Terug
Sluiten
image

Een nieuwe keuken

Het keukenproces om tot jouw perfecte, nieuwe keuken te komen, verloopt meestal stap voor stap. Bij Wooning raden we onze klanten altijd aan om voldoende tijd uit te trekken om een keuze te maken met betrekking tot de indeling, het ontwerp, de apparatuur en de kleur. Wat heb je nu en wat wil je hetzelfde of anders? In een aantal stappen kom je vanzelf bij de keuken die past bij je levensstijl, je smaak en het kookniveau dat jij of je huisgenoten beheersen.

KEUKEN ONTWERPEN

Ga je een compleet nieuwe keuken installeren en is er nog mogelijkheid om de ruimte aan te passen? Dan kun je je keuken ontwerpen naar eigen wens. Bedenk wat je minimale wensen zijn voor bijvoorbeeld opbergruimte, werkblad en de benodigde apparatuur. Als hulpmiddel kun je de online 3D-ontwerper van Wooning gebruiken. Als je weet wat de indeling wordt, dan kun je gaan kijken wat jouw favoriete stijl is en welke materialen je mooi en praktisch vindt.

Keuken verbouwen

Een ruime keuze voor beide

Als je van plan bent een bestaande keuken te verbouwen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld de complete keuken vervangen, maar ook de bestaande indeling behouden en alleen een aantal onderdelen vervangen. Denk aan andere fronten of vervanging van apparatuur. Ook als je een keuken gaat verbouwen, kun je de online 3D-ontwerper van Wooning goed gebruiken.

 

Keukenwinkels

Nu je weet wat je indeling is en welke apparatuur je wenst, kun je concreet op zoek naar de keuken die past bij jouw ontwerp en jouw smaak. Keukenwinkels hebben een ruim assortiment aan keukenopstellingen die je de nodige inspiratie bieden. Je ziet er de laatste trends in kleuren, opstellingen en materialen. Bovendien kun je er de apparatuur zien en in veel gevallen zelfs uitproberen.

 

Keukenspecialist

Vakkundig en snel

Op zoek naar inspiratie? Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Je vindt er keukenopstellingen in alle mogelijke stijlen en materialen. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag helpen en van deskundig advies voorzien.
 

Wil je alvast thuis oriënteren?

Het is natuurlijk ook mogelijk om je thuis alvast te oriënteren. Bestel hiervoor ons magazine vol ideeën en keuze uit verschillende soorten badkamertegels. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TEGEL-TRENDS EN INSPIRATIE