inbouwapparatuur Wooning

Keuken met bar

Een keuken met bar, heeft u daar weleens aan gedacht? Het koken is een goed moment om even bij te praten met elkaar over de dagelijkse gebeurtenissen. Hoe handig is het dan om een keuken met bar te hebben waar je even lekker aan kunt zitten? Naast de gezellige uitstraling kan een bar ook functioneel zijn om aan te eten.

Keuken met bar van Wooning

Wooning heeft een ruim aanbod van keukens met een bar. Van keukens waar de bar een vaste plek is om met het gezin te eten tot keukens waar de bar voornamelijk dient om even gezellig bij te praten tijdens het koken.

De keuken met bar om in te eten

Een keuken met bar is niet alleen een plek om te koken. Ontbijten met het hele gezin, eten en borrelen met vrienden of even bijpraten na het werk, een keuken met bar is het middelpunt van de gezelligheid in uw huis!In een kleine keuken dan is het met name een prettige plek om te eten. Wanneer je aan beide kanten kunt zitten dan kan de bar tegelijkertijd dienen als eettafel.

De keuken met bar als design

De keuken met bar biedt veel mogelijkheden qua inrichting en het creëren van een uniek karakter in uw keuken. Is uw keuken wat groter? U kunt dan creatief zijn met het plaatsen van de bar en de rest van de keukenopstelling. Bijvoorbeeld de bar integreren met het keukenblad of los in de keuken laten staan zodat je eromheen kunt lopen.Het gebruik van verschillende materialen en kleuren kunnen de bar ook de designuitstraling geven waar u naar op zoek bent. Wooning helpt u graag bij deze zoektocht!

Inspiratie voor uw keuken met bar bij Wooning

De mogelijkheden in een keuken met bar zijn eindeloos. Om inspiratie op te doen is het absoluut de moeite waard om met de gratis 3Dtool van Wooning uw eigen keuken met bar te ontwerpen. U kunt dan creatief omgaan met de ruimtes in uw keuken en zelf bepalen hoe uw keuken met bar eruit komt te zien. Benieuwd welk budget u nodig heeft? Maak dan gebruik van onze rekentool. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een keukenspecialist van Wooning om u te laten adviseren. We zien u dan graag terug in één van onze showrooms!

Op zoek naar een leuke keuken?

Je komt er altijd uit met Wooning

Over Wooning

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons magazine voor extra inspiratie.