inbouwapparatuur Wooning

Kookeiland

Een kookeiland in uw keuken, een droom of binnenkort werkelijkheid? Het ziet er niet alleen modern en exclusief uit, een kookeiland kan ook erg functioneel zijn. Uiteraard om te koken, maar het kan ook prima dienen als werktafel of als tafel om met elkaar aan te eten. Een groter kookeiland biedt ook de perfecte plek om tijdens het koken even lekker met elkaar bij te praten over de dagelijkse gebeurtenissen

Het kookeiland als culinair middelpunt

Een kookeiland zorgt voor meer plezier in de keuken. Doordat een kookeiland meer in contact staat met het woongedeelte staatu niet meer met uw rug naar iedereen te koken. Daarnaast is een kookeiland ideaal om met een gezelschap te koken, wel zo gezellig! De kookeilanden van Wooning zijn voorzien van de beste keukenapparatuur en zijn zo ingedeeld dat het gemak van koken voorop staat. De ruime opzet van het kookeiland zorgt ervoor dat u de keukenapparaten goed kan bedienen en makkelijk bij alle keukenkastjes kan.

Kookeiland in een kleine keuken?

Het kookeiland moet wel functioneel zijn. Dat betekent dat u er lekker omheen moet kunnen lopen en de ruimte moet hebben tijdens het koken. Het plaatsen van een kookeiland in een kleine keuken is daarom niet altijd even handig, hoewel een kleine aanpassing in de indeling van uw keuken soms al kan leiden tot verrassende mogelijkheden. Wooning adviseert u daarover graag op basis van de afmetingen van uw nieuwe keuken.

Het kookeiland als design

Een kookeiland geeft uw keuken net dat beetje extra waar u naar op zoek bent. De uitstraling van uw interieur wordt benadrukt door het kookeiland. Andersom kunt u het design van het kookeiland ook laten aansluiten op de stijl van het woongedeelte. Een kookeiland past daarnaast prima in elke keuken. In een design of industriële keuken ligt het wellicht meer voor de hand, maar een kookeiland met bijvoorbeeld een granieten werkblad en ophangpunten voor de potten en pannen past ook perfect in een landelijke keuken.

Laat u door Wooning inspireren en bezoek een keuken showroom om zelf de keukens met kookeiland te bekijken. Onze keukenspecialisten adviseren u graag met handige tips en de laatste keukentrends!

Op zoek naar een leuke keuken?

Je komt er altijd uit met Wooning

Over Wooning

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons magazine voor extra inspiratie.