Het grootste badkameraanbod van Nederland - Wooning
Terug
Sluiten

Badkamers

De meest inspirerende badkamercollectie van Nederland

De uitgebreide badkamercollectie van Wooning biedt oneindig veel mogelijkheden en varieert van kleine badkamers tot exclusieve designbadkamers. Alle badkamers zijn aan te passen aan jouw persoonlijke smaak door te variëren met badkamermeubels, sanitair en vloer- en wandtegels. In de sanitaircollectie van Wooning vind je alles voor de inrichting van je badkamer. Met de collectie van Wooning ben je verzekerd van een stijlvolle inrichting van jouw nieuwe badkamer.

Ontwerp je eigen badkamer

Wil je weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw badkamer in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Badkamertegels

De betegeling is een belangrijk element van de badkamer. Bij Wooning kun je daarom kiezen uit een uitgebreid assortiment van zowel vloer- als wandtegels voor de badkamer. Houd je van strak en modern? Of van kleur en motief in je badkamer? Bij Wooning kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment. Bekijk onze uitgebreide tegelcollectie en laat je inspireren door de mogelijkheden.  

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE