Terug
Sluiten
image

Het ruimtelijke voordeel van de G-keuken

Maak van je huis een Wooning

Een G-keuken typeert zich door de vorm. Zoals de naam al zegt heeft de keuken de vorm van een G. Deze indeling is vergelijkbaar met die van een U-keuken, maar bij een G-keuken is er aan de open kant nog sprake van een extra uitbouw. Dit verlengde deel kan worden gebruikt als eettafel, bar of zelfs als extra werkplek. De G-keuken is hierdoor een ruime en functionele keuken.

Ruimtelijk en functioneel

De G-keuken biedt veel werkruimte

Een G-keuken is door de ruimtelijke vorm vooral geschikt voor ruimtes met een grote oppervlakte. Het verlengde gedeelte van de keuken neemt namelijk behoorlijk wat ruimte in beslag. Door de ruimtelijke indeling van een G-keuken heb je altijd een georganiseerde en opgeruimde keuken. Er is namelijk veel ruimte voor laden en kasten, waarin je je keukenartikelen en zelfs keukenapparatuur in kunt opbergen. Daarnaast biedt een G-keuken veel werkruimte. Zo kun je uitgebreid koken met meerdere mensen tegelijk, zonder elkaar in de weg te lopen.

De mogelijkheden

Alle mogelijkheden in de opstelling

De vaste G-vorm biedt meerdere mogelijkheden wat betreft de opstelling. In een G-keuken is het meestal wel zo dat vaste keukenelementen, zoals de koelkast, het fornuis en de spoelbak, dicht bij elkaar geplaatst zijn. De functie van de het verlengde stuk, wat ook vaak een schiereiland wordt genoemd, kun je geheel zelf bepalen. Je kunt ervoor kiezen om er een eettafel van te maken, maar ook een bar of extra werkplek behoren tot de mogelijkheden! Zo kun je de keuken geheel aanpassen aan de manier waarop je de keuken zult gaan gebruiken.

Ontwerp je eigen G-keuken

Krijg een duidelijk beeld van jouw nieuwe keuken

Wil je jouw woning voorzien van een G-keuken? Maak dan gebruik van onze 3D keuken ontwerp tool. Hiermee krijg je eenvoudig en snel inzicht in de mogelijkheden voor uw beschikbare keukenruimte en kun je gelijk zien hoe een G-keuken in jouw woning zal staan. Experimenteer met verschillende indelingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat wel en niet past.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE