Terug
Sluiten

Ontwerp je eigen badkamer met de 3D-tool

De ideale badkamer bij Wooning

Een 3D-badkamer ontwerpen doe je gemakkelijk met de online ontwerptool van Wooning. In slechts vijf eenvoudige stappen creƫer je in een mum van tijd jouw badkamerontwerp in 3D. Zo krijg je een realistisch beeld van jouw nieuwe badkamer design en weet je of jouw wensen haalbaar zijn.

 1. Kies de afmeting van jouw ruimte
 2. Richt je badkamer in
 3. Bekijk jouw resultaat direct in 3d

Ontwerp je badkamer in 3D


Aanhef
Aanhef*

Nieuwsbrief*

 

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

 

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Hoe werkt 3D badkamer ontwerpen?

Met de Wooning 3D-tool kun je online jouw badkamer ontwerpen in slechts vijf stappen. Voordat je de online 3D-tool invult, heb je een aantal gegevens nodig om met behulp van de ontwerptool te bepalen of al jouw wensen in te passen zijn. Na het meten kun je aan de slag. De tool vraagt je alle afmetingen in te voeren zodat je vervolgens de badkamer kunt aankleden. 

 • Afmetingen: voer de maten en vorm van de ruimte in. Allereerst moet je de afmetingen van de badkamer weten, inclusief de afmetingen van de vloer, schuine wanden en nissen. De grootte van de badkamer bepaalt namelijk al snel wat er wel en niet mogelijk is. De 3D-tool is voor iedere badkamer beschikbaar, of je nu een grote badkamer gaat ontwerpen of een kleine badkamer gaat ontwerpen. Zelfs voor een badkamer met nis kun je een badkamer in 3D ontwerpen.
   
 • Onderdelen: plaats de deuren en ramen. Voor de badkamer inrichting is het daarnaast van belang dat duidelijk is waar de deuren en ramen zijn en hoe deze openen en sluiten. Nu de badkamer indeling bekend is kun je verder met jouw 3D badkamer ontwerpen. Doe dit eenvoudig online bij Wooning. Zo weet je waar je bijvoorbeeld badkamermeubels kunt plaatsen.
 • Indeling: kies een indeling die bij je wensen past. Dit is de stap waarin je jouw badkamer indeling bepaalt. Wil je bijvoorbeeld een badkamer met douche of een badkamer met inloopdouche? Uiteraard kun je ook kiezen voor een ligbad.
   
 • Aankleding: vloer en tegels. Het badkamerontwerp in 3D is nu bijna klaar. De vierde stap gaat over de finishing touch, namelijk de vloer en de tegels. Je kiest de badkamertegels en vloer die bij de ruimte en de indeling passen.
   
 • Bekijk het resultaat in een 3D weergave. Hier vind jij jouw gemaakte badkamer indeling met meubels, onderdelen en aankleding.

Je kunt de vijf stappen zo vaak herhalen als je wilt, zodat je meerdere badkamer ontwerpen voorbeelden krijgt. Zo kun je uiteindelijk een badkamer tekenen die volledig naar wens is. Een badkamer ontwerpen is met de 3D-tool van Wooning super makkelijk en levert je veel inzicht op. 

Vraag advies bij je lokale Wooning showroom

Een 3D-badkamer ontwerpen doe je gemakkelijk met de online ontwerptool van Wooning. Heb je de vijf stappen doorlopen? Dan krijg je het badkamerontwerp online te zien. Heb je behoefte aan persoonlijk advies over jouw badkamer ontwerp? Kom dan gerust langs bij een van onze vestigingen. Onze deskundige adviseurs luisteren graag en helpen je bij het ontwerpen van jouw badkamer.