Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 1786 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Goede ervaring

1 Reactie(s)

Veel keus, vriendelijke, geduldige en deskundige verkoper.

Geplaatst op 25 mei 2022

Beste mevrouw De Groen - Janssens,

Dank u wel voor de vele complimenten en de mooie waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Heel erg tevreden

1 Reactie(s)

Bij aanschaf van de keuken zijn wij heel goed geholpen door de verkoper. De monteurs die de keuken plaatsten waren kundig en hulpvaardig. Ook de n’ na service’ was heel goed.

Geplaatst op 24 mei 2022

Beste heer/mevrouw Smits,

Het doet ons goed dat het gehele traject naar wens is verlopen. Dank u wel voor de mooie review en uw waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

De service is geweldig.

1 Reactie(s)

De service is geweldig.

Geplaatst op 24 mei 2022

Beste heer Folkerts,

Geweldige service, daar doen wij het natuurlijk voor!

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

vriendelijke verkopers en kundig

1 Reactie(s)

we werden prettig geholpen

Geplaatst op 23 mei 2022

Beste meneer/mevrouw Groeneveld,

Wat fijn dat u deze prettige ervaring met ons wilt delen!

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Super goed geholpen fijne winkel!

1 Reactie(s)

Super goed geholpen fijne winkel!

Geplaatst op 21 mei 2022

Beste meneer, mevrouw van Zummeren,

Dat klinkt als een fijne ervaring. Dank u wel voor uw prachtige beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

Materiaal nieuwe badkamer geleverd

1 Reactie(s)

Materiaal nieuwe badkamer geleverd. In overleg deels boven in de logeerkamer en deels in de garage geplaatst. Kan in de logeerkamer nog bij de kasten en tegels lijm e.d. is dusdanig in de garage gezet dat de fietsen er nog voor kunnen staan en kan nog bij de spullen op de stellig kasten.

Geplaatst op 20 mei 2022

Beste heer Holl,

Dat is heel fijn om te vernemen. Dank u wel voor uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima geholpen.

1 Reactie(s)

Prima geholpen.
Minpunt: geen prijzen bij bestelde artikelen, alleen een totaalprijs van de gekochte artikelen.

Geplaatst op 18 mei 2022

Beste meneer/mevrouw Van de Velde,

Dank u voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

reparatie carrouselkast

1 Reactie(s)

Ben tevreden over de afhandeling van de repartie. Het was wel in 3 maanden tijd, dat vond ik wel wat lang.

Geplaatst op 18 mei 2022

Beste heer/mevrouw Noordenne,

Fijn dat de reparatie naar tevredenheid is uitgevoerd. Dank u wel voor de mooie waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Heb met deskundig personeel een…

1 Reactie(s)

Heb met deskundig personeel een prachtige keuken uitgezocht en alle afhandeling is duidelijk verlopen. Van kopen tot brengen en plaatsen en afwerken, alles is netjes en vlot verlopen en helemaal tot tevredenheid

Geplaatst op 17 mei 2022

Beste Corinne,

Dat vinden we super om te horen en dat is waar we het allemaal voor doen! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed gevoel maakt plaats voor teleurstell...

1 Reactie(s)

Oorspronkelijk een heel goed gevoel bij de aankoop.
Na montage bleken er wat zaken niet helemaal top.
meeste door montageservice naar tevredenheid afgehandeld.
Wat tegen staat is dat er oorspronkelijk een verbeterde Bora zou worden gemonteerd (1e offerte) en nu blijkt deze veranderd te zijn in de basis Bora (2e, verbeterde en uitgebreidere keuken, offerte). Wij waren hiervan niet op de hoogte. Alle apparatuur was in de 2e offerte opgewaardeerd en nu zitten we met een Bora die we in de oude keuken ook al hadden. Is een tegenvaller. Verkoopster (Vlaardingen) zegt heb je voor getekend. Klopt maar zijn niet geïnformeerd en hadden het ook niet verwacht. Kortom, teleurstelling!!

Geplaatst op 17 mei 2022

Beste meneer/mevrouw Kraijo,

We kunnen ons voorstellen dat u het vervelend vind dat u een andere kookplaat heeft als wat u had verwacht. Indien u nog vragen heeft kunt u hiervoor contact opnemen met onze showroom.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.