Terug
Sluiten

header afbeelding badkamer

Badkamer indeling

Op zoek naar de ideale badkamerindeling? U weet al wat voor badkamer u wilt hebben, maar u twijfelt nog over de juiste samenstelling. Of u wilt juist inspiratie opdoen bij de keuze voor een bepaalde soort badkamer, Wooning helpt met het bepalen van de badkamer indeling die het beste aansluit op uw persoonlijke wensen.

Badkamer indeling bepalen met Wooning

Een perfecte badkamer indeling is niet eenvoudig. Wooning begrijpt dat u niet alleen een badkamer met een strakke uitstraling en prettige sfeer wilt, het is ook belangrijk dat de (soms beperkte) ruimte in evenwicht is. Met de gratis 3D tool van Wooning kunt u zelf aan de slag om uw eigen badkamer indeling te ontwerpen en te bekijken wat er voor uw nieuwe badkamer allemaal mogelijk is.

Wat bepaalt een goede badkamer indeling?

Voor iedereen is een ideale badkamer indeling weer anders. Wordt de badkamer tegelijkertijd door meerdere gezinsleden gebruikt let dan onder meer op de ruimtelijke opzet van bad meubelen en de wastafels. Heeft u echter weinig ruimte voor uw nieuwe badkamer dan is de keuze tussen een ligbad met douche of alleen douchecabine belangrijk. Denk er ook aan met langwerpige wandtegels de ruimte visueel groter te maken. Ook het gebruik van lichtere kleuren kan dan de badkamer optisch groter te laten lijken. De 3D tool van Wooning geeft u inzicht in alle mogelijkheden!

Bespreek uw badkamer indeling met Wooning

Heeft u een badkamer indeling gemaakt met ons 3D programma? Of wilt u eerst nog weten waar u allemaal op moet letten bij het maken van deze badkamer indeling? Maak dan een afspraak met een badkamerspecialist van Wooning om het ontwerp door te spreken of u te laten adviseren over de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van badkamers hebben we voor elke ruimte een passende oplossing. Wanneer u in onze showroom bent doet u ook direct inspiratie op voor uw nieuwe badkamer!

Begin hier met het 3D ontwerp van uw nieuwe keuken met de gratis 3D tool van Wooning!

Welke badkamer u ook zoekt

Je komt er altijd uit met Wooning

Over Wooning

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons magazine voor extra inspiratie.

Ga direct naar: 

Nog meer ideeën en tips voor uw badkamer?

vraag dan ons gratis magazine aan: