Terug
Sluiten
image

een bad in je badkamer

Puur genieten

Een badkamer met bad om lekker in te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen, is een pure luxe. Of je ruimte nou groot of klein is, bij Wooning vind je legio mogelijkheden voor een badkamer met bad. Want met slimme aanpassingen maak je elke ruimte geschikt voor een bad om heerlijk in te zitten, liggen of bubbelen.

Momenten om te genieten met een bad

Een bad in je badkamer is pure luxe. Je kunt zonder, maar als je het hebt, is het een welkom accessoire. Jonge kinderen vinden het geweldig om te spetteren in het mini-zwembad. Voor jezelf is het een moment om met bijvoorbeeld een weldadige en ontspannende badolie heerlijk te ontspannen. Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel na een warm bad. Baden is puur genot en een verkwikking voor lichaam en geest.

Voor elke badkamer een bad

Een bad neemt zeker een deel van badkamerruimte in. Heb je voldoende ruimte? Dan kun je kiezen uit verschillende type baden. Een ligbad waar je helemaal languit in kan liggen of zelfs een duobad om met z’n tweeën in te baden. Voor een kleinere badkamer zijn er verschillende mogelijkheden. Een hoekbad bijvoorbeeld of een bad met een schuine rand nemen beide minder ruimte in beslag. Ook kun je kiezen voor een douchebad waarin je kunt baden én douchen. Wil je graag nog meer luxe? Dan is een bubbelbad een aanrader. Houd je van trendy? Kijk dan eens naar een stijlvol bad op pootjes.

Badaccessoires

Wanneer je voor een bad gekozen hebt, zijn er leuke en handige badaccessoires om het bad mee aan te kleden en jezelf te verwennen. Bijvoorbeeld een badkussen om comfortabel op te zitten of in je nek te leggen. Of een badrek waar je al je benodigdheden op kunt zetten. Een mooie badmat is niet alleen praktisch voor als je uit bad stapt, maar brengt ook sfeer in de badkamer. Kortom, een bad heeft meerdere voordelen!

Badinspiratie opdoen? Kom langs!

Wil je weten welk bad in jouw badkamer past? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Onze adviseurs geven je graag meer informatie en helpen je met het maken van een keuze.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE