Het kookeiland als culinair middelpunt - Wooning
Terug
Sluiten
image

Het kookeiland als culinair middelpunt

Maak van je huis een Wooning

Een kookeiland in jouw keuken, een droom of binnenkort werkelijkheid? Het ziet er niet alleen modern en exclusief uit, een kookeiland kan ook erg functioneel zijn. Uiteraard om te koken, maar het kan ook prima dienen als werktafel of als tafel om met elkaar aan te eten. Een groter kookeiland biedt ook de perfecte plek om tijdens het koken even lekker met elkaar bij te praten over de dagelijkse gebeurtenissen

Een kookeiland zorgt voor meer plezier in de keuken. Doordat een kookeiland meer in contact staat met het woongedeelte sta je niet meer met je rug naar iedereen te koken. Daarnaast is een kookeiland ideaal om met een gezelschap te koken, wel zo gezellig! De kookeilanden van Wooning zijn voorzien van de beste keukenapparatuur en zijn zo ingedeeld dat het gemak van koken voorop staat. De ruime opzet van het kookeiland zorgt ervoor dat je de keukenapparaten goed kan bedienen en makkelijk bij alle keukenkastjes kan.

Kookeiland in een kleine keuken?

Een functionele ruimte

Het kookeiland moet wel functioneel zijn. Dat betekent dat je er lekker omheen moet kunnen lopen en de ruimte moet hebben tijdens het koken. Het plaatsen van een kookeiland in een kleine keuken is daarom niet altijd even handig, hoewel een kleine aanpassing in de indeling van je keuken soms al kan leiden tot verrassende mogelijkheden. Wooning adviseert je daarover graag op basis van de afmetingen van jouw nieuwe keuken.

Het kookeiland als design

Kookeiland zorgt voor ruimtelijke uitstraling

Een kookeiland geeft jouw keuken net dat beetje extra waar je naar op zoek bent. De uitstraling van je interieur wordt benadrukt door het kookeiland. Andersom kun je het design van het kookeiland ook laten aansluiten op de stijl van het woongedeelte. Een kookeiland past daarnaast prima in elke keuken. In een design of industriële keuken ligt het wellicht meer voor de hand, maar een kookeiland met bijvoorbeeld een granieten werkblad en ophangpunten voor de potten en pannen past ook perfect in een landelijke keuken.

Advies nodig?

Inspiratie op het gebied van eiland keukens?

Laat je door Wooning inspireren en bezoek een keuken showroom om zelf de keukens met kookeiland te bekijken. Onze keukenspecialisten adviseren je graag met handige tips en de laatste keukentrends!

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE