Terug
Sluiten
image

Hexagon tegels

Voor als je écht iets heel bijzonders wilt

Hexagon tegels staan bekend als zeshoekige tegels. Door het zeshoekige design wordt er een honingraat effect gecreëerd en zo krijg je een natuurlijke uitstraling in jouw woning. De mogelijkheden met Hexagon tegels zijn eindeloos. Het is namelijk een tegel die een eigen, unieke sfeer kan overbrengen. Hexagon tegels zijn voor diverse ruimtes geschikt, denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, toilet, keuken of de badkamer. Wooning vertelt je graag meer over de diverse mogelijkheden van Hexagon tegels.

Wand- en vloertegels Hexagon

Hexagon tegels zijn voor zowel de vloer als wand geschikt en komen steeds vaker terug in diverse ruimten als ware blikvanger. De Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect in jouw woning. Je kunt ervoor kiezen om de complete vloer van Hexagon tegels te voorzien, of alleen één wand in bijvoorbeeld de badkamer of toilet.

Je hebt daarnaast ook de keuze uit kleine of grote Hexagon tegels. De afmeting en vorm van wand- en vloertegels hebben effect op de beschikbare ruimte. Mocht je nu een kleinere ruimte tot je beschikking hebben, dan is een grote Hexagon tegel een aanrader, dit zorgt namelijk voor een rustgevende uitstraling.

Verschillende kleuren Hexagon tegels

De Hexagon tegels zijn verkrijgbaar in talloze stijlen en uitvoeren, waardoor je bij Wooning altijd een tegel vindt die past bij jouw interieurstijl. Je kunt door middel van zwarte Hegaxon tegels een chique look creëren. Toch liever een wat rustige en koele kleur? Dan zijn de witte Hexagon tegels zeker iets voor jou. Natuurlijk zijn er ook opvallende en frisse kleuren mogelijk, denk aan groen, blauw, goud, brons of roze. Op deze manier laat je jouw ruimte er echt uitspringen. Met de Hexagon tegels creëer je een uniek uiterlijk. Ben je meer een natuurlijk type, dan heb je de keuze uit grijze of marmeren Hexagon tegels. Er is voor iedere ruimte een bijpassende stijl te vinden bij Wooning.

Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor jouw ideale Hexagon tegels? Laat je dan eens inspireren door ons nieuwe gratis magazine van Wooning. Dit magazine staat boordevol trends, tips en inspiratie.

 

Ben je benieuwd geworden naar Hexagon tegels van Wooning?

Tegels bepalen de uitstraling van jouw interieur, het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken. Bij Wooning kun je terecht voor kwalitatieve en stijlvolle tegels. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van Hexagon tegels? Kom dan eens een kijkje nemen in een van onze winkels of maak online een afspraak. De adviseurs van Wooning adviseren en inspireren je graag over alle mogelijkheden en de nieuwste trends.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE