Moderne keukens - Wooning
Terug
Sluiten
image

Moderne Keukens

Maak van je huis een Wooning

In een moderne keuken bepalen strakke lijnen en het minimalistische design de uitstraling. Bij Wooning vind je alle ingrediënten voor jouw persoonlijke, moderne keuken. Strakke keukenontwerpen afgestemd op jouw wensen inclusief apparatuur die passen bij de moderne kok. Ben jij op zoek naar een eigentijdse keuken waar symmetrie en een strak lijnenspel de boventoon voeren? Lees dan snel verder.

Kenmerken van de moderne keuken

De strakke uitvoering van de moderne keuken zorgt voor een overzichtelijke ruimte met een luxe uitstraling. We noemen een aantal typische kenmerken van de eigentijdse keuken: greeploze kastjes, het ontbreken van bovenkasten, effen kleuren als wit, zwart of grijs, een dun werkblad en ingebouwde apparatuur. Het geheel brengt een rustige sfeer in de keuken die je desgewenst kunt onderbreken met accessoires of groen. Werk het ontwerp af met mooie verlichting, bijvoorbeeld dimbare ledspots of mooie, strakke hanglampen en je moderne keuken is compleet.

Hoogglans en greeploze keukens

Kasten en fronten zijn in de moderne keuken glad en strak uitgevoerd. Zo passen hoogglans keukens met glanzende fronten in wit of een kleur perfect in het plaatje van de moderne keuken. Bovendien zorgt hoogglans voor een chique uitstraling van je keuken. Naast hoogglans zijn greeploze keukens het toonbeeld van een moderne keuken. Kasten zonder grepen zorgen voor een strakke aanblik van de ruimte. Houd je van een strakke maar tegelijkertijd warme uitstraling? Kies dan voor hout in je moderne keuken. Het aanrechtblad dat het beste past bij de eigentijdse keuken is gemaakt van graniet en composiet. Beide materialen dragen bij aan de moderne stijl en zijn slijt-/stootvast en krasbestendig.

Moderne keukenapparatuur

Een moderne keuken vraagt om dito keukenapparatuur en -technieken die aansluiten bij het karakter van de keuken. Zoals de Quooker, de kokendwaterkraan die niet alleen een handige en efficiënte hulp in de keuken is, maar er ook elegant uitziet. Net als het trendy PITT cooking waarbij de pitten in het aanrechtblad worden geplaatst. De grote, robuuste kookpitten zijn een lust voor het oog. Ze staan ver uit elkaar zodat grote pannen geen enkel probleem vormen. Ook mooie apparatuur als een ingebouwd koffieapparaat of geïntegreerde afzuiging dragen bij aan het moderne karakter van je keuken.

Bezoek een van onze showrooms

Bij Wooning hebben we inmiddels 55 jaar aan ervaring. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk het uitgebreide assortiment en de verschillende keukenstijlen met eigen ogen. Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen.  

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE