 2022

Beste heer Lange,

Dank u voor de positieve woorden en review. Veel plezier met uw nieuwe vloer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijke klantenservice

1 Reactie(s)

Vriendelijke klantenservice. Zorg alleen bij een bestelling dat zeker is dat eea op de afgesproken datum geleverd wordt. Bij mij ging dat mis. Gelukkig was het bestelde onderdeel er een die geen spoed had maar wel vervangen moest worden.

Geplaatst op 01 oktober 2022

Beste meneer Versteeg,

Dank u voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima service bij aflevering

1 Reactie(s)

Prima service bij aflevering, alleen jammer dat de tegels buiten blijven staan in de regen. Als dat ook was geregeld dan was het zeker een dikke 10 geweest. Nu een vette 9

Geplaatst op 30 september 2022

Beste heer/mevrouw Hunche,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, mooie beoordeling en feedback. Wij begrijpen dat het vervelend is dat de tegels niet naar binnen worden gebracht maar helaas is dit een regel van de Arbo-wet waar wij ons aan dienen te houden.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Alles is perfect verlopen.

1 Reactie(s)

Alles is perfect verlopen.

Geplaatst op 30 september 2022

Beste Sandra en Robert,

Dit is goed om te horen, dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed Advies en een Heel Plezierig Kooperv...

1 Reactie(s)

Er wordt hier goed naar je wensen geluisterd waardoor je goed advies krijgt. Heel plezierig ontvangen door één ieder. We voelden ons gewoon op ons gemak. Ook na verkoop is de bereikbaarheid top!.

Geplaatst op 29 september 2022

Beste heer/mevrouw Hardalioglu,

Goed naar u geluisterd, goed advies, heel plezierig ontvangen en een goed gevoel. Dat zijn mooie woorden waar we heel blij mee zijn! Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima op de hoogte gehouden

1 Reactie(s)

Prima op de hoogte gehouden. Soms was er sprake van tweemaal dezelfde mail over de bezorging.

In geval van 2 leveringen uit dezelfde order, zou het wenselijk zijn in de mail op voorhand duidelijk te maken dat het om twee verschillende producten gaat; b.v. levering sanitair en tegels. Bij het openen van de orders is dat niet meteen heel duidelijk.

Verder alles prima!!

Geplaatst op 29 september 2022

Beste Marc,

Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

echt een super service en ook echt snel…

1 Reactie(s)

echt een super service en ook echt snel gereageerd op onze klacht.
alleen als je een sierplintje opnieuw besteld kost dat wel 250 euro dat vind ik echt een hoop geld voor een plintje van 5 cm bij 2 meter
dat is een nadeel maar voor de rest is het echt super geregeld allemaal.
mijn klacht over de kraan is echt snel verholpen en gratis geinstaleerd de service is echt goed

Geplaatst op 28 september 2022

Beste heer Van der Graaf,

Dank u wel voor het plaatsen van uw ervaringen in deze overwegend positieve review over onze service!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima geholpen had het de volgende dag…

1 Reactie(s)

Prima geholpen had het de volgende dag al in de bus

Geplaatst op 28 september 2022

Beste heer/mevrouw Koenraadt,

Dat is goed om te horen. Dank u voor de waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

.cccccccccccccfsvdvvvd

1 Reactie(s)

.ccccccccccccc

Geplaatst op 25 september 2022

Beste heer/mevrouw,

Dank u voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Ruime keuze

1 Reactie(s)

Prettig geholpen
Denkt mee om prijs in de hand te houden.
Veel keuze mogelijk heden
Een wijziging kan altijd nog plaats vinden, voor dat het definitief wordt.

Geplaatst op 24 september 2022

Beste meneer/mevrouw Coenders,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.