inbouwapparatuur Wooning

Keukeninrichting

Een keukeninrichting kiezen die bij u past is niet eenvoudig. De keuken moet een middelpunt van sfeer en gezelligheid zijn, maar daarnaast wilt u zich ook efficiënt en makkelijk door uw keuken heen bewegen tijdens het koken. Een goed beeld van de keukeninrichting is daarom hét vertrekpunt van uw nieuwe keuken.

Keukeninrichting met Wooning

Advies nodig om tot de ideale keukeninrichting te komen? Bij Wooning begrijpen we dat u niet alle details kan overzien bij het inrichten van uw gekozen keuken. Een keukenspecialist gaat daarom graag met u aan de slag om uw landelijke, design of industriële keuken te voorzien van alle basis elementen die elke keuken nodig heeft. Een belangrijk proces aangezien de keukeninrichting bepalend is voor de uitstraling en het unieke karakter van uw nieuwe keuken.

De keukeninrichting, waar moet u op letten

Bij een goede keukeninrichting is het zaak om bij de basis te beginnen. Het eerste waar u tegen aankijkt als u de keuken binnenkomt is het keukenfront. Het gebruikte materiaal, de kleur en afwerking zijn daarin de belangrijkste kenmerken. Uw keuken is dé plek waar u de heerlijkste maaltijden bereidt. Het kiezen van de juiste keukenapparatuur en een efficiënt keukenblad zorgen ervoor dat u elke dag weer goed voorbereid kan gaan koken!

De details van een goede keukeninrichting

Na het maken van de eerste belangrijke keuzes komen de details van uw keukeninrichting aan bod. Denk daarbij aan de keuze van de spoelbak. Ondanks de veelvuldig ingebouwde vaatwasser wordt de spoelbak nog steeds regelmatig gebruikt in de keuken. Naast rvs komen steeds meer andere gebruikte materialen voor, zoals een porseleinen spoelbak voor in uw boerenkeuken of een meer robuuste natuurstenen variant voor in de industriële keuken. Andere details binnen de keukeninrichting zijn bijvoorbeeld het gebruik van een mengkraan, een ingebouwde afvalemmer of een geïntegreerde afzuigkap. Kleine keuzes die een groot verschil maken!

Inspiratie opdoen voor uw keukeninrichting

Een keuken showroom van Wooning is de ideale inspiratiebron voor uw keukeninrichting! Hier kunt zelf onze keukens komen bekijken en bepalen welke keukeninrichting het beste bij u past. De keuken showroom is ook de plek om de juiste verlichting en achterwand voor uw nieuwe keuken uit te zoeken! Kom daarom snel langs in één van de keuken showrooms van Wooning, we helpen u graag verder! U kunt ook een geheel vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Zij kunnen u dan direct helpen met het maken van een ontwerp.

Op zoek naar een leuke keuken?

Je komt er altijd uit met Wooning

Over Wooning

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons magazine voor extra inspiratie.