Terug
Sluiten
image

Keukeninrichting

Maak van je huis een Wooning

Een keukeninrichting kiezen die bij je past is niet eenvoudig. De keuken moet een middelpunt van sfeer en gezelligheid zijn, maar daarnaast wil je je ook efficiënt en makkelijk door jouw keuken heen bewegen tijdens het koken. Een goed beeld van de keukeninrichting is daarom hét vertrekpunt van jouw nieuwe keuken. Advies nodig om tot de ideale keukeninrichting te komen? Bij Wooning begrijpen we dat je niet alle details kan overzien bij het inrichten van jouw gekozen keuken. Een keukenspecialist gaat daarom graag met je aan de slag om jouw landelijke, design of industriële keuken te voorzien van alle basis elementen die elke keuken nodig heeft. Een belangrijk proces aangezien de keukeninrichting bepalend is voor de uitstraling en het unieke karakter van jouw nieuwe keuken.

De keukeninrichting. Waar moet je op letten?

Begin bij de basis

Bij een goede keukeninrichting is het zaak om bij de basis te beginnen. Het eerste waar je tegenaan kijkt als je de keuken binnenkomt is het keukenfront. Het gebruikte materiaal, de kleur en afwerking zijn daarin de belangrijkste kenmerken. Jouw keuken is dé plek waar je de heerlijkste maaltijden bereidt. Het kiezen van de juiste keukenapparatuur en een efficiënt keukenblad zorgen ervoor dat je elke dag weer goed voorbereid kan gaan koken!

De details van een goede keukeninrichting

Kleine keuzes die een groot verschil maken

Na het maken van de eerste belangrijke keuzes komen de details van uw keukeninrichting aan bod. Denk daarbij aan de keuze van de spoelbak. Ondanks de veelvuldig ingebouwde vaatwasser wordt de spoelbak nog steeds regelmatig gebruikt in de keuken. Naast rvs komen steeds meer andere gebruikte materialen voor, zoals een porseleinen spoelbak voor in jouw boerenkeuken of een meer robuuste natuurstenen variant voor in de industriële keuken. Andere details binnen de keukeninrichting zijn bijvoorbeeld het gebruik van een mengkraan, een ingebouwde afvalemmer of een geïntegreerde afzuigkap. Kleine keuzes die een groot verschil maken!

Inspiratie opdoen voor uw keukeninrichting

De ideale inspiratiebron voor jouw keukeninrichting

Een keuken showroom van Wooning is de ideale inspiratiebron voor jouw keukeninrichting! Hier kun je zelf onze keukens komen bekijken en bepalen welke keukeninrichting het beste bij je past. De keuken showroom is ook de plek om de juiste verlichting en achterwand voor jouw nieuwe keuken uit te zoeken! Kom daarom snel langs in één van de keuken showrooms van Wooning, we helpen je graag verder! Je kunt ook een geheel vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze adviseurs. Zij kunnen je dan direct helpen met het maken van een ontwerp.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE