Terug
Sluiten

Wat kost een badkamer of keuken?

Wanneer je een nieuwe keuken of badkamer wilt kopen is het fijn om te weten op wat voor kosten je kunt rekenen. De budgetplanner van Wooning helpt je hierbij. Middels enkele simpele vragen komen wij meer te weten over je wensen en wordt er direct een heldere prijsindicatie opgesteld. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent! 

Hoe werkt de budgetplanner?

De afmetingen van je ruimte, de opstelling en de inrichting bepalen voor het grootste deel de kosten voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Heb je wat meer ruimte en heb je behoefte aan meer luxe in je badkamer of keuken, dan zie je dat direct terug in het budget? Meer tegels of hogere eisen aan sanitair of apparatuur brengen natuurlijk hogere kosten met zich mee. 

De budgetplanner legt je, in enkele stappen, verschillende keuzes voor. Dankzij deze stappen krijg je een inzicht in de gevolgen voor je budget. Wanneer je de budgetplanner doorloopt ontvang je direct een heldere kostenindicatie voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Raadpleeg daarom de budgetplanner van Wooning om de verschillende mogelijkheden te bekijken en ontdek welke wensen binnen jouw budget passen!
 

Geef je beschikbare budget aanStap 1
Bepaal je badkamerstijlStap 2
Voer de afmetingen van de ruimte inStap 3
Selecteer het type tegels dat je wiltStap 4
Kies het gewenste type meubelen en sanitairStap 5
Ontvang een helderdere budgetindicatieStap 6

Op zoek naar deskundig advies?

De budgetplanner is een prima vertrekpunt om tot een indicatie voor jouw badkamer budget te komen. De prijzen zijn natuurlijk wel indicatief en gebaseerd op de adviesprijzen van Wooning. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Heb je liever wat hulp van een adviseur bij het opzetten van een kostenindicatie of wil je een heldere offerte in handen hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak!