Terug
Sluiten

Badkamercollectie

Ben jij van plan om een badkamer te kopen? Dan ben je bij Wooning aan het juiste adres! Op onze website kun je het uitgebreide assortiment op je gemak bekijken. Zo bepaal je welke badkamerstijl het beste bij je past en kun je je laten inspireren door de talloze mogelijkheden. Bovendien kun je iedere badkamer naar jouw eigen smaak aanpassen door te variëren met kleuren, tegels en badkamermeubels. Op deze manier maakt Wooning het mogelijk om voor iedereen een badkamer op maat aan te bieden. Jouw nieuwe, complete badkamer kopen en plaatsen doe je dus eenvoudig bij Wooning.

Kies je liever niet voor een standaard model of wil je zelf jouw badkamer ontwerpen? Dat kan bij Wooning! Maak gebruik van onze 3D planner en ontwerp de badkamer van jouw dromen online. Je kunt kiezen uit diverse stijlen en mogelijkheden, waardoor je gemakkelijk jouw perfecte badkamer ontwerpt.

 

Inspiratie opdoen

Als je een badkamer gaat kopen is het goed om eerst een aantal badkamer voorbeelden te zien. Wooning helpt je hier natuurlijk bij! Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina voor badkamer ideeën. Of kom gerust langs in een van onze Wooning badkamer showrooms voor voorbeelden, ideeën en inspiratie voor de badkamer. 

Verschillende soorten badkamerstijlen

Badkamers zijn er in allerlei badkamerstijlen. Vraag jezelf dus af in welke stijl je een badkamer wil kopen. Ga jij voor een hedendaagse moderne badkamer, een authentieke klassieke badkamer of een landelijke badkamer? Ook industriële badkamers, betonlook badkamers en luxe badkamers behoren tot de mogelijkheden.

Verschillende badkamerindelingen

Badkamers zijn te koop in verschillende badkamerindelingen. Uiteraard vind je voor iedere grootte een passende badkamer, dus ook voor een kleine badkamer en een badkamer met schuin dak. Een hele luxueuze indeling heeft de en-suite badkamer waarbij je gelijk vanuit je bed de douche in kunt. Enkele andere mogelijkheden zijn een badkamer met inloopdouche, douchecabine en/of ligbad.

Wat kost een badkamer?

Een van de eerste vragen die mogelijk bij je opkomen als je een badkamer gaat kopen is ‘wat kost een badkamer?’. Met de Wooning budgetplanner worden jouw badkamer kosten stapsgewijs bepaald en verzamel je in één overzicht de kosten voor de badkamer, volledig aangepast aan jouw voorkeuren, wensen en keuzes.

Badkamer ontwerpen

Kies je liever niet voor een standaard model of wil je zelf jouw badkamer ontwerpen? Dat kan bij Wooning! Maak gebruik van onze 3D planner en ontwerp de badkamer van jouw dromen online. Je kunt kiezen uit diverse badkamer designs, stijlen en mogelijkheden, waardoor je gemakkelijk jouw perfecte badkamerindeling ontwerpt. Door het visueel maken van de badkamer met de 3D badkamer ontwerper online ontdek je al snel of dit de badkamer is die bij jou past.

Maak een afspraak met een adviseur

Wil jij een nieuwe badkamer kopen en heb je nog vragen? Maak dan een afspraak met een van onze deskundige adviseurs. Zij luisteren naar jouw wensen en helpen je graag bij het realiseren van jouw nieuwe badkamer. 

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE