Terug
Sluiten

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Badkamer inspiratie opdoen

Als je een badkamer gaat kopen is het goed om eerst een aantal badkamer voorbeelden te zien. Wooning helpt je hier natuurlijk bij! Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina voor badkamer ideeën. Of kom gerust langs in een van onze Wooning badkamer showrooms voor voorbeelden, ideeën en inspiratie voor de badkamer.

Dé badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken

Voor jouw nieuwe badkamer kun je altijd terecht bij Wooning; al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan badkamers en sanitair vind je jouw droombadkamer. Van betonlook tot industriële badkamers en van modern tot een klassiek design, bij Wooning vind je het allemaal. Niet alleen kun je kiezen uit verschillende stijlen en kleuren, maar ook bieden wij verschillende prijsklassen aan bij Wooning. Zo ben je zeker van de juiste keuze voor een nieuwe badkamer die binnen jouw budget past.