Terug
Sluiten
image

Een keukenblok

Compact en compleet

Een keukenblok biedt vele voordelen. Vooral in een kleine keuken komt een compact keukenblok goed tot zijn recht. Deze complete keuken is heel eenvoudig als één onderdeel te installeren en is verkrijgbaar met of zonder elektrische apparatuur. Lees meer over keukenblokken bij Wooning.

De voordelen van een keukenblok

Gemakkelijke montage

Een keukenblok is een compacte keuken die bestaat uit keukenkastjes, een ingebouwde spoelbak en een werkblad. Het is een geprefabriceerde keuken die je gemakkelijk monteert en met of zonder apparatuur bestelt. Het keukenblok heeft meestal een rechte vorm en wordt tegen de wand geïnstalleerd of in L-vorm tegen twee wanden. Heb je twee wanden tegenover elkaar met voldoende ruimte? Dan kun je twee keukenblokken tegenover elkaar plaatsen. Ook voor kleine keukens is deze compacte en complete keuken de perfecte oplossing. Wil je later het keukenblok uitbreiden of aanvullen, dan is dat geen enkel probleem.

Volop keuze

Stel je keukenblok samen

Een keukenblok is weliswaar geprefabriceerd, maar ook bij een voorgemonteerde keuken heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren, werkbladen en apparatuur. Op deze manier stel je het keukenblok helemaal zelf samen. Wil je het keukenblok bijvoorbeeld gebruiken voor een bijkeuken waar je niet veel ruimte hebt? Dan is een compact keukenblok zonder apparatuur de ideale oplossing. Wil je een blok met kastjes erboven en een mooi natuurstenen werkblad? Ook dat past binnen de mogelijkheden. Maak je keuze uit een van de vele opties.

Ontwerp je eigen keuken

Gebruik de Wooning 3D-ontwerper

Wil je weten hoe een keukenblok in jouw keuken past en vast een idee krijgen hoe het eruit ziet? Stel dan zelf je keuken samen met onze online 3D-ontwerper. Hiermee zie je wat de mogelijkheden van een keukenblok in jouw keuken zijn. Wooning is dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs je graag onze keukencollectie laten zien en al je vragen beantwoorden.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE