Terug
Sluiten

Ontdek jouw keukenstijl

Kies jouw persoonlijke keukenstijl

Keukenstijlen vind je bij Wooning in allerlei soorten en maten. Gezellig landelijk, minimalistisch strak, stoer en industrieel of een combinatie van verschillende keukenstijlen. Wil jij een nieuwe keuken kopen? De keuze is groot en dat is maar goed ook, want de keuken neemt steeds meer de centrale plek in huis in. We zien vaker open keukens of keukeneilanden die wonen, koken en tafelen met elkaar verbinden. We houden van gezelligheid en daar hoort een mooie keuken bij. Laat je inspireren door de verschillende keukenstijlen bij Wooning.

Ontwerp je eigen keuken

Wil je weten hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw keuken in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Jouw unieke keukenstijl

Jij bepaalt! Jij bent de ontwerper van jouw eigen keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans of matte afwerking. Of houd je meer van een robuuste uitstraling en kies je dus voor grovere, natuurlijke materialen. Keukens kunnen daarnaast altijd op maat gemaakt worden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw wensen niet in je ruimte passen. Ook kun je met de handige 3d-ontwerptool jouw eigen keuken ontwerpen. De juiste keukenstijl is zeer persoonlijk. Bij Wooning staan de adviseurs altijd klaar om je te helpen. Neem je ontwerp mee en creëer samen met een adviseur jouw droomkeuken.

Durf te combineren

Heb je de voorkeur voor twee keukenstijlen en kun je de knoop niet doorhakken? Wellicht is het dan een optie om de keukenstijlen te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een modern keukeneiland prima combineren met de landelijke stijl door de moderne keuken te voorzien van landelijke accessoires, zoals hoge houten kasten of decoratieve broodplanken. Voel je niet gelimiteerd door het kiezen van één keukenstijl. Er is meer mogelijk dan jij denkt. Kies juist voor de combinatie van verschillende keukenstijlen en creëer een unieke, sfeervolle keuken die volledig naar jouw wens is.

Keukenopstellingen

Naast de verschillende keukenstijlen is het ook belangrijk om te kijken naar de ruimte zelf. Jouw ruimte is namelijk bepalend voor jouw keukenopstelling. Kies je voor een ruimtelijke keuken met een kookeiland? Of heb je een kleine ruimte en is een praktische hoekkeuken dan een betere optie? Wanneer je kleine kinderen hebt of het fijn vindt om met gasten te blijven praten terwijl je kookt, is een open keuken echt iets voor jou. Een open keuken betrekt de keuken namelijk bij de woonkamer, waardoor je een sfeervolle, aangename ruimte creëert. Wil je weten welke keukenopstellingen er nog meer mogelijk zijn? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en laat je inspireren!

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE