Terug
Sluiten
image

Een L keuken met veel opbergruimte

Maak van je huis een Wooning

De L-keuken is een van de meest praktische en efficiënte keukenopstellingen. Deze keuken biedt namelijk veel opbergmogelijkheden maar is toch compact door de hoekvorm, een belangrijk kenmerk van de L-keuken. Hierdoor hoef je nooit ver te lopen van de ene naar de andere kant. De L-keuken heeft daarnaast een open uitstraling en wanneer je deze verbindt aan de eethoek, creëer je een fijne leefkeuken. Ben je op zoek naar meer inspiratie en benieuwd welke voordelen de L-keuken nog meer heeft? Lees dan snel verder.

De voordelen van de L keuken

Profiteer van veel opbergruimte

We hebben de voordelen van de L-keuken op een rij gezet:

  • Ergonomisch en efficiënt. In deze keuken is de driehoek tussen de koelkast, de spoelbak en het fornuis ergonomisch in te delen, waardoor je je weinig hoeft te verplaatsen tijdens het koken. Omdat door de hoekvorm alles binnen handbereik is kun je bovendien snel en efficiënt werken.
  • Veel opbergruimte. Deze keuken wordt in de meeste gevallen langs twee wanden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk in de hoogte te werken met hoge kasten en bovenkasten. Je creëert hiermee veel opbergruimte en tegelijk veel mogelijkheden voor het inbouwen van apparatuur.
  • Leefkeuken. Bij een grote ruimte is het mogelijk een eettafel te plaatsen die van de L-keuken een echte leefkeuken maakt.
  • Schiereiland. Droom je van een eilandkeuken, maar wil je de efficiëntie van een L-keuken? Dan is een schiereiland dat haaks staat op de andere zijde van de hoekkeuken wellicht een goede optie voor je.

De L keuken met schiereiland

L keuken is praktisch, maar ook erg gezellig

Een L-keuken met schiereiland is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg gezellig. Het eiland kan bijvoorbeeld dienen als kookeiland en bar, waardoor je tijdens het koken gewoon door kunt kletsen. Een L-keuken met schiereiland heeft daarnaast minder ruimte nodig dan een eilandkeuken. Heb je niet enorm veel ruimte, maar vind je een eilandkeuken wel erg mooi? Dan is deze keuken misschien wel de perfecte oplossing.

 

Inspiratie opdoen voor uw L keuken

Inspiratie op het gebied van L keukens?

Wooning biedt al ruim 55 jaar een ruime keuze aan merken in keukens. In ons magazine laten we veel voorbeelden zien en in onze showrooms helpen we je graag met het maken van een ontwerp van jouw droomkeuken. Wil je je laten inspireren op het gebied van L-keukens? Bestel dan nu ons gratis magazine dat vol staat met tips, trends en van keukens in diverse stijlen.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE