Bij Wooning vind je alle keukenstijlen - Wooning
Terug
Sluiten
image

Ontdek jouw keukenstijl

Maak van je huis een Wooning

Keukenstijlen vind je bij Wooning in allerlei soorten en maten. Gezellig landelijk, minimalistisch strak of een combinatie van verschillende keukenstijlen. De keuze is groot en dat is maar goed ook, want de keuken neemt steeds meer de centrale plek in huis in. We zien vaker open keukens of keukeneilanden die wonen, koken en tafelen met elkaar verbinden. We houden van gezelligheid en daar hoort een mooie keuken bij. Laat je inspireren door de verschillende keukenstijlen bij Wooning.

Ontwerp je eigen keuken

Wil je weten hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw keuken in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Uw unieke keukenstijl

Jij bepaalt! Jij bent de ontwerper van jouw eigen keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans of matte afwerking. Of houd je meer van een robuuste uitstraling en kies je dus voor grovere, natuurlijke materialen. Keukens kunnen daarnaast altijd op maat gemaakt worden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat uw wensen niet in je ruimte passen. 

Bij Wooning staan de adviseurs altijd klaar om u te helpen. De juiste keukenstijl is zeer persoonlijk. Vraag ons gratis magazine aan en laat je inspireren!

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE