Terug
Sluiten
image

Hoekkeukens bij Wooning

Maak van je huis een Wooning

Met een hoekkeuken maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De vaak onbenutte hoeken kun je juist met een keuken in een hoekopstelling goed en efficiënt inrichten. Je profiteert van meer plek op je werkblad en met innovatieve hoekkastsystemen creëer je extra opbergruimte voor al je keukenspullen. Een hoekkeuken is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes, dichte keukens of een opstelling met een kookeiland. Wooning vertelt je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van de hoekkeuken.

De indeling van de hoekkeuken

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte

Een hoekkeuken kun je op allerlei manieren indelen. Een hoekopstelling zorgt voor veel opbergmogelijkheden en werkbladruimte en is daarom ook geschikt voor een kleine keuken. Zo benut je met handige hoeksystemen als de carrouselkast of het Le Mans systeem de volledige hoekruimte en kun je toch altijd gemakkelijk bij je keukengerei. Heb je een open keuken of een kookeiland en wil je graag een ruimtelijke aanblik vanuit de woonruimte? Kies er dan voor om het deel van de keuken dat het meest in het zicht is laag te houden en het andere deel van de L-vorm met hoge kasten of apparatuur in te richten. Zo creëer je een ruimtelijk effect en profiteer je toch van voldoende opbergruimte.

Hoekkeuken met kookeiland

Een van de opstellingen die we al noemden is de hoekkeuken met kookeiland. Ook hier zijn er diverse mogelijkheden voor een praktische, maar vooral ook sfeervolle keuken. Zo kun je kiezen voor een hoekopstelling en een apart kookeiland in het midden. Daarmee creëer je een mooi geheel in je keuken en een zee van ruimte. Een andere mogelijkheid is om de hoekopstelling zo te maken dat het kookeiland onderdeel is van de L-vorm, waardoor je een hoek-eilandkeuken creëert. De mogelijkheden met een hoekkeuken zijn eindeloos en aan iedere keuken aan te passen.

Bezoek een van onze showrooms

Maak van jouw huis een Wooning

Bij Wooning hebben we inmiddels 55 jaar aan ervaring. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk onze hoekkeukens in diverse stijlen. Of je nu houdt van modern of klassiek, landelijk of industrieel, bij Wooning vind je de keuken die bij je past.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE