Terug
Sluiten
image

Moderne Keukens

Maak van je huis een Wooning

In een moderne keuken bepalen strakke lijnen en het minimalistische design de uitstraling. Heb je een moderne interieurstijl en wil je dit doortrekken naar je keuken? Bij Wooning vind je alle ingrediënten voor jouw persoonlijke, moderne keuken. Strakke keukenontwerpen afgestemd op jouw wensen inclusief apparatuur die passen bij de moderne kok. Ben jij op zoek naar een eigentijdse keuken waar symmetrie en een strak lijnenspel de boventoon voeren? Lees dan snel verder.

Kenmerken van de moderne keuken

De strakke uitvoering van de moderne keuken zorgt voor een overzichtelijke ruimte met een luxe uitstraling. We noemen een aantal typische kenmerken van de strakke keuken: greeploze kastjes, het ontbreken van bovenkasten, effen kleuren als wit, zwart of grijs, een dun werkblad en ingebouwde apparatuur. Het geheel brengt een rustige sfeer in de keuken die je desgewenst kunt onderbreken met accessoires of groen.

Werk het ontwerp af met mooie verlichting, bijvoorbeeld dimbare ledspots of mooie, strakke hanglampen en je moderne keuken is compleet. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker moderne keukens met een kookeiland. Een kookeiland verbindt de keuken met de woonkamer of eetruimte. In dit type keuken kun je dan ook gezellig samenkomen om te koken en te praten.

Hoogglans en greeploze keukens

Kasten en fronten zijn in de moderne keuken glad en strak uitgevoerd. Zo passen hoogglans keukens met glanzende fronten in wit of een kleur perfect in het plaatje van de moderne keuken. Bovendien zorgt hoogglans voor een chique uitstraling van je keuken. Naast hoogglans zijn greeploze keukens het toonbeeld van een moderne keuken. Moderne keukenkasten zonder grepen zorgen voor een strakke aanblik van de ruimte.

Houd je van een strakke maar tegelijkertijd warme uitstraling? Kies dan voor hout in je moderne keuken. Het aanrechtblad dat het beste past bij de eigentijdse keuken is gemaakt van graniet en composiet. Beide materialen dragen bij aan de moderne keukenstijl en zijn slijt-/stootvast en krasbestendig. Zo geniet je jarenlang van je stijlvolle keuken.

Moderne keukenapparatuur

Een moderne keuken vraagt om dito keukenapparatuur en -technieken die aansluiten bij het karakter van de keuken. Wat dacht je van moderne keukenkranen? Zoals de Quooker, de kokendwaterkraan die niet alleen een handige en efficiënte hulp in de keuken is, maar er ook elegant uitziet. Net als het trendy PITT cooking waarbij de pitten in het aanrechtblad worden geplaatst. De grote, robuuste kookpitten zijn een lust voor het oog. Ze staan ver uit elkaar zodat grote pannen geen enkel probleem vormen.

Geïntegreerde afzuigingen dragen ook bij aan het moderne karakter van je keuken en zorgen ervoor dat nare kookgeurtjes direct uit je keuken verwijderd worden. Ook mooie, moderne keukenapparatuur als een ingebouwd koffieapparaat of stoomoven dragen bij aan het eigentijdse karakter van je keuken.

Bezoek een van onze showrooms

Bij Wooning hebben we inmiddels 55 jaar aan ervaring. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk het uitgebreide assortiment en de verschillende keukenstijlen met eigen ogen. Twijfel je of een moderne keuken wel in jouw interieur past? Onze specialisten adviseren je graag op basis van jouw persoonlijke wensen. Hierdoor vind je gegarandeerd jouw droomkeuken. 

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.