Terug
Sluiten
image

Betonnen keukens: stoer en robuust

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning vind je een uitgebreide collectie betonnen keukens. De betonnen keuken heeft een stoer en robuust karakter. Hierdoor creëer je een stoere uitstraling in je woning. Vanwege dit stoere karakter past de betonnen keuken het beste in een industriële ruimte. Met een betonnen keuken ben je verzekerd van een eigentijdse keuken. Ook kun je een betonnen keuken of betonlook keuken prachtig combineren met hout om een warme, natuurlijke uitstraling te creëren.

De voordelen van beton

Een betonnen keuken is niet alleen zeer stijlvol, maar ook praktisch. Het materiaal is namelijk hittebestendig. Wel wordt er altijd aangeraden om onderzetters te gebruiken. Naast dat het betonnen aanrechtblad hittebestendig is, is deze ook hard en slijtvast. Hierdoor geniet je jarenlang van je betonnen keuken. Door het vele gebruik van het betonnen keukenblad, krijgt deze wel een rauwere uitstraling. Wanneer je dit niet mooi vindt, kies er dan voor om onderzetters en snijplanken te gebruiken. Ook kun je kiezen voor een kunststof werkblad met betonlook. Deze zijn over het algemeen onderhoudsvriendelijker dan het natuurproduct. Om een betonnen keukenblad mooi te houden heeft deze namelijk wel onderhoud nodig.

Combineer met hout

Wanneer je de keuken een minder stoere uitstraling wilt geven, kun je beton perfect combineren met hout. Door de ruimte van houten elementen te voorzien, creëer je een zachtere, warme uitstraling. Dit natuurlijke materiaal brengt bovendien levendigheid naar jouw keuken. Wat dacht je van het combineren van een houten keuken met een betonnen aanrechtblad? Ook kun je kiezen voor keukenkastfronten met betonlook, aangevuld door houten keukenelementen, zoals een houten keukenkast of houten wandplanken. Een keuken met hout en beton zorgt gegarandeerd voor een prachtige balans van stoer, warm en nostalgisch.


Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Kleuren in de betonnen keuken

Het eerste waar mensen aan denken bij een betonnen keuken is een donkere keuken. Echter hoeft een betonnen keuken niet per se donker te zijn. Zo kun je kiezen voor een witte keuken met een beton blad. Houd je wel van donkere tinten? Dan is een zwarte keuken met een betonnen blad wellicht wat voor jou. Deze keuken benadrukt het stoere karakter van de betonnen keuken. Wil je enkel betonlook tegels of een betonlook achterwand in de keuken plaatsen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Je kiest op deze manier zelf met welke kleuren en elementen je de betonnen keuken combineert.

Bezoek een van onze showrooms

Bij Wooning hebben we meer dan 55 jaar ervaring. Wij laten je graag alle mogelijkheden van deze betonnen keukens zien. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk het uitgebreide assortiment met eigen ogen. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen en de nieuwste trends.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én iedere smaak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.