Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Badkamer indeling

Richt je ruimte zo efficiënt mogelijk in!

Op zoek naar de ideale badkamerindeling? Je weet al wat voor badkamer je wilt hebben, maar je twijfelt nog over de juiste samenstelling. Of je wilt juist inspiratie opdoen bij de keuze voor een bepaalde soort badkamer, Wooning helpt met het bepalen van de badkamer indeling die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Bepaal je badkamer inrichting met Wooning

Een perfecte badkamer indeling is niet eenvoudig. Wooning begrijpt dat je niet alleen een badkamer met een strakke uitstraling en prettige sfeer wilt, het is ook belangrijk dat de (soms beperkte) ruimte in evenwicht is. Met de gratis 3D tool van Wooning kun je zelf aan de slag om je eigen badkamer indeling te ontwerpen en te bekijken wat er voor jouw nieuwe badkamer allemaal mogelijk is.

Wat bepaalt een goede badkamer indeling?

Voor iedereen is een ideale badkamer indeling weer anders. Wordt de badkamer tegelijkertijd door meerdere gezinsleden gebruikt let dan onder meer op de ruimtelijke opzet van bad meubelen en de wastafels. Heb je echter weinig ruimte voor je nieuwe badkamer dan is de keuze tussen een ligbad met douche of alleen douchecabine belangrijk. Denk er ook aan met langwerpige wandtegels de ruimte visueel groter te maken. Ook het gebruik van lichtere kleuren kan dan de badkamer optisch groter te laten lijken. De 3D tool van Wooning geeft je inzicht in alle mogelijkheden!

 

Tips voor een efficiënte badkamerindeling

Je nieuwe badkamer inrichten, is een leuk project. Het is immers een prettig idee dat je straks jouw perfecte badkamer binnen stapt compleet met jouw wensen, van een fijne douche tot mooie tegels. Badkamerruimtes zijn er in allerlei afmetingen, maar ook sanitair en meubels zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten. Wij geven je tips voor een efficiënte badkamerindeling die ook een kleine ruimte compleet maakt en waarmee hij zelfs groter kan ogen.

Bespreek je badkamerindeling met een expert

Vakkundig en helder

Heb je een badkamer indeling gemaakt met ons 3D programma? Of wil je eerst nog weten waar je allemaal op moet letten bij het maken van deze badkamer indeling? Maak dan een afspraak met een badkamerspecialist van Wooning om het ontwerp door te spreken of je te laten adviseren over de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van badkamers hebben we voor elke ruimte een passende oplossing. Wanneer je in onze showroom bent doe je ook direct inspiratie op voor je nieuwe badkamer!

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE