Terug
Sluiten
image

HET STRAKKE DESIGN VAN EEN RECHTE KEUKEN

Maak van je huis een Wooning

Een rechte keuken is een compacte keukenopstelling met veel mogelijkheden. Doordat een rechte keuken recht-toe recht-aan is, is deze opstelling zeer geschikt voor kleinere keukens. Het keukenblok van een rechte keuken wordt tegen een wand geplaatst. De basisonderdelen van een recht keukenblok zijn een kookunit en een koelkast. Daarnaast kan je nog extra inbouwapparatuur toevoegen, afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte en de beschikbare ruimte. Op deze manier heb je altijd een keuken op maat en wordt de ruimte optimaal benut.

De mogelijkheden

Altijd verzekerd van een keuken naar jouw smaak

Het design van een rechte keuken is uniform en de elementen sluiten goed op elkaar aan. Hierdoor creëer je een strak, gelijkvormig keukeninterieur. De mogelijkheden wat betreft het materiaal, de vormen en het formaat zijn oneindig. Het formaat wordt aangepast op de beschikbare ruimte, zodat deze optimaal benut kan worden. Rechte keukens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en maten, zodat je er altijd van verzekerd bent dat de keuken in jouw beschikbare ruimte past. Is deze ruimte niet zo groot en kom je opbergruimte te kort? Dan kun je ervoor kiezen om extra hoge of diepe kasten in het design op te nemen, zodat je voldoende ruimte hebt om alle keukenapparatuur en -benodigdheden op te bergen. Daarnaast zijn de vormen en het materiaal geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Je kiest zelf wat jij mooi vindt waardoor je altijd verzekerd bent van een keuken naar jouw smaak.

De flexibele indeling van een rechte keuken

Kies zelf welke onderdelen je toevoegd!

Ook de indeling van het keukenblok kan flexibel worden ingedeeld. Er zijn enkele onderdelen die een standaard plek hebben. Zo is het gebruikelijk om de kookplaat niet naast de koelkast en/of de gootsteen te plaatsen. Naast deze standaard items kies je zelf welke onderdelen je toe wilt voegen aan het design en bepaal je zelf de hoeveelheid opbergruimte.

Kom naar de winkel

Laat je inspireren en adviseren

Is een rechte keuken iets voor jou of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom langs bij onze winkel voor meer inspiratie of voor persoonlijk advies van één van onze ervaren adviseurs.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE