Terug
Sluiten

Badkamer indeling

Richt je ruimte zo efficiënt mogelijk in!

Op zoek naar de ideale badkamerindeling? Je weet al wat voor badkamer je wilt hebben, maar je twijfelt nog over de juiste samenstelling. Of je wilt juist inspiratie opdoen bij de keuze voor een bepaalde soort badkamer, Wooning helpt met het bepalen van de badkamer indeling die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE

Ontwerp je eigen badkamer

Wil je weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw badkamer in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Wat bepaalt een goede badkamer indeling?

Voor iedereen is een ideale badkamer indeling weer anders. Wordt de badkamer tegelijkertijd door meerdere gezinsleden gebruikt let dan onder meer op de ruimtelijke opzet van bad meubelen en de wastafels. Heb je echter weinig ruimte voor je nieuwe badkamer dan is de keuze tussen een ligbad met douche of alleen douchecabine belangrijk. Denk er ook aan met langwerpige wandtegels de ruimte visueel groter te maken. Ook het gebruik van lichtere kleuren kan dan de badkamer optisch groter te laten lijken. De 3D tool van Wooning geeft je inzicht in alle mogelijkheden!

Tips voor een efficiënte badkamerindeling

Je nieuwe badkamer inrichten, is een leuk project. Het is immers een prettig idee dat je straks jouw perfecte badkamer binnen stapt compleet met jouw wensen, van een fijne douche tot mooie tegels. Badkamerruimtes zijn er in allerlei afmetingen, maar ook sanitair en meubels zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten. Wij geven je tips voor een efficiënte badkamerindeling die ook een kleine ruimte compleet maakt en waarmee hij zelfs groter kan ogen.