Terug
Sluiten
image

U-KEUKENS: PRAKTISCH EN VEEL OPBERGRUIMTE

Maak van je huis een Wooning

Een U-keuken is erg functioneel, omdat je in deze keuken veel opbergruimte hebt. Meer dan in bijvoorbeeld een L-keuken. De U-keuken past in verschillende ruimtes waarvoor het niet uitmaakt of je een dichte of open keukenruimte hebt. Met een bar bijvoorbeeld kun je ook een mooie, praktische U-keuken creëren. Wooning vertelt je graag meer over alle mogelijkheden die een U-keuken je te bieden heeft.

Optimaal kookplezier

Meer kast- en opbergruimte

De U-keuken is een uitgebreide variant van de L-keuken. Hierdoor creëer je meer kast- en opbergruimte voor al je kookgerei. Vind je het lastig om goede opbergruimte te creëren voor de hoekkasten in deze opstelling? Met een slimme hoekoplossing is dit geen probleem meer. Denk bijvoorbeeld aan een carrouselkast, le mans systeem of keukenlades die speciaal gemaakt zijn voor een hoekkast. Zo heb je alles snel bij de hand en kun je optimaal genieten van jouw keuken.

Een bar of kastenwand?

Ontelbare mogelijkheden

Wanneer je kiest voor een U-keuken zijn diverse indelingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een indeling waarbij je twee zijdes van de keuken tegen de muur aan plaatst en één kant in de open ruimte. Maak van de kant in de open ruimte een bargedeelte en zo creëer je een uitnodigende plek waar je samen kunt komen om bijvoorbeeld gezellig te borrelen tijdens het eten koken. Daarnaast kunnen ook alle zijdes tegen een muur aan geplaatst worden. Je kunt kiezen voor zowel onder- als bovenkasten of verwerk alle keukenapparaten in één zijde. Zoals je leest zijn er ontelbare mogelijkheden.

De voordelen van een U-keuken

Hoe komt jouw U-keuken eruit te zien?

Het grootste voordeel van deze keuken is dat je veel opbergruimte hebt. Daarnaast heb je veel keuze in opstellingen en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie landelijke keuken die warmte uitstraalt of juist voor een moderne, strakke keuken die minimalistisch is. Let er wel op dat je de spoelbak, koelkast en kookplaat niet te ver uit elkaar plaatst. Zo heb je tijdens het koken alles bij de hand en blijf je optimaal genieten van jouw U-keuken.

Benieuwd hoe je wensen zich omvormen tot een U-keuken? Maak dan een afspraak en laat onze adviseurs jouw ideale U-keuken ontwerpen met behulp van ons speciaal ontwikkelde 3D-programma. Je krijgt hierdoor een driedimensionaal overzicht van jouw gewenste keuken. 

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE