Ontdek de mogelijkheden van moderne keukens bij Wooning
Terug
Sluiten
image

Moderne Keukens

Maak van je huis een Wooning

In een moderne keuken bepalen strakke lijnen en het minimalistische design de uitstraling. Bij Wooning vind je alle ingrediënten voor jouw persoonlijke, moderne keuken. Strakke keukenontwerpen afgestemd op jouw wensen inclusief apparatuur die past bij de moderne kok. Ben jij op zoek naar een eigentijdse keuken waar symmetrie en een strak lijnenspel de boventoon voeren? Lees dan snel verder.

Kenmerken van de moderne keuken

Overzichtelijke ruimte met luxe uitstraling

De strakke uitvoering van de moderne keuken zorgt voor een overzichtelijke ruimte met een luxe uitstraling. Het begrip moderne keuken staat open voor eigen interpretatie natuurlijk. Toch noemen we hier een aantal typische kenmerken van de eigentijdse keuken: greeploze kastjes, geen bovenkasten, effen kleuren als wit, zwart of grijs, een dun werkblad en weggewerkte apparatuur. Het geheel brengt een rustige sfeer in de keuken die je desgewenst kunt onderbreken met accessoires of groen. Werk het ontwerp af met mooie verlichting, bijvoorbeeld dimbare ledspots of mooie, strakke hanglampen en je moderne keuken is compleet.
 

Moderne materialen

Kasten en fronten zijn in de moderne keuken glad en strak uitgevoerd. Bovendien kun je kiezen uit mat of glans, waarbij glans vaak een chique uitstraling geeft. Maar ook hout past perfect in een moderne keuken. Houtkleuren zorgen voor een warme uitstraling in een moderne en strakke omgeving. Het aanrechtblad dat het beste past bij de eigentijdse keuken is gemaakt van graniet en composiet. Beide materialen dragen bij aan de moderne stijl en zijn slijt -en stootvast en krasbestendig.
 

Moderne keukenapparatuur

Een moderne keuken vraagt om dito keukenapparatuur en -technieken die aansluiten bij het karakter van de keuken. Zoals de Quooker, de kokendwaterkraan die niet alleen een handige en efficiënte hulp in de keuken is, maar er ook elegant uitziet. Net als het trendy PITT cooking waarbij de pitten in het aanrechtblad worden geplaatst. De grote, robuuste kookpitten zijn een lust voor het oog. Ze staan ver uit elkaar zodat grote pannen geen enkel probleem vormen. Ook mooie apparatuur als een ingebouwd koffieapparaat of geïntegreerde afzuiging dragen bij aan het moderne karakter van je keuken.

Bezoek onze showroom

Wil jij een hoogglans keuken bewonderen en vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Bezoek dan onze Wooning showroom. Onze specialisten staan hier voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je keuken. Met maar liefst 55 jaar ervaring weet Wooning jou te helpen om van jouw huis een échte Wooning te maken. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je of , want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE