Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Keuken met bar

Maak van je huis een Wooning

Een keuken met bar, heb je daar weleens aan gedacht? Het koken is een goed moment om even bij te praten met elkaar over de dagelijkse gebeurtenissen. Hoe handig is het dan om een keuken met bar te hebben waar je even lekker aan kunt zitten? Naast de gezellige uitstraling kan een bar ook functioneel zijn om aan te eten. Wooning heeft een ruim aanbod van keukens met een bar. Van keukens waar de bar een vaste plek is om met het gezin te eten tot keukens waar de bar voornamelijk dient om even gezellig bij te praten tijdens het koken.

De keuken met bar om in te eten

Het middelpunt van gezelligheid

Een keuken met bar is niet alleen een plek om te koken. Ontbijten met het hele gezin, eten en borrelen met vrienden of even bijpraten na het werk, een keuken met bar is het middelpunt van de gezelligheid in jouw huis! In een kleine keuken dan is het met name een prettige plek om te eten. Wanneer je aan beide kanten kunt zitten dan kan de bar tegelijkertijd dienen als eettafel.

De keuken met bar als design

Een keuken met uniek karakter

De keuken met bar biedt veel mogelijkheden qua inrichting en het creëren van een uniek karakter in jouw keuken. Is je keuken wat groter? Je kunt dan creatief zijn met het plaatsen van de bar en de rest van de keukenopstelling. Bijvoorbeeld de bar integreren met het keukenblad of los in de keuken laten staan zodat je eromheen kunt lopen. Het gebruik van verschillende materialen en kleuren kunnen de bar ook de designuitstraling geven waar je naar op zoek bent. Wooning helpt je graag bij deze zoektocht!

Inspiratie voor jouw keuken met bar bij Wooning

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden in een keuken met bar zijn eindeloos. Om inspiratie op te doen is het absoluut de moeite waard om met de gratis 3Dtool van Wooning jouw eigen keuken met bar te ontwerpen. Je kunt dan creatief omgaan met de ruimtes in jouw keuken en zelf bepalen hoe jouw keuken met bar eruit komt te zien. Benieuwd welk budget je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze rekentool. Uiteraard kun je ook een afspraak maken met een keukenspecialist van Wooning om je te laten adviseren. We zien je dan graag terug in één van onze showrooms!

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE